Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poctivé informace i formace občanů v médiích jsou základem demokracie. Demokracie je založena na mravnosti. Dnešní "veřejnoprávní" televize svůj úkol neplní dobře. Slyšíme a vidíme tam většinou názory lidí, kteří vedou naši zem podle nějakých cizích pravidel bez nás i proti nám. Státní televizi by stejně měla vést vláda, ale pro českou republiku, ne pro cizí zájmy. (Každá informace by měla být s uvedením zdroje i redaktora či politika, který si přál tuto informaci dát lidem. Nezávislé pořady by měly zvát také opozici, ty kteří si myslí něco jiného. Tím nemyslím ale hloupé pochopení svobody slova, jakoby si každý mohl říct všechny sprostoty.)

Televize i rádio je třeba postavit na stranu naší země, ne Krausům a podobným vysměvačům všeho domácího. Důkazem potřeby tohoto kroku je nejen křik našich "demokratů", ale také zahraničních "dobrodinců". Stejně se dělo při každém kroku osvobození v Polsku nebo Maďarsku, kdy jsme mohli číst o jejich pokusech proti demokracii a napomenutích z Bruselu.

2 0
možnosti
Foto

Nezávislost ČT byla hodně vidět před volbami. Matěj Stropnický tam byl pořád. Petra Macha jsem tam nezahlédl.

9 0
možnosti

Podle jistého pana Ábelovského by vám na to ČT zřejmě řekl, že vyváženost neexistuje, protože Mach je Hitler a Stropnický Židé, viz níže

0 1
možnosti
Foto

... nespatřuji nic závadného ani na humanismu, atím spíš ani na kritickém myšlení, a ani nic závadného na prohlášení ředitele ČT, Dvořáka - samozřejmě, že p.Tomio Okamura opět říká totální nesmysl, chce-li zestátnit státem zřízenou "veřejnoprávní" instituci - veřejnoprávní - právně zakotvenou službu veřejnosti, nic jiného to neznamená; navíc instituci, zaručující další pilíř demokracie - tedy ona nesmyslná snaha jasně dokazuje jen dvě věci - někdo chce ČT ovlivnit, a ten někdo nemá tušení, co je demokracie. A už tím ji ohrožuje. ;-D

... a jen ještě dodám pro ilustraci maličkost k tzv. vyváženosti - " Za vyváženost se nepovažuje "5 minut Hitler, 5 minut Židé" tak jednoduché to prostě není.;-D autoroviRv

4 5
možnosti

To byste napřed musel vědět, co to je humanismus (ne, fakt to není nadvláda vašeho jediného správného názoru, jak si myslíte). Ten poslední odstavec to vystihuje, kdokoli se ČT nelíbí, ten je prostě Hitler a nazdar

8 3
možnosti

Karma. Celá ta diskuze na téma zestátní mě rozesmála a první mě napadlo to samé, co Vás. Tedy, jak lze zestátnit něco, co už státní je?

O tom, že ČT není objektivní není třeba diskutovat. Na druhé straně, objektivní je málokdo a ono hledání objektivní novinařiny se podobá hledání sněžného muže.

Na sluníčkové řádění ČT mám lepší lék, škoda, že p. Okamura prosazuje v zásadě socialistickou politiku (takže vlastně podobnou jako Brusel, akorát s centrálou v Praze) a tak ho zjevně nenapadl. Zprivatizoval bych jí. Nevidím důvod, proč něco jako ČT v dnešní době platit ze státních peněz a něčeho, co se daní sice nenazývá, ale funguje tak.

14 3
možnosti

A která z tuzemských televizí je lepší? Chápu, že některým zájmovým skupinám by vyhovovalo, kdyby tu byl jen Soukupův Barrandov s jeho objektivitou a vyvážeností.

3 6
možnosti
Foto

P52a83t40r60i69k 49J78u31d24a

29. 10. 2017 13:40

No to je ale zajímavé čtení. A ta slova pana Jankovce? Hmm..Díky..R^

5 2
možnosti

O76n27d33ř56e95j 90N85ý67č

29. 10. 2017 13:28

A nějaký důkaz že evropská komise zasahuje do vysílání čt by nebyl?

7 3
možnosti

EK si stejne jako kratce po valce komuniste, vytvorila prostor pro vychovu novodobych pionyru a svazaku. Stejne jako komuniste, vi koho infikovat pro uskutecneni svych zameru. Ktere ostatne ani nejsou jeji. Entuziasmus techto svazaku pak pracuje za ni.

10 2
možnosti

Slova, v nichz Dvorak hovori o 'vysoke duvere ve verejnopravni media', me proste chytla za srdce. Dobry clanek.

16 0
možnosti

R70a49d84e92k 29J37a43r69o83š

29. 10. 2017 13:10

Rozhodně by se měla ČT odsluníčkovat.

Tuhle byl na ČT 24 rozhovor se zástupkyní té party co okupuje žižkovskou Kliniku. Mladičká televizní moderátorka se mohla vůči ní servilně "přetrhnout", samozřejmě zástupce protistrany (právoplatní majitelé objektu Klinika) nebyl do studia přizván...

18 1
možnosti

A přesně proto by se mělo jít opačným směrem, tedy absolutní privatizací. Schválně, jak dlouho by se ten jejich "evropský humanismus" uživil z vlastního.

9 4
možnosti
Foto

No jasně. A místo zpráv bude Prásk, protože to dav žere, olympiáda bude jen na placené odnoži a všem se nám to bude líbit.

3 3
možnosti
Foto

A ještě, ale to je opravdu jen žert:

Hezky se sešly profilové fotky, vaše s vaší "předblogerem" a myslím, že občas je dobré pro výsledek, setrvat v takové pozici ještě déle. ;-D

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS