Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Kdyz mel AB lidi jenom ke kormidlum, tak to z jejich pohledu jakztakz slo. Jenze najednou je zacina mit i k veslum. A tady je to uz 'ouha'. Jeho lod uz bude schopna plavby i za bezvetri ci proti vetru..

10 0
možnosti
TV

Diky, ja jsem zase rad, ze me ctete ;)

1 1
možnosti
PB

..... ať teda laskavě a hlavně demokraticky držijou zobák a nechají demokraticky vítěze voleb sestavovat vládu,- neb všeci hlásili že s tem Andrejkem nechcou mit nic společnýho, žejo?!,- ...... si v tem bloku zatim mužou hrát "monopoly", tam sa krade enem fiktivně !

5 5
možnosti
MB

Máte pravdu - představte si tu zpupnost ! Oni demokraticky nedržijou zobák a nenechají demokraticky vítěze voleb sestavovat vládu. Prý se to dokonce nazývá Zastuputelská demokracie ! To je hrozné, že ano ... :-)

5 2
možnosti
Foto

I26v61a76n 65M25a85r96e29k

15. 11. 2017 14:43

Deseti a pěti %-ní řádí hůř , než přednedávnem orkán Herwart . 8-o RvRvRv

4 4
možnosti
MB

Zcela státotvorně jsem si plánoval obsazení ministerstva spravedlnosti, vnitra, financí a být dále u kohoutu dotačních penězovodů. Hodlám to jistit předsedou PS ! Ten mne jmenuje po první neúspěšném hlasování ! Zase spiknutí, zase blok ! :-)

5 3
možnosti
AR

Autor zde vidí, že někteří nemusí dlouho vyjednávat a už mají dojednáno. Když se chce všechno jde, včetně následné spolupráce. No a Babiš ať se snaží a ukáže své kvality!!

3 2
možnosti
Foto

Myslím, že Babiš není v situaci, kdy by měl být ten, kdo se musí snažit více než ti ostatní a zbytečně plýtvat funkcemi pro kverulanty z ostatních pidistran. Ty totiž mohou v případných předčasných volbách dopadnout mnohem hůř, než on.

7 6
možnosti
Foto

Demokratický blok stávající ze čtyř stran, z nich tři mají nohu skřípnutou v parlamentních dveřích. Tyto čtyři strany vytvořily blok, který nic nechce, nechce vládnout, nechce předsedu sněmovny a nechce za nic nést zodpovědnost a Fiala a Udženija navíc v médiích lžou, že se Babiš ani nepokusil sestavit většinovou vládu.Pokusil, ODS dostala nabídku okamžitě po sečtení hlasů. Na co tedy ve sněmovně jsou?

Nevolil jsem Babiše a ani by mě to nikdy samo od sebe nenapadlo, ale ve světle konání těchto kazišuků, bych mu v případných předčasných volbách svůj hlas přihodil.

12 8
možnosti
PK

Příliš to nesleduji, proto bych se rád zeptal, jakou nabídku ANO ODS učinilo? Myslím třeba zrušení EET, což je pro ODS priorita.

0 2
možnosti
Foto

A o co jsou na tom hůř, než Babiš? Oni nemohou sestavit většinovou vladu, Babiš nemůže sestavit většinovou vladu.......:-D

9 6
možnosti
Foto

A proč by to dělal? Menšinových vlád už bylo. 1996, 1998. Jenom to chce dostatečně inteligentní politické protihráče. Škoda, že jich je takový deficit.

A jak jste vlastně přišla na to, že nemůže sestavit většinovou vládu? Kdypak že byly volby v Němcích? A mají snad už vládu? A Německo, náš vzor, Na Rusko hrrrrrrrrr.

4 6
možnosti
JH
Foto

Pár různých demoklubů, ba i aliancí, to už zde také bylo. Vytvořit však společný klub s jedním předsedou, to by se jim, asi, nelíbilo. Společně, však každý musí mít i ten svůj klub, či alespoń klubeček. Kdo nechápe to, tak,..., inu víte co, že;-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik