Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Řeknu to takhle: v druhém kole prezidentské volby dám hlas komukoliv, jen ne Zemanovi. Nic horšího než dnes na Hradě sedět (ležet) nemůže.

2 22
možnosti

Například Grebeníčkovi byste dal hlas, kdyby kandidoval, že. Nebo rovnou Hitlerovi. Ono nebýt Zeman, to je pro méně inteligentní osoby nevýslovná kvalita.

14 1
možnosti
Foto

O16t81t57o 30Č22e32r73n35ý

18. 11. 2017 13:49

Oni snad ty dramata žijí i v realitě. Někdo by měl Táně říci, že se už opona zatáhla a diváci odešli. Nemám jiné vysvětlení kromě Bohnic.

46 0
možnosti

Podepisuji každé slovo. Směšné, jak ti vyděrači snad doufají, že ten chartista natáhne bačkory a pak budou díky tomu moct Zemana označovat za vraha.

34 0
možnosti
JH

Buď si tedy paní Fischerová spletla adresu, nebo jde o vyloženou zvrácnost!

18 0
možnosti
Foto

Můžete mi už prosím někdo vysvětlit kde tu Pražskou kavárnu najdu? Rád bych podal přihlášku.

Ale teď vážně k blogu. Ta petice nemůže být míněna vážně. Nikdo nemůže očekávat že by ego Miloše Zemana mu dovolilo odstoupit. Jde jen o to, aby pod vlivem té petice pan Hradílek ukončil hladovku. Protože pan Hradílek má vyšší hodnotu než 115.000 Zemanů.

1 22
možnosti
JH

Úžasné, nechcete se k té hladovce přidat?

19 0
možnosti

I26v28a81n 93Š11t49í83p49e17k

18. 11. 2017 13:18

Nakonec, žijeme ve svobodné zemi - kdy se dokonce Fischerová nebo Hradilek mohou svobodně chovat jako by byl ještě totáč. Proč ne. Je to stejné, jako by si nasadili stetsony, řinčeli ostruhami a přesvědčovali každého, že dobývají Západ, například. Jenom si tak představuju, kdyby u nás bylo ještě víc pomatenců, na Hradě by spal Kníže, vládli by všichni ti Havlovi pohrobci, denně bychom absolvovali názory Kocába, Zimy, Beka, Džamily, a spol., zelený vlahý by byl nadějnou kádrovou rezervou, Herman by se přizpůsobil, Lidovci ostatně všichni....vtom jsem se probudil: to nás jenom Česká televize houpe a představuje nám 17.listopad jako Apríl! Šmarjá, to snad je lepší i ten Slovák z pézetky!

30 0
možnosti
TV

Nejaky argument? Nejde o pateticky citove vydirani (spise verejnosti nez prezidenta)?

8 0
možnosti
Foto

Jde o vydírání svobodného občana, pana prezidenta, aby se vzdal svých práv a svobod kandidovat. Od havlistů a zejména chartistů nic neobvyklého, na totalitní a propagandistické akce jsou specialisté.

44 0
možnosti
ND

Hlavně, že mají plnou pusu svobody a demokracie... Dobrý a výstižný článek, v tomto konkrétním případě se nejedná o demokracii, ale o nátlak a u paní Fišerové o hysterii...

27 0
možnosti
Foto

Jak je vidět, tak se "Pražská kavárna" v boji o moc neštítí ničeho. Karma R^

39 1
možnosti
TV

Diky. Patos je jim vlastni, ale bezni lide, kteri se ridi selskym rozumem na tohle zaplat panbuh uplne neberou...

11 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik