Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... a to sme enem u nějakáho pískovcovýho soklu na Karláku !,- by nebylo vod věci bohulibě v arabským světě na kulturní památky vysprejovat "INRI" ;-D!!!,- ......si ale nejsu jistej, ešivá by to tamní státní správa pojímala jako bohumilej záměr,- ...tukani!

7 0
možnosti

Nejsem si z Prahy, nejsem ani češka, ale slovenka, ale bydlím kousek od hlavního města. A mám ten pocit, že Karlák se Karlovu mostu neříká, takto se říká Karlovu náměstí.

5 0
možnosti

Mutikulti vládne už i policajtům ! ! ! st.

4 0
možnosti
Foto

vandalismus to rozhodně je a jako takový by měl být posuzuván

že po památkách čmárají hlupáci často to vidíme všude kolem

výroky policistů často vyznívají jako anekdoty

nadržovat někomu jen proto, že je cizinec je nepřípustné nicméně se tak dělo bohužel i dříve například když ministr Němec pustil katarského pedofila domů přestože zde byl souzen za zneužívání nezletilých- takže dojí metr tu byl vždy ale chápu že teto případ se vzledem k situaci autorovi hodí

jen malá technická-v muslimském světě se sochy prorokům nestaví

4 0
možnosti

Tak je stavění soch prorokům můžeme v rámci multi/kulti obohacení naučit. Naši předkové tohle skvěle již ve středověku a později i v novověku zvládali. Tak proč by se oni měli bránit?

0 0
možnosti
Foto

Měl-li muslim bohulibý záměr, je to pro nás, křesťany, záměr nepochybně bohunelibý.

8 0
možnosti

Lžeš Vyvorale. Jako obvykle. Mluvčí Policie to řekl jinak. Mnoho jednodušších ti to spolkne. Důkaz a citace jsou zde na i dnes.

1 7
možnosti

Proč ty emoce? Tady je policejní oddělení tisku a prevence:

telefon: 974 834 374 (sekretariát)

mobilní telefon: 725 190 260 (tiskoví mluvčí)

fax: 974 834 714

e-mail: pp.tisk@pcr.cz

2 0
možnosti

Tak já jdu na Jana Nepomuckého s ruštinou..[>-][>-][>-]

2 0
možnosti

Zase dvojí metr. Kdyby v EU někdo něco napsal na zeď mešity, tak jej okamžitě vyšetřují za šíření nenávisti.

Nejhorší je, že státní instituce a justice zase kopou za ty mocné. Dříve za Kreml, nyní za Brusel. EURv

24 0
možnosti

Vtipné na tom všem je, že kdyby našinec něco napsal někde na zeď mešity tam u nich doma, tak by ho do pěti minut zabili. Diametrální rozdíl v jednání a v lidských právech.

9 0
možnosti

Tomáši, piš poctivě a nebo vůbec. Opět informace vytržená z kontextu. Nikdo v článku, ani Hulan neříká, že jednání, kterého se cizinec dopustil, je vpořádku. Viz "Dotyčný podle policie jednohlasně souhlasil s uhrazením nákladu společného s odstraněním nápisu. Za své jednání se omluvil. V plné výši všechny náklady také uhradí, což podle Hulana „také dokládá jeho tvrzení o tom, že se nemělo jednat o cokoli zlomyslného,“ dodal.

(Což Ty jsi už účelově ze svého článku vypustil.)

A dále výslovně Hulan říká, že jakékoli polehčující okolnosti tohoto pachatele NEVYVIŇUJÍ! "„I s tím ohledem, že se jednalo o turistu a neznal právní parametry České republiky, netušil, že se popsáním sochy mohl dopustil protiprávního jednání, čímž se samozřejmě NEVYVIŇUJE, je na místě řešit věc v takzvaném zkráceném přípravném řízení, tedy kde rozhoduje samosoudce do dvou týdnů od obdržení trestního oznámení,“

Z výše uvedených důvodů Ti doporučuji tento článek stáhnout, protože pokud bys ho upravil v souladu s mými připomínkami, ztratil by pointu, kterou sis účelově vykonstruoval ;-)

9 7
možnosti

To by ovšem autor musel stáhnout skoro všechny svoje články,lež,manipulace a přihlouplá demagogie je denním chlebem tohoto "statečného vlastence"....

4 10
možnosti

ze jde o vandalismus - o tom zadna

takze: objedte par hradu, zamku a jinejch mist a mate temat do aleluja

ale to by nebyla takova agitka, jakou jste schopnej ze svy hlavy vyplachnout kazdej den, ze?

3 5
možnosti

ještě jsem neslyšel o tom, že by policajti vysvětlovali, že nápisy na hradech, zámcích a jiných místech jsou vlastně kulturním obohacením - takže píšeš úplně mimo mísuRv

6 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik