Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

"Kudrnáč Sobotka", říkáte? Vy jste ale ukrutný žertéř.

2 0
možnosti
Foto

Pokud se někdy v zahraničí vyjímečně píše o ANO, tak vždy jako o populistické straně, protože je to hnutí a vzniklo dle marketingové objednávky a výzkumu potřeb občanů. Pojem populismus zakrátko ve světě ztratí negativní nádech a bude brán jako běžná součást politického života, jíž je třeba. A nebude o čem psát. Ostatně i hnutí E. Macrona, jenž má diplomy z prestižních filozofických, politických a dalších škol, s uceleným programem a strategií "En Marche", je označeno jako populstické, protože Macron napsal knihu Revoluce. Ale do nějakého podlézání náladám davu to má daleko. Macron je pravým opakem Le Penové a oba jsou označováni za populisty.

0 0
možnosti
VV

Vite, ze jsem si toho nevsiml pani Havelkova. Vy zijete v zahranici?

0 0
možnosti
PB

.... jako docela dobrý, ale trochaj podcenil ten gender,- to dneska strašně frčí!,- více žen do dolů, mezi dřevorubce do lesa, mezi dlaždiče, asfaltéry, bagristy a už konečně taky na ty ponorky, žejo?!,- ..... ale pro začátek by úplně stačilo po dvou letech vyklidit Kliniku,- to by byl panečku kauf R^!

9 0
možnosti
MK

M21i92l18a62n 20K23e80s59l

12. 2. 2017 16:56

Kdyby jen to.Uvedl ještě další důvod, proč máme socany volit.Prohlásil,že multimiliardáři nám vyšší platy nevybojují.Nevím,proč už to již neudělal,proč to odkládá,vždyť už vládne tři roky.Za tu dobu nás bratři Slováci předstihli ve výšce průměrného platu, i když jen o koruny a naši penzisté na tom budou hůře než za Kalouska.Pak mu věřte.

8 1
možnosti
RJ

R85a26d81e20k 85J54a41r30o51š

12. 2. 2017 16:42

Sobotka dosadil ombudsÁňu Šabatovou a prosadil antikuřácký zákon. To naprosto stačí k tomu, aby ČSSD byla pro soudného člověka nevolitelná...

11 0
možnosti
MK

R^ Ještě jste opomněl silný výrok na aktuální téma: p. Sobotka si nepřeje sílící muslimskou komunitu!

4 0
možnosti
TV

Samozrejme by se toho naslo i za posledni dobu mnohem vice :). Jen jsem vypich, ty na ktere jsem vzpomnel. A samozrejme s volbama.to nema nic spolecneho.

3 0
možnosti
JH

J15a23n 35H36l42e45d84í48k

12. 2. 2017 16:25

ještě jste opominul socdemácký slib--- že alimenty za utečené otce, bude hradit stát, tedy všichni zbylí pracující.-- Postačí když pěkná holka nahlásí pěkně znící jméno muže, Chovancovi zbrojnoši zahájí papírové pronásledování a stát kasa bude cálovat a cálovat do zblbnutí. Tento návrh kandiduje na Nobelovku.

7 0
možnosti
TV

Naslo by se toho.asi kopec. Diky za doplneni. Zminil jsem ty, ktere me momentalne napady.

1 0
možnosti
AM

Vy jste mistr v pletení bičů z exkrementů, vážně.

Tato vláda je jedna z nejúspěšnějších v polistopadové historii, občané všeobecně kvitují minimum hádek v koalici a výsledky. Takže si soc. dem. jako vládní rozhodně může dovolit něco slíbit......

Ano, před volbama bude konfliktů přibývat, ale to je zkrátka rys systému (a já parlamntní demokracii přes všechny mínusy beru).

Populismus je, když brexitáři slibovali stovky milionů do zdravotních rozpočtů a ukázalo se, že je to prolhaný blábol.

9 16
možnosti
VV

Jsou i taci, kteri preferuji Necase ci Topolanka.

3 2
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik