Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém válečných uprchlíků i klimatických migrantů je nezbytné řešit globálně!

Globálně se utrácí za vedené války přibližně 600 milionů dolarů denně, přičemž 1/6 lidstva neumí číst a psát, má hlad a značná část těchto lidí umírá neléčenými nemocemi nebo v nesmyslně vedených válkách. V případě, že by se prostředky globálně vynakládané na vedení válek věnovaly na zlepšení života uvedené 1/6 lidstva, nemuseli by žádní lidé na světě hladovět.

Cesta k dosažení globálního míru je relativně jednoduchá. Postačí nastolit NWO. Jedna možná cesta k jeho nastolení je uvedena v článku NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD – http://miloslav7.blogspot.cz/2016/09/novy-svetovy-rad.html

Je nezbytné poznamenat, že naprostá většina všech lidí je zcela ovlivněna propagandou globální finanční elity, t. j. tzv. lidí velkých peněz, kteří propagují zavržení NWO. Nastolení NWO bude znamenat pro lidi velkých peněz ohrožení jejich privilegovaného postavení, které těmto lidem umožňuje v neomezené míře využívat všechno co svět poskytuje. Více je uvedeno v článku: GLOBÁLNÍ FINANČNÍ SYSTÉM – http://miloslav7.blogspot.cz/2016/08/globalni-financni-system.html

0 0
možnosti

Reseni je nasnade. Zajit k sousedovi OTEVRENOU BRANKOU a kouknout do studny. Kdyz bude malo vody pro nas oba, toutez brankou ho vykopnout z jeho pozemku. Ale pozor. Ne kazdy soused musi byt zakonite soucasnou propagandou vyrobeny b.bec, ale muze zustat chlapem, co si bude hajit svoje.

3 0
možnosti

No jelikož zde za pár let bude taky sucho a prakticky válečná zóna / usuzuji z rozmáhajícího se násilí na původních obyvatelích Evropy/ tak by měl někdo urychleně Afriku upozornit, že se dostanou z bláta do louže. Existují i jiné kontinenty a taky byl lidem dán mozek, aby ho používali a snažili se svoje země zúrodnit. Odtáhnout jinam, není řešení, ale zbabělost. Nebo si někdo myslí, že Evropa bude napořád oáza míru, stability a hojnosti? Tomu už je dávno konec.

11 2
možnosti

Jednoznačně totalitní plány.

5 0
možnosti

.....nj,- ale kam potem všeci pudeme až ty klimatický změny zasáhnou aj Evropu ?!,- místo Práglu bude Sahara a co pak s 50 milionama čechoafričanů,- ...... su teda móóóc zvědavej V?!

6 0
možnosti

:-)......Máte, pane autore pravdu. V politice se nic neděje náhodně! Ani "arabské jaro"! Cíl....zaplavit Evropu proudem "uprchlíků" Žen s dětmi pomálu, ale dobře živení mladíci ve značkovém oblečení, se supermoder telefony, na který nemám ani já, s nevyčerpatelným kreditem ! A hlupáci tomu fandí! AŤ jim to vydrží! Já už jsem v předsmrtném věku, ale co děti a vnoučata ? Je to šílené ! R^R^R^

11 2
možnosti
Foto

Tak vy můžete být rád, budete mít o čem psát. I ti lékaři a inženýři předpokládám zůstanou :-/;-D

2 11
možnosti

To se ptejte soudruhů s EUsoc. Třeba přijdou s něčím jiným :).

1 0
možnosti
Foto

V odsudcích bych byl opatrný a neunáhloval bych se.

tohle totiž není blesk z čistého nebe, jedná se o události předpokládané již hodně let.

4 0
možnosti

P72e93t97r 59D56r90a46p18a18l

6. 11. 2017 11:42

jenže mánert nemánert toto asi bude opravdu realita...ne za rok, ale za 20-30 let. a zatímco proti příčině válečné migrace se dá něco udělat, proti příčině klimatické migrace neuděláme vůbec nic.

2 1
možnosti

Hlavně neuděláme nic s neschopností obyvatel dotčených zón jakkoliv bojovat s nepříznivými podmínkami. Dnes je Afrika ve stavu, že zůstává rozum stát, jaktože si tam ti Afričani nežijou jak v rajské zahradě, proto je mně úplně, ale úplně u klobouku, jestli jim bude kvůli klimatickým změnám u nich doma ještě hůře. Jejich věc.

5 1
možnosti
Foto

.... a zase tik inženýři a lékaři8-o

Buď je tvůrčí krize, nebo na víc nemáte.

2 14
možnosti

A co říkáte na obsah příspěvku a na odkazovaný článek na iDnes?

6 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik