Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela by mě zajímalo, jak jste si v souvislosti s Radkem Bangou vzpomněl na Františka Kriegla. Nejspíš v diskusi u pana Brauna, který se tomuto tématu věnoval už včera, stejně jako jiní. Vy jste zřejmě jen vycítil možnost, jak lacino zabodovat v boji o co nejlepší umístění v anketě o blogera roku. On totiž pan Banga v tomto případě s proudem neplul, jak tvrdíte v titulku.

3 18
možnosti

Za to může Zeman paní Jandová.

13 0
možnosti

bydlel jsem v malém městě, kde bylo i hodně cikánů. už za komančů bylo nařízeno, aby jeden nebo dva byli vybráni, byla jim dána veškerá možná podpora od radnice a jednoho podniku v městě a ti byli potom dávání za vzor zbytku. Stalo se a když něco v hospodě, na zábavě nebo jen tak, vymamlasili cikáni, tak těm dvou byly kladeny na veřejnosti otázky typu " to nemohou být a chovat se všichni jako vy?"

3 0
možnosti
Foto

Nobelova cena je seriozním oceněním předních vědců anebo menšího týmu 2 anebo tří spolupracovníků v konkrétním oboru a podmínkou převzetí peněz je pronesení projevu. Ve světě je stále respektovanou cenou. Rozhodnutí o udělení Oscarů spočívá na komisi znalců v oboru, kteří má určitý estetický vkus, takže někdy vyhrajě filmové dílo, jež posléze v historickém kontextu přebije dílo, jež se probojovalo například do užší nominace, ale nikdy Oscara nedostane totálně neexstický, zmatečný paskvil anebo nějaký herec, jenž by svou roli zahrál špatně, či střihač, zvukař, kostymér, kteří by byli špatní. Jen je celkem dobře možné, že se do uzšího výběru někdy nedostane dílo, jež mělo v tom roce prokazatelně nejlepší, anebo na svou dobu příliš průkopnický střih.

0 4
možnosti

nejste, paní, z Naivkova? podívejte se např., co za válečné štváče dostalo nobelovku za mír

22 1
možnosti

Naprosto souhlasím. Také se musím smát tomu, jak je Banga mainstreemem nazýván odvážným, a přitom vidíme, že Banga má za sebou bandu všech mainstreemových novinářů a prakticky všech vládních politiků. Takže on se schovává pod sukně vlivných a tváří se jako hrdina.

Chování Bangy je tedy asi tak stejně odvážné, jako když za komunistů někdo nadával na disidenty.

30 2
možnosti

R71a92d48e23k 35K56a67r15a46s

12. 4. 2017 13:23

Nebo ti co podepsali antichartu, či za nacistů slibovali věrnost říši.

2 0
možnosti

Zrovna teď poslouchám Best of Ortel a je to bomba...............

8 0
možnosti

R29a88d32e60k 15K39a77r81a40s

12. 4. 2017 11:58

Už v titulku jste to pěkně shrnul, karmaR^

9 2
možnosti

Banga se vyjádřil celkem jasně k podobným "vlastencum" jako Vy...tak si to vemte k srdci.Pokud jde o Hnídka nebo jak se sám nazývá "trubadur vlastencu a patriotu",ten ted spolupracuje s konzervativně nacionální stranou Řád národa,to je ten kašpárkovský "řád rytířu" s dlouhým a vznešeným jménem.Jeho "velmistr" ted agituje na jeho koncertech.Sami si říkají konzervativní nacionalisté a sídlo mají v budově patřící Rusku....to je Vaše krevní skupina?

5 24
možnosti

Takže když kritizuji Bangu tak jsem na straně nějakého Hnídka? Jinak to nejde? Tak to potom ano.

21 0
možnosti

J50a20n 28R97á12ž

12. 4. 2017 11:44

Dovolím si zde prezentovat svoje přesvědčení, že naprosté většině veřejnosti je zcela šuma fuk, jestli Banga dostal nějakou cenu, nota bene když se jedná, po jejím udělení anarchistické Klinice, o zcela zprofanovanou cenu Fr.Kriegla.

I když se o veřejné dění zajímám, tak i mně by, nebýt rozvířené debaty na toto téma v některých článcích blogerů, informace o udělení tohoto ocenění Bangovi zcela minula.

P.S. Tímto nechci nikterak znevažovat Váš článek!

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS