Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fiala je zkušeným policistou, jako já zkušeným pianistou. Když mi bylo asi šest let odvedla mě maminka na klavír k panu Novákovi. Platila 10,- Kčs za lekci a to bylo tehdy dost peněz. Teď ovšem nezahraji už ani "Skákal pes přes oves...".

A přesně v této úrovni jsou Fialovy znalosti a zkušenosti politické praxe. Postaví se a sebevědomě vyjmenuje, co všechno ten spolek požaduje. Ale ani slovo o tom, co ten spolek nabízí.

Politiky totiž není o ničem jiném, než o dohodě. Chceš předsedu Sněmovny? Podpoř vládu. A udělal to jak Zeman (po vůli prezidenta Havla) i Klaus (proti vůli prezidenta Havla).

Taková prostě je politika a já sebevědomě pravím, že bych to uměl lépe, než Fiala. To by totiž, když se podíváme na jeho povolební výkony, mohl o sobě říci skoro každý.

Nejdřív chtít předsedu Sněmovny a pak zase ne. Prostě, čistý amatérismus. Ať žije V. Klaus jr.

14 7
možnosti
JK

Policistou? Asi překlep, to slovo píšete zřejmě často a automaticky.

2 1
možnosti
Foto

Pane Vyorale, docela jasně dáváte najevo, že vám strany spojené v demokratickém bloku nejsou sympatické. To je vaše právo a jsem rád, že svůj názor můžete veřejně prezentovat. Co nechápu, je vaše zarputilé titulování pana Fialy soudruhem. Nevím, kolik je vám let a zda jste soudruhy zažil, ale tento člověk s nimi opravdu nemá nic společného. A co je nedemokratického na ANO, SPD a KSČM? Všichni tito považují parlament za žvanírnu, takže by byli rádi, kdyby se opozice nesměla k ničemu příliš vyjadřovat. To jsme zde měli od roku 1948. Věřte, že ani vy byste to nechtěl zažít.

13 5
možnosti
Foto

To si ale, pane Valento, jen myslíte. A oslovování "soudruh" jsem si při rychlém čtení nevšiml, ale víme, zda to autor nemá něčím podložené?

2 3
možnosti
Foto

Karma.

Ono je to, Tomáši, totiž jinak.

Při respektování současných pravidel pro rozdělení míst ve výborech Sněmovny a zohlednění výsledků voleb, by mnozí přišli dost zkrátka.

Tato čísla mi zůstala v hlavě a nemusí být přesná. Myslím, že Starostové by ze 17 výborů nebyli zastoupeni v 10.

A samozřejmě, analogicky to platí i pro TOP09 a i KDU-ČSL. No, tak se spojili. Ale je to asi tak totéž, jako když se lidé spojí do společného sázení.

Ano, vsadí větší peníze, ale současně se výhra (místa ve výborech) dělí mezi více sázejících (stran).

Myslím si, že to vykoumal Kalousek, který určitě není hloupý a myslí si (možná správně), že z méně zkušených kolegů vymámí více míst.

6 9
možnosti
TV

Taky si myslím, že došlo na Kalouska... Fiala je bohužel podobně jako Drahoš dost "beznázorový plaz"..

4 8
možnosti
PK

Přírodo, ochraňuj prosím tuto zemi a její lid..bo povstali staronoví bojovnící čistého a neziskuchtivého srdce k další epizodě.

A teď vážně,,,,co tato skupinka chce? Pracovat ? Jak a s kým a co vytvoří? Jen jste dali Mírovi zase prostor pro jeho geniální nápady...bravo,bravo;-O;-O;-O

10 5
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik