Diskuse

Muslimská propaganda ČT: islámská modlitba 5x denně vás zbaví bolestí zad!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Heuréka! Ten muslim v Dánsku s 5 manželkami a 23 dětmi (?), který tvrdil, že nemůže pracovat kvůli bolestem zad buď lhal, nebo se málo modlil...

6 0
možnosti
DP
Foto

Islám má i další blahodárné věci pro zdraví - odpor k alkoholu a učení se koránu, což dost procvičí paměť. Ministerstvo zahraničí také doporučuje stát se muslimem, pokud cestujete do zemí s vyšší pravděpodobností jejich výskytu, snížíte tak pravděpodobnost upadnutí hlavy při natáčení propagačních materiálů.

5 0
možnosti
MK

R^Když už, pozdrav slunci z jógy je efektnější než muslimská modlitba, ale to by ČT nebyla in?! A nebo si máme pomalu zvykat; pak už jen přidáme brebentění,,, a je to!!

8 0
možnosti
TT

Já bych byl dokonce tak moderní, že bych hlasoval pro čtvrthodinku prostných u otevřeného okna (nikoliv u pozadí souseda). :-)

3 0
možnosti
BM

Obávám se, že již slyšíte trávu růst.... Z tohoto článku žádná propaganda islámu nevyznívá. Prostě je to studie o tom jak určitý pohyb prospívá našemu tělu...

To by jste mohl za muslimskou propagandu považovat třeba "Pohádky tísice a jedné noci" či třeba "Lotrando a Zubejda"...

A to zdůrazňuji, že nejsem žádný zastánce islámu, právě naopak.... Jsem věřící křesťan a islám považuji za nebezpečnou ideologii, která v Evropě nemá místo...

2 3
možnosti
MK

Je řada jiných účinných cvičení, které by mohla ČT doporučovat; proč zrovna muslimskou modlitbu??!!!

6 2
možnosti
Foto

Až nyní mi došlo, proč můj bývalý kamarád, absolvent Cambridge, laxní muslim, netrpí bolestmi zad a já ano. Ale on mi doporučoval Alexanderovu metodu, abych se zbavila bolesti zad. Sám chodí do posilovny v Londýně.

2 0
možnosti
PB

.... cóóó, záda?!,- ale jak voni jednoduše dokážou vyléčit bolesti krku, žejoV?!

15 1
možnosti
BK

No vysokoškolsky vzdělaný profesor to vybádal. Kdyby si zajel do Teplic, tam by mu na rehabilitaci středoškolsky vzdělaná sestra řekla hned jaké cviky jsou na bolesti zad. A proč tolik muslimů jezdí zrovna do Teplic. Že by odbývali modlitby?

16 0
možnosti
PK

P57a94v73e15l 96K51r65á52l

11. 3. 2017 11:39

Vystudovaný ekonom?Na čem,na vumlu?Latentní lhaní bolševismu vám rozhodně nechybí ;-D

15 18
možnosti
TV

Po nekolikate prosim diskutujiciho, by poukazal na me latentni lhani - rad vysvetlim nebo se omluvim.. co se tyka bolsevickych myslenek a nazoru (bubaka obcanu, jez mysli, ze zlo nemeni podoby) - ukazte (citujte) z mych textu jakoukoliv.

1 3
možnosti

Dneska žádná básnička, mistře? Zklamání...

11 13
možnosti