Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejpitomější reakce na islamizaci a islámský terorismus je "musíme se semknou" vyhrává 9 z deseti bodů :-):-):-) a jednoho zlatého bludišťáka:-)

5 0
možnosti
Foto

Tak teď poslouchám projev Theresy Mayové a konečně někdo naplno označil islám za zvrácenou ideologii.

2 0
možnosti

Zdá se, že máte problém s chápáním smyslu psaného textu, protože tohle premiérka Mayová skutečně neřekla. A to se pyšníte svým intelektem Rv

3 0
možnosti

Jasná karma.

Zajímavé je, jak se zde pokaždé sejde stejná skupina sluníček, která by po každém teroristickém útoku opět strčila hlavu do písku a tvářila se, jako že se vlastně nic neděje. Pojedeme dál podle bruselských notiček shora, hlavně se pořádně semkneme, že.

Tihle lidé kvůli své multikulti ideologii bohužel ten problém nedokážou ani pojmenovat, natož aby věděli, jak jej řešit.

11 1
možnosti

P27a53v16e87l 10K87r39á69l

4. 6. 2017 13:02

V týdnu byl teroristický útok v Kábulu,všechny oběti byly muslimové,ano,ti,které tak hrozně nenávidíte,a zabili je "islamsté"to jsou ti,které nenávidí jak příbuzní obětí útoků v londýně,tak příbuzní útoků v Kábulu.A taky mi povíte,že je to jen špatnou migrační politikou,nebo konečně uznáte,že to s ní nemá nic společného,nebo že ti kdo nechtějí,se prostě neintegrují,i když proto uděláme vše,a že se dokonce nejsou schopni ani integrovat do vlastní společnosti aproblém je opravdu čistě v narušených jedincích.I jedinci se zájmem v zabíjení se mohou spolčit v malé skupinky do 10 osob

1 13
možnosti

..... když do sebe radikální dodávky bourají mezi sebou přinde mi to tak nějak normální,- vony už to tak maji po staletí,- zkrátka jejich svět, kultura, tradice !,- jistě mi dáte zapravdu že vona ta Evropa je v tomto směru vopravdu někde jinde, žejo VEU?!

11 0
možnosti

P33a12v19e97l 28K11r88á87l

4. 6. 2017 12:52

Tak trapné,táááák trapné a ubohé

4 16
možnosti

Trapné je, když někdo takovéto "dodávky" v Evropě vítá. Takže trapně byste se měl cítit především vy.

14 3
možnosti

Vám to přijde vtipné? Mně ne.

1 3
možnosti

Bohužel je to tragické... zejména proto, že nám to bude brzy prezentováno jako pravda.

12 1
možnosti

Hloupé.RvCo navrhujete?Aby politici začali štvát proti všem muslimum a vyzývali k jejich lynčování,každý muslim je přece terorista a zaslouží si,aby ho hysterický dav zabil...pak se muže volně přejít na "buzny",ty také chtějí zničit naši civilizaci.Já mám pocit,že vždy po teroristickém utoku fanatiku z IS mají takový jako Vy,svátek...

8 21
možnosti

O žádný lynč nemám zájem. Mám zájem o postavení se realitě a realistickému pohledu, řešení. Nikoliv omílání nicneříkajících frází a podpora africko-blízkovýchodní invaze (nepopírám, že mezi těmi miliony ekonomických migrantů je i pár skutečných uprchlíků).

17 2
možnosti
Foto

Asi podplacenaá STK. Jinak by takováto dodávka nesměla na silnici, natož na most.

6 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik