Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Když kavárna cítí, že intelektuálně na prezidenta Zemana nemá, tak vymýšli jeho nemoci, které jej údajně limitují, ale teď aby se strachovala o život svého hudebního producenta. Paní Fischerová je případ sám o sobě, kankán už nemůže, tak aspoň takhle

11 4
možnosti
JR

J66a26n 85R85á54ž

18. 11. 2017 17:01

Považuji hladovku pana Hradílka za nic neřešící gesto. Ale je mi ho moc líto, protože tak hlasitá podpora ze strany mnohých hlupáků mu nedovolí, aby bez ztráty "tváře" tuto nesmyslnou akci ukončil jinak, než na kapačkách ve FN a s trvale poskozeným zdravím.

Proboha, přestaňte s jeho podporou a přesvědčete ho, ať tu akci ukončí. Jinak ho budete mít na svědomí Vy, ne Zeman!

26 0
možnosti
Foto

Přečtěte si čtvrteční Reflex. I já napsal na to téma blog, že Zeman za jeho zdraví nestojí. On tedy Zeman nestojí ani za zlámanou grešli, a přimlouvám se za ukončení hladovky.

4 9
možnosti
Foto

Pane Vyorale, když jste oplusoval příspěvek pana Šťastného, chci se Vás pro jistotu zeptat zda opravdu souhlasíte s tímto názorem o jeho odpůrcích: "...přidali a poctivě se s ním přestali stravovat, bude z nich mít zbytek společnosti pouze bžundu a bude škodolibě očekávat, až se bez nich vyčistí alespoň trochu vzduch..."?

Tak je pro jistotu. Opravdu si myslíte že by bylo lepší, kdyby ti, co souhlasí s p. Hradílkem povymírali?

4 1
možnosti
Foto

Myslím si, že jim to nikdo nepřeje, ale pokud se nesmyslně, ale svobodně rozhodnou zemřít hlady, tak toto jejich svobodné rozhodnutí bychom měli demokraticky respektovat. Nebo jste pro jejich násilné napojení na umělou výživu?

4 1
možnosti
Foto

A velice statečně jste pod svým blogem zakázal diskusi.

4 1
možnosti
LB

Každý občan České republiky má plné právo poslat dopis komu uzná za vhodné. Je to každého věc a nechápu, proč to řešíte, co je Vám do toho? Nebo chcete rozhodovat, co kdo může a nemůže?

Takový režim tu byl 41 let a zaplaťbůh, v listopadu ́89 skončil, i když mnozí se s tím nedokázali ještě stále smířit.

5 13
možnosti
TV

Leono, pletete hrusky s jabkama :). Samozrejme, at si pisi, co chteji. Ja poukazuji na nesmyslnost toho, co pisi... vizte prispevky nize.. ad absurdum pak muze prijit faze 2 - kdyz bude kandidovat (ten.nebo ten), tak skocim pod vlak...nebo faze 3 - tak shodim nekoho pod vlak...

10 1
možnosti
Foto

Myslím, že pan Hradílek poněkud přecenil váhu (ne hmotnost) své osoby a zrovna tak ji přeceňují signatáři petice. Obávám se, že i kdyby se všichni k panu Hradílkovi přidali a poctivě se s ním přestali stravovat, bude z nich mít zbytek společnosti pouze bžundu a bude škodolibě očekávat, až se bez nich vyčistí alespoň trochu vzduch.

20 2
možnosti
Foto

osobnosti, ne osoby, pardon.

0 0
možnosti
Foto

A jaký odstup by si měl Zeman udržovat, "básníku"?

2 10
možnosti
SB

Naprosté ignorování.

Nikoho do hladovky nenutil, tak ať také si nedělá těžkou hlavu z toho, že ji někdo drží dobrovolně.

A jak ho známe, on si tu těžkou hlavu skutečně dělat nebude.

30 0
možnosti
KB

Když se člověk podívá na signatáře uvedené petice, tak si uvědomí, že se jedná o lidi kteří kdysi požívali ve společnosti nějaké vážnosti.

Dnes už z nich jsou bohužel jen politováníhodní klauni.

41 1
možnosti
Foto

Klauni jsou spíš ti, co Vám dali plus. ;-D

1 5
možnosti
JK

J91i55r35i 54K11u15c46e81r90a

18. 11. 2017 14:20

je to samozřejmě naprostá zvrácenost (dopis Fišerové a spol.). I ten, kdo Zemana "nemá rád" by měl umět nebezpečí rozpoznat. To by pak kterýkoliv blázen mohl ovlivňovat demokratické volby, od komunálních po prezidentské. Jestli bude kandidovat do zastupitelstva ten a ten, oběsím se. Pokud bude mít strana ABC mezi kandidáty do PS tu a tu, skočím pod vlak. Pokud neodstoupí kandidát na senátora Pepa, vykoupu se ve vaně plné H2SO4. A to ještě existuje druhý stupeň, kdy neoběsím sebe, neskočím já... ale strčím pod vlak někoho, podpálím to a to, otrávím to a to. Cesta Fišerové, Kocába a spol. je cestou do pekel

43 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik