Diskuse

Ve Švédsku končí největší hudební fesťák. Přece se nenecháme zastrašit? Nesemkneme se?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Další docela nebezpečně zavádějící pohádka je: "Co šílíte. Vždyť tu máme jenom 12 přijatých uprchlíků?" To se povedlo vládě vtlouci do hlavy budoucího voličstva. Kdo nechce vidět nevidí. A co ty stovky co se večer pohybují v okolí Václavského náměstí, v nákupních centrech atd?

1 0
možnosti
Foto

Štěstí pro Anglii že Churchill nebyl sluníčkář. Lidé tehdy nebyli posedlí tak pseudohumanitou a na obranu sebe a své vlasti se chopili zbraní. Dnes máme hesla které mají omluvit naši neschopnost a impotentnost razantně řešit problémy tohoto světa. Pořád si říkáme ještě je čas, pravý okamžik ještě nenastal. Lidé-občané jen stojí a čumí a čekají, že to za ně někdo vyřeší. Politici volí cestu nejmenšího odporu a řeší raději jen následky nikoli příčinu. Každý je svého štěstí strojvůdcem.

0 0
možnosti
AP

No nejhorší na tom je, že ten fesťák nebyl zrušen z důvodu islámského teroru, ale z důvodu nenávistné islámské ideologie, která považuje ženu za méněcennou a kterou tu praktikují ti údajně mírumilovní. 8-o

2 0
možnosti
PD

P47a81v77e38l 65D78u11d71r

4. 7. 2017 13:13

Zde jsou pěkné grafy :

„Vezme-li se v úvahu počet lidí z různých národností veŠvédsku, Afghánci mají 79 krát větší pravděpodobnost ke spáchánísexuálního trestného činu ve srovnání s muži, kteří se narodili švédským občanům.“

http://avpixlat.info/2017/06/12/statistik-halften-av-alla-sexbrottslingar-har-utomeuropeisk-harkomst/

9 0
možnosti
DP

To je pravda, a zvláště Afghánci, příchozí z Blízkého Východu (a částí Afriky) mají velké sklony k sexuálnímu obtěžování nebo násilí a pravda je, že je tu tendence zametat sexuální "harašení" imigrantů pod koberec, o tom sem se ve svém příspěvku zmínil. Ovšem vemte si mladého domorodce , "nabijte ho" extasy a alkoholem, do jeho okolídejte mladé, trochu "rozjívené" slečny a on ty Afghánce v pravděpodobnosti sexuálního deliktu dožene a možná i předežene. Jinak mám dojem, že si můj příspěvek někdo vyložil jako zastávání neřízené imigrace. To ani v nejmenším. Problémy s částí imigrantů, a někdy dost velké, tady opravdu jsou, o tom žádná. Dokonce i ministerský předseda se teď nechal slyšet, že neřízené masové imigraci, jaká byla v letech 2015 a 16 je konec. Ovšem chce to o těch problémech diskutovat a pokud možno řešit bez hysterie a věcně.

1 8
možnosti
DP

Názor někoho, kdo tu už 50 let (tedy scházejí ještě dva měsíce abych byl přesný) žije a tak to tu za tu dobu dost poznal. Taky jsem pracoval mimo jiné 18 let ve forenzní psychiatrii a i když už sem nějaký ten pátek důchodce, tak mám ještě známé, kteří v tom fachu pracují a tudíž mám o zločinnosti zde stále ještě dost přehled. Že za částí sexuálního obtěžování stojí imigranti z jiných kultur, o tom žádná. Ovšem dovolím si tvrdit, že většina toho obtěžování jde na konto domorodců. Známí z forenziky mi tvrdí, že kvůli alkoholové kultůře, či vlastně nekultůře (hlavně ve Švédsku a Norsku, Dánové jsou v tomto směru lepší) u mládeže spolu s kombinaci s drogou extasy, která se tu na "parties" a festivalech poslední roky rozšířila jako mor v Evropě ve středověku , mladí (a to platí jak pro kluky, tak pro holky) ztrácejí zábrany, které ještě před pár lety měli. Holky se po nějaké té tabletce extasy a pár drincích "rozváží", ze začátku nějaké to plácnutí na zadek trpí. Extasy , alkoholem a testosteronem nabití kluci si to špatně vysvětlí a pak už nejsou k zastavení, i když holky začnou dávat zpátečku. Jak sem už napsal, imigranti na tom dění nesou svoji část viny (a je opravdu tendence to zametat pod koberec), ale na druhé straně svalovat všechno na imigranty a přehlížet fakt, že je to "moderní " problém domorodé mládeže je naprosto kontraproduktivní.

4 4
možnosti
VK

Sorryjako, ale my tady v Česku tomu rozumíme líp. /ironie/;-)

0 7
možnosti
IB

I20v25o 42B59o25u80š10e

4. 7. 2017 12:17

To, že vloni měl počadatel FKP Scorpio ztrátu 75 milionů a stále méně a méně platících hostů, je jistě jenom náhoda.

4 1
možnosti
PB

.... jak tak koukám, voni se v tem Švédsku najednou přestávají BAVIT ?!,- ale před pár tejdnama temu Donaldovi vzkazovali že sa náááramně baví (?),- .....doboha, v tem sa už ani Brusel nevyznáVEU !

8 2
možnosti
VK

Komunisti se dali na víru?8-o

3 3
možnosti
Foto

:-)nemají oni ti Švédové třeba nějaké zprávy o kterých my nevíme? Třeba dostali echo, že Breivik dostane amnestii takže by se třeba na ten festival příští rok rád podíval? Ten by ženy neobtěžovat, ten by je rovnou postřílel

0 13
možnosti
VJ

A jaké zprávy o tom máte vy? Je něco nového v jeho kauze? Bylo snad zjištěno, že je nevinný? Proč by ho jinak pouštěli, že. Nebo je to jen váš vlhký sen?

0 1
možnosti