Diskuse

Ekonomičtí migranti jsou mýtus, tvrdí průzkum mezi nimi. Alkoholismus a kriminalita taky?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ani na té ekonomické migraci není nic špatného, pokud příchozí má co nabídnout a domácí ho přijme dobrovolně. Dá se říci, že téměř veškerá migrace směrem od nás od takového roku 1975 už byla, až na drobné vyjímky, výlučně ekonomická. Na druhou stranu tam lidé odcházeli s jasným vědomím, že za ten vyšší standard tam budou muset odvést adekvátní hodnotu a především se dobře naučit novou řeč. Na našich migrantech přijímající země rozhodně neprodělaly, natož by musely řešit záškodnické útoky a odmítání společenských norem a zákonů. Podobné, evidentně naprosto vylhané "průzkumy" jen přilévají olej do ohně.

4 0
možnosti
Foto

Proč až od roku 1975?

1 0
možnosti

Jestli si to dobře pamatuju, tak před pár dny odpověděl ostře Macron na výzvu italského premiera, aby také ostatní státy otevřely přístavy migrantům, že s tím nesouhlasí, protože jsou to z 80% ekonomičtí migranti.

Tak buď lže univerzitní průzkum nebo Macron.

7 0
možnosti

J35a94n 49P56a29l94l78a59s

9. 7. 2017 19:51

Dobrý večer, mě Vaše analogie baví, podle mě trefují do černého (není to rasistické?). Ale chybí mi vysvětlení poslední věty citovaného článku:

„Z účastníků výzkumu dosáhlo pouze deset procent na status uprchlíka.“

0 0
možnosti
Foto

Kdyz do VB a do Kanady migrovali před lety příslušníci naší menšiny, nikdo jim jejich bachorky nevěřil a nám ostatním kvůli nim zavedli víza. A najednou, ještě barvitějji si vymyslejicim migrantům, všechno baští i s navijákem.

5 0
možnosti

Jde o záměr, přece ani oni nejsou tak hloupí, ale úplatní ano

4 0
možnosti

Najlepšie na to je, že aj keby to bola pravda, tak to nie je dôvod na poskytnutie azylu. Vojnový konflikt nie dôvod. Je to logické, veď keď India a Pakistan zasa začnú nejakú konflikt v Kašmíre, tak predsa nevznikne povinnosť poskytnúť azyl pre 1,5 mld ich obyvateľov.

0 0
možnosti
Foto

To, co napíši vzbudí sice zlou krev, ale já to risknu. Po roce 1968 jsme každý z nás uváděl sovětská vojska u nás, jako hlavní důvod "útěku", ale 99% z nás, včetně mě, mělo na paměti hlavně podstatně vyšší životní úroveň na Západě.

Ale, ono se to vlastně navzájem moc hezky doplňovalo.

1 1
možnosti
Foto

Z mých známých, kteří emigrovali v sedmdesátých a osmdesátých letech byli všichni ekonomičtí emigranti.

I když je faktem, že třeba můj švagr byl zbitý při výslechu na policii, zabavili mu řidičák, takže nemohl vykonávat svoje povolání. Nyní žije už skoro 30 let v Kanadě a uznává Putina. A to ještě před 10 lety nemohl Rusům přijít na jméno.

5 1
možnosti

Tohle je uroven univerzitni prace. Tady je videt, co univerzity Sorosoveho typu produkuji a jak funguji. Kdybych podobnou zpravu za svych studentskych let vypracoval ja, tak nemam sanci projit. A jeste jsou tito lide nazyvani elitami. Rv

23 2
možnosti
Foto

Máte pravdu. Takovýto nesmysl bych publikoval snad jedině v legraci.

3 2
možnosti