Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma! R^

Mimochodem - Ten vzkaz pana Bangy rasistům z Nadace Charty 77 (ať mu s to cenou políbí ....!) mě velmi příjemně překvapil!

Bravo, pane Bango! R^ :-)

14 3
možnosti
JR

J36a91n 79R74á52ž

12. 4. 2017 11:49

Zajímavá interpretace toho, jako to Banga svým výrokem myslel! ;-D

4 0
možnosti
MZ

Mě je jedno, zda jen pan Banga rom či tak nějak podobně, posuzuji jeho výroky, tvorbu, názory, jako každého jiného. A tedy i kritizuji, to přece ale neznamená, že se jedná o rasismus. Naopak, nekritizovat a nepohlížet na každého stejně, to je rasismus. Co se ceny týká, co byl Kriegel zač (Moskva mu budiž ke cti) asi ví každý a o co se zasloužil také. Ať si takových cen rozdají klidně milión. Čím více dostanou takové malicherné pitomosti mediálního prostoru, tím lépe se zamaskují jiná "zvěrstva", nařízení a další nepříjemnosti denně se nás dotýkající. Že se nejedná o žádnou občanskou statečnost ví asi každý, byl to jen truc. Ortel jistě hraje a city, je takový jaký je, ale pan Banga by se měl:

A) omluvit, že ho nazval nacistou (fašistou), protože se jedná o pomluvu nepodloženou (účinkování v kapele ze mě nácka nedělá, pokud nemám naci myšlení)

B) Podat trestní oznámení a dokázat, že pan Ortel náckem (fašistou) je

Toto plácání a mlácení prázdné slámy není ani komické, ani hrdiné, ani nic podobného. A nazvat své názorové odpůrce rasisty vypovídá o panu Bangovi hodně, sám tedy je rasista pokud za názorem vidí takové pitomosti jako barvu kůže.

MZ

21 2
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik