Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší bude zablokovat na telce z výchovných důvodů dětem nejen Péčko, ale i Déčko ;-)

0 0
možnosti

Vážení přátelé, úplně v klidu. Vezměte si průměrnou porodnost bílých evropanů, kam počítám i Rusko. A pak si vezměte porodnost barevných evropanů a arabů a afričanů v jejich domovinách. Nemusí nás nijak zotročovat, stačí jim pár let počkat až sami vymřeme. I když se teď mám asi nejlépe, co jsme se kdy měli, tak je tu spousta párů, které mají jen jedno dítě a to kolikrát až kolem 30 let. Tak si udělejte nějaký demografický model.

0 0
možnosti

Otazka je, proc by deti nemely mluvit naprosto normalne cesky, nejen jednu vetu, kdyz se ma preci snad jednat o nase obcany a ukazat to na skvele fungovani multikulturalizmu... nebo chce televize lhat, kdyz opravdove pripade zacleneni do nasi spolecnosti vcetne skveleho jazyka chce nahradit nekym, kdo zaclenen neni?

0 0
možnosti

D70a29v86i33d 19N68o46v85á18k

18. 4. 2017 11:22

Nechápu tu hysterii. Viděl jste vůbec někdo ten pořad? Jak může někomu vadit že budou dělat vietnamské a jiné děti křoví v posteli u předčítání pohádek??? WTF?

2 0
možnosti

ještě že jsem tenhle kanál vyřadil z programové nabídky naší kouzelné bedýnky

0 0
možnosti

.... tak u černošskejch a vietnamskejch děti bych jako neviděl problém, - u arabskejch dětí s rašícím vousem a muskulaturou dvacetiletýho borca už bych si nebyl tak jistej;-D,- .....aby jim ty Kafky při tem castingu nevyletěli do luftuVEU!

20 0
možnosti

Česká televize je opět prorežimní, jako za komoušů. Dříve hlásala, co si přála Moskva (ideje komunismu), nyní ČT hlásá, co si přeje Brusel (ideje multikulturalismu).

Je to hnus.

36 4
možnosti

Můžete to nějak upřesnit? Jaké ideje a v jaké podobě je ČT hlásá?

5 4
možnosti

Není ten inzerát ČT rasistický? ...Představte si, kdyby tomu bylo naopak a ČT by napsala hledáme děti pouze bílé pleti. To by se strhnul humbuk teda pořádnej ;-)

34 1
možnosti

Všem zapáleným multikulturalistům bych vřele doporučil článek "Střezte se Vánoc, zní v německých mešitách" redaktorky Jany Šafaříkové, který vyšel v MF Dnes 8.4.2017 a který popisuje zkušenosti Constantina Schreibera, německého novináře a moderátora v e ř e j n o p r á v n í ARD, s návštěvou mešit v Německu. Člověku z toho běhá mráz po zádech. A nejde přitom o extrémistický výkřik v nějakém ultrapravicovém listu. Pokoušel jsem se najít nějaký odkaz na tento článek na českém internetu, ale jako z udělání (:-P) jako by neexistoval.

Našel jsem jedině toto:

http://www.pressreader.com/czech-republic/mf-dnes/20170408/281685434700872

ale tam zase chtějí pro zobrazení plného textu registraci.

7 0
možnosti

A co to ma spolecneho s inzeratem v CT? Oni chteji natacet nejakou pohadku, tak hledaji komparz. No a co ?

1 0
možnosti

Větší ubohost jste už vyplodit nemohl. Musíte na tom být hodně špatně, když si svou nenávist vybíjíte už i na dětech. Je mi Vás líto!

4 45
možnosti

To přece není nic proti dětem, ale proti snahám veřejnoprávní ČT propagovat multikulturní společnost.

32 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik