Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

To vyznívá, jako by se právě odehrála největší tragédie Vašeho života... zkuste to nést trochu jako chlap, vždyť je to jen nějaký politik v cizí zemi;-)

7 10
možnosti
JK

Tak uz i Zeman je lokajsky politruk ;-)

3 3
možnosti
Foto

Nu, pane autore, předvedl jste vskutku vybraný slovník. Když je vám vše tak jasné, proč jste ještě neohlásil kandidaturu na prezidenta naší země? Vám je všechno tak jasné, jasně víte, co je dobré a špatné, tak proč nejít do toho? Ale spíše jste jen onen pověstný Brouk Pytlík, který všemu rozumí a vlastně nerozumí vůbec ničemu. Ale asi bude přece jenom lepší vás spíše politovat. Tak velká osobní frustrace se opravdu jen tak nevidí.

11 33
možnosti
TV

Nikdy jsem nerekl, ze vsemu rozumim... Jen se snazim poukazovat na to, na co mnozi radoby politici, radoby pisalkove nemaji koule - nebo povoleni. Netvrdim, ze mam pravdu nebo patent na rozum. At si kazdy situaci zhodnoti sam.

20 7
možnosti
JH

J24i39ř60í 65H40r10b55e29k

8. 5. 2017 12:45

Souhlasím s autorem, že reakce některých členů naší politické smetánky je podivná. Byla by zajímavá návštěva paraelního vesmíru, kde vyhrála Marine Le Pen - to bychom asi slyšeli od většiny z nich naprosto obdobná vyjádření jen s prohozeným jménem. O to víc bychom si vážili konzistentních osobností - Fiala, Robejšek apod., kteří v našem vesmíru alpinisticky nejuchají;-)

19 3
možnosti
ZB

Pokud jsem měl možnost sledovat ruzné diskuze,tak nejvíc hysterie a psaní nesmyslností předváděli zdejší "vlastenci",příznivci Le Pen,ti nemohli rozdýchat,že Francouzi místo emocí použili při volbách v drtivé většině rozum a rozvahu.K Vašim postpubertálním blábolum se nemá smysl ani vyjadřovat.....Rv

12 31
možnosti
TV

A ve Francii porazeni extremiste, populiste a nacci uz rabuji, zapaluji popelnice a demonstruji proti Macaronovi, coz? Aha, ne... to by se vlastne stalo pri prohre tech rozumnych, vzdelanych, slunickovych... :)

27 5
možnosti
MV

to, co jste do textu zkopiroval z medii, si dokaze na netu vyhledat i cviceny lachtan. me by spis zajimalo, kdyz jste tak obratny ve vysmechu, kde a jake "nedostatky" pro Francii a Evropu vidite zvolenim EM prave Vy...

9 16
možnosti
TV

Pokracovani islamizace, pod rouskou multikulturality a humanismu.. Degenerace prirozenych konzervativnich hodnot po vzoru Svedska. Zaprodani ve jmenu pokrokove globalizace. Vzhledem k osobe Macrona, bych to videl na poklonkovani vuci EU tajtrlikum a starsim zenam, jako napr. Merkel...takze dalsi vzestup 4.rise. Jen odhady.

15 3
možnosti
JV

To jste to zvoral plane vyoral. To, že jste obdivovatel Putina a Lepenky, neznamená ,že to musí být jiní.

ANIKARMARvRvRv

11 24
možnosti
TV

Jsem obdivovatel selskeho rozumu a kritickeho mysleni. Jakkoliv o nem zvani kazdy diletant, v evropske politic, az na vyjimky (zejmena proklinanych extremistickych populistu a zaostaleho vychodu), tyto postradam.

17 6
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik