Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Islám k Německu skutečně patří,už přes padesát let,kdy do Německa začínali za prací odcházet Turci a Kurdové.Stejně tak jako patří do Británie,kde žijí muslimové ještě mnohem déle.Z vašeho omezeného pohledu asi nechápete,že příchod muslimu nezačal teprve za migrační,či uprchlické krize před dvěma lety.Má se snad Merkelová tvářit,že Turci,tedy muslimové,kteří v 50.letech pomáhali budovat dnešní Německo neexistují...?Jinak jste tu svou dnešní dávku vypsané frustrace a přihlouplé nenávisti dost odbyl...;-)Daliborek tu svou frustraci a ubohou hloupost,která je spíš k politování také jenom hrál...?To je ovšem na Oskara...

4 19
možnosti

Nic lepšího, než nadávky do frustrátů nesvedete?

3 0
možnosti
JV

Můj případ rozhodně Schulz není, ale ten i jako "knihovník" strčí kdejakého českého Ing. a dopl dr. na Hradě a ve vládě do kapse .

RvRv

3 14
možnosti
Foto

J15a30n 69D21e34r77k78a

10. 9. 2017 15:05

Tak určitě. ;-D

0 0
možnosti
MM

Já jsem tedy důchodce, takže mám někdy čas zabývat se těmito událostmi, ale kde vy, vašem věku, na to berete čas nechápu.

Dal jste si za úkol zachránit svět svými blogy? Zatím jsem žádné pozitivní řešení od vás nenašel.

PS: A už hledat nebudu.:-P

6 17
možnosti
TV

Cas je vzdycky, zalezi na prioritach, dle meho. Nejsem placeny od vymysleni reseni, ale v diskuzi jsem se k nim uz nekolikrat vyjadroval. Kde je selsky rozum a hlavne zajem, tak se urcita reseni vzdy najdou.

16 1
možnosti
MZ

Jenže on islám k Německu patří. Ať se nám líbí nebo ne. Ty milióny muslimů tam prostě jsou a jsou to voliči, po kterých touží jak Merkel tak Schulz. To že je to dobře nebo špatně je jiná věc, to že žije v Německu kolona, která je oddaná jinému vůdci (Erdogan) jistě ale dobře není.

10 1
možnosti
EH

Jo, za chvíli to bude ve stylu ankety: "Myslíte si, že Islám k nám do Německa patří?"

15% - v žádném případě

85% - Alláhu Akbar

24 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik