Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Vyorale, docela jasně dáváte najevo, že vám strany spojené v demokratickém bloku nejsou sympatické. To je vaše právo a jsem rád, že svůj názor můžete veřejně prezentovat. Co nechápu, je vaše zarputilé titulování pana Fialy soudruhem. Nevím, kolik je vám let a zda jste soudruhy zažil, ale tento člověk s nimi opravdu nemá nic společného. A co je nedemokratického na ANO, SPD a KSČM? Všichni tito považují parlament za žvanírnu, takže by byli rádi, kdyby se opozice nesměla k ničemu příliš vyjadřovat. To jsme zde měli od roku 1948. Věřte, že ani vy byste to nechtěl zažít.

13 5
možnosti
Foto

To si ale, pane Valento, jen myslíte. A oslovování "soudruh" jsem si při rychlém čtení nevšiml, ale víme, zda to autor nemá něčím podložené?

2 3
možnosti
TV

Zažít bych to zajisté nechtěl, nicméně postupně tam i díky (nebo možná skoro zejména) stranám v onom směšném "demokratickém bloku" zase směřujeme.. mimochodem ODS by se měla právě od soudruhů typu pana Fialy (na tom si trvám) měli distancovat, protože se svým smýšlením a vzezřením posunují od onoho "všeobjímajícího" středu doleva. Oslovení soudruh je mým vlastním názorem na pana Fialu. Změním na "novodobý soudruh"..

3 10
možnosti
Foto

Ano, tak to bude správně. A kdypak přijde Klaus jr. do čela ODS?

2 2
možnosti
JK

Je úsměvné, když ANOnista radí ODS co má dělat s předsedou. Sice nemá vlastní zkušenost, ale asi má nastudován Kapitál, Leninovy spisy a závěry sjezdů ÚV z celého kom bloku, a proto ví přesně kam ODS směřuje.

No nevěřte tomu.

12 2
možnosti
Foto

Vy máte dnes den vtipnosti? Já býval kmenovým voličem ODS. A já jsem neuhnul. Uhnula strana a její vedení.

1 4
možnosti
JK

Vaše stranění a neuhýbání je vaše věc. Pokud ale ODS uhnula zbavením se kmotrů, pak je dobré, že jste ustrnul na svém.

Já nestraním nikomu, každá strana má něco co bych podpořil a něco co nikoliv. U voleb pak záleží na tom, co převažuje a snažím se odfiltrovat mediální masáž i když je to fuška.

4 2
možnosti
VK

Vyoral R^, spravne jste je nazval. Zajiste se trpaslici 'soudruzsky' sjednotili, proti spolecnemu nepriteli. Je zajimave, jak se svymi vyroky vysachovali z pripadne vladni koalice. Pan Fiala dava vetsi duraz na svatost sveho charakteru nez na prosazovani ODS programu. Politika je o kompromisu, ne o osobni svatozari.

No a jeste k tomu nazvu, "Demokraticke" cosi... Vsimli jste si, ze kdyz je v nazvu cosi demokraticke, obvykle to demokraticke neni. Nemecka Demokraticka Republika, Korejska Lidove Demokraticka Republika, Demokraticka Republika Kongo...

0 0
možnosti
PD

P63e37t72r 29D66r76a19p14a10l

15. 11. 2017 13:58

označení parlamentu "žvanírnou" neznamená, že opozice by snad měla mlčet. jen se prostě nelíbí současná podoba jednacího řádu, kdy může někdo jako obstrukci číst celé odpoledne jízdní řád nebo telefonní seznam jen proto, že je zrovna předsedou klubu

2 1
možnosti
Foto

P89a83v45e50l 62V21á94v76r30a

15. 11. 2017 14:03

S označením parlamentu za žvanírnu souhlasím, jednací řád bych rovněž překopal, ale samozřejmě ne tak, aby někdo nemohl vystoupit. Jen by nešlo hovořit hodiny o hraní kuliček, když se projednává tenis:-)

Stanovil bych maximalni čas - třeba 20minut. Kdo se nedokáže za 20 minut vyjádřit, nemá tam co dělat. A u tohoto omezení bych skončil. Jestli je to pro někoho nedemokratické, tak bych ho nechal nějakou diskusi bez konce odsedět celou.;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik