Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BS

...udavačství podporované státem.

dtto aktuálně televizní briefing poslaneckého klubu ODS - Alexandra Udženija: udavačská loterie, udavačská loterie, udavačská loterie..

Může mně někdo vysvětlit, jak a čím můžou zákazníci, kupující "udávat" prodejce, když přihlásí do účtenkové loterie účtenku, vydanou se všemi náležitostmi oficiálně prodejcem? Koho tím "udávají"?

Děkuji za vysvětlení.

0 0
možnosti
JD

To nema nic spolecneho s "udavacstvim". EET je normalni ve vetsine civilizovanych zemi, obzvlast na zapad od CR. Pro vetsinu je 80 mil. samozrejme hodne penez, ale nemuze se jen krast, na ukor nekoho jineho a placat si po ramenou, jaky jsem pasak, kdyz kradu a pritom chci, aby vsechno fungovalo... [>-]

1 2
možnosti
TV

Tu vetsinu civilizovanych zemi na zapad bych rad videl...zejmena za pet let. Severni Afrika krizena s Arabskym poloostrovem hadra...doplnena o Orwellovske regulace, mazani krizu, prejmenovani knih etc...

1 0
možnosti
RJ

Ne, že bych se EET nějak zastával (je mi šumafuk), natož Babišovců, ale ta cena 96 800 Kč za logo není jen za pouhé logo, ale za celý grafický manuál spojený s projektem ÚČTENKOVKA - kromě logotypu bývá obsažena definice barev, používaného písma, aplikace loga pro různé účely atd.

Takový grafický manuál může mít různý rozsah a tím i různou cenu, ale řád desítek tisíc Kč je celkem naprosto běžný. Větší grafické manuály jdou i do statisíců, někdy i více...

9 0
možnosti
TV

Dekuji za doplneni. Palec nahoru.

1 0
možnosti

Ono je to vymyšleno dobře - sází se na lidskou hamižnost a závist, a na touhu získat něco v podstatě za nic(ty rohlíky a mlíko jsem si stejně koupit musel, a tedˇ můžu ještě něco vyhrát, no nekup to, lepší než Sportka).A nedejbože, jestli někdo ze známých opravdu něco vyhraje - to pak bude "naval účtenku za každý pivo, putykáři, Franta ze sousední vsi vyhrál motorku!".

5 0
možnosti
Foto

A to je asi smysl té hry, že?

0 0
možnosti
Foto

Zatím se v tom přílíš neorientuje, ale princip je snad v tom, zadávat do systému platná čísla EET stvrzenek.

A protože bude možné něco vyhrát, tak to bude zákazníky motivovat, aby účtenku požadovali. V tom ale žádný hazard není. Někdo už napsal, že je to podobné různým spotřebitelským soutěžím a já si myslím, že to tak je.

2 2
možnosti
TV

Ja v tom minimalne podobnosti s hazardem vidim. Vizte prispevek nad Vami... kdyz vyhraje neco soused nebo kamarad ve skole, uz to pofrci enem dym.

0 2
možnosti
PV

P25a65v60e28l 91V94é39b43r

1. 9. 2017 12:05

Nevím jak kdo, ale já se od jisté doby chovám k účtenkám velmi štítivě a velmi neuctivě se k nim přímo v obchodě vyjadřuji. Zatím jsem tím každého obchodníka zjevně potěšil...

7 1
možnosti
MS

Ne, že bych se EET zastával, ale pod pojmem hazard si představuji úplně něco jiného. Ledaže by se našel takový trouba, který by utratil celou výplatu na nákup úplně zbytečných věcí jen proto, aby dostal co nejvíce účtenek. :-)

6 0
možnosti
TV

Myslím, že tato eventualita není vůbec nereálná, ne? :) Myslím, že bude každý moc jednu denně..ale vše jde obejít, že...

0 1
možnosti
ZJ

Když dostane "babišovku" 10-ti letý Tonda, není to porušení loterijního zákona. Podle něj si mohou koupit los pouze osoby starší 18-ti let.

Kdo za to půjde do tepláků?

1 1
možnosti
TP

To je dilema... Zadám to tam (přecejenom kupuji i věci, na které účtenku potřebuji) a budu vypadat jak uvědomělý shromažďovatel účtenek důsledně dusící každou sámošku a hospodu... Ale když si vybavím ten kód... Za tu dobu, co bych to zadával, by stihl 5 tiketů na fotbal...

4 0
možnosti
MB

Pokud člověk, (kterýkoliv), vleze do politiky - tak strašně riskuje. Stává se veřejným majetkem, bez nároku na soukromí. Nelze být politikem jen dopoledne. Vypukne silný předpoklad, že bude šlapat po poléncích, které mu tam naházeli oponenti. Pokud si vetnu do šítu neposkvrněnost panny Marie - pak musím být asi členem její svaté rodiny. Nejde to, poskvrněni jsme všichni ... Nicméně to politiky nevstupujeme a nehrajeme si na Mesiáše a Velekněze ... Pravda, i o tom můžeme losovat, že ano :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik