Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vzhledem k tomu, ze mezi obetmi posledniho teroristickeho utoku na London Bridge byli i dve Australanky (Kirsty Boden a Sara Zelenak), tak chovani Saudskych fotbalistu v Adelaide Australany velmi pobourilo (mirne receno).

8 0
možnosti

Může za tím stát pár fanatiků z vedení fotbalového oddílu. Vzhledem ale k tomu, že šlo o mezistátní zápas, měla by to Saudská Arábie uvést na pravou míru a Australanům se za chování svých reprezentantů omluvit. V opačném případě dává najevo, že s nevstřícným postojem svých fotbalistů souhlasí. :-/

5 0
možnosti

možná, že si taky řekli " až to v Evropě, díky vítačům a neziskovkám, spustíme na plné pecky, tak by jsme se nepohli z místa kvůli nějaké úctě k mrtvým, které naši bratři ztrestali"

2 0
možnosti

Muslimove se nikdy neprizpusobi...Nikdy! Procetl jsem si web ceskych muslimu (to jsou ti umirneni, hodni, se kterymi nejsou zadne problemy) a je to des...Z kontextu jasne vyplyva, ze mini CR postupem casu prizpusobit Islamu. Uz treba jenom takovy snatek...nemuslim se VZDY musi prizpusobit muslimovi.

11 0
možnosti

Takže jim podsouváte své domněnky, podle vás budou teror oslavovat. Dále mluvíte o tom, že se musíme přizpůsobovat jejich kultuře... tím jste chtěl říct, že jsme nuceni uctít oběti teroru dle saudského způsobu? Můžete mi to objasnit? Děkuji.

1 13
možnosti

Zatím oslavovali, z toho se dá usoudit, že i teď budou. Křepčení po útoku na Dvojčata bylo hodně radostné.

10 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS