Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já to říkám pořád - jsou to nomádi původem, tak ať cestujou s hledají zemi sobě milou, kde si mohou žít, tak jak chtějí. Proč setrvávat v zemi jim nepřátelské, to musí být nepříjemné - nebo že by to byla součást okupace, ten jejich vlezlý "boj"?

0 0
možnosti
Foto

Takto si mám vyložit vděk muslima, muslimky za přijetí do mé vlasti? Zařďte mi šátek ve škole, nebudu chodit do bazénu se spolužáky, zařiďte muslimskou stravu na škole či v zaměstnání.

0 0
možnosti

Já si toto budu fakt číst před spaním na zlepšení nálady. Škoda, že nemohu jít v pátek k závěrečnému soudnímu jednání, přísahám, že bych si kvůli tomu jedno slušivé prkýnko nasadila.

0 0
možnosti
Foto

... konečně pravdivý a celkem povedený článek, řekl bych; no, to je fajn, ne - teď už jen vždy po použítí, zaklapnout ten dekl a spláchnout ;-DRv

3 12
možnosti
Foto

proč tolik zla a nenávisti ve Vašich řádcích ? :-)

7 1
možnosti

R30o21m77a42n 84M91u60s77i94l

21. 1. 2017 16:56

Raději budu mít kolem sebe 100 žen v šátku, než jednoho blbce s hajzlem na hlavě.

4 20
možnosti

Uvidim, zda budete mit stejny nazor za nekolik let...ostatne Svedsko, Francie, Nemecko a dalsi nam muzou vypravet.

15 1
možnosti
Foto

A to jste ještě zapomněl na pastafariány a cedník na hlavě. Já si pamatuji, že tehdy ještě soudruh, ale pro nás pan ředitel na gymnáziu byl něco jako bůh. Když se na Boha všichni ti šašci odvolávají, tak ten náš by řekl: "Doma si choď třeba nahej, ale tady budeš dodržovat školní řád." A pak dával vybrat, buď zápis do žákovské knížky nebo... Každý si vybral tu facku, i když byla jak od koně.

13 0
možnosti

Ale jo.Tak dělejte neustálou reklamu jedný holce a kvůli ní si vemte i prkýnko na hlavu.Rétorika by tomu odpovídala.Myslíte,že soudce patří do pražské kavárny?Ještě nebyl vydán rozsudek a už tady hysterčíte.Kolik podobných absurdních návrhů asi soudci projednávají?Až advokát hodí na stůl,že nebyla studentka, nedodala dokumenty, shodní návrh ze stolu,protože musí soudit na základě předložených důkazů a platných zákonů ČR.

3 2
možnosti

Verim a doufam, ze to tak dopadne, nicmene podstatu velke vetsiny vdecnych (muslimskych)migrantu a jejich neprizpusobivost to neresi.

10 0
možnosti

J42a83n 92B44u25r28d24a

21. 1. 2017 12:54

"A co mladí s motorkářskými, horolezeckými nebo stavebními přilbami? Co sportovci s plaveckými čepkami? Co pitomci se šprckami na palicích? A co já se záchodovým prkýnkem na kedlubně?"

Ani jedno nesouvisí s náboženstvím nebo s přesvědčením. Takovéto hloupě formalistické analogie nevedou naprosto nikam a pouze ukazují, že autor není ochoten se nad onou záležitostí alespoň trochu vážně zamyslet.

2 20
možnosti

.... von se nad tem právě zamýšlí,- pravda, poněkud "nevážně", ale zamýšlí;-D

(jak si v cizí zemi, naprosto odlišný kultuře a bez sebemenšího respektu k vnitrostátnímu právu, cíleně a účelově vyvzdorovat 60 tyček za NIC !)

24 0
možnosti

S invencí a vtipně napsáno, Tomáši ! Zbývá jen založit náboženskou sektu přátel osobní potřeby s poznávacím znamením záchodového prkýnka na hlavě. Chraň pak Panenka Maria toho, kdo by se opovážil zakázat takto vystrojeným stoupencům vstoupit do školy !!

11 0
možnosti

Jdete do toho se mnou? Ustanovim Vas Hlavni predstavenou prkynkarkou :)

2 0
možnosti

Tak so ho tam dejte. Jiste vam bude sluset.

3 6
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik