Diskuse

Patos Fischerové: petice za odstup Zemana, aby žil hladovkář. Nepláče na nesprávném hrobě?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

jestli to mysli vazne, mela by (i s Hradilkem) navštívit Hoschla. i když, mohlo byt hur, mohla se místo na Zemana obrátit na obcany, aby se pridali k hladovce.

0 0
možnosti
JL

Asi vyhlásím hladovku za to, aby T. Fischerová už nikdy nikde nic neříkala. A doufám, že ona sama sobě napíše otevřený dopis, kde samu sebe vyzve, aby mé hrozby respektovala a zmizela, protože ... "je ve věku, kdy je možné i důstojné opustit kariéru ..."

:-)

2 0
možnosti
Foto

V demokratické zemi může na prezidenta kandidovat člověk, jenž splňuje kritéria kandidatury, a ty Miloš Zeman splňuje, ačkoli občas cituje nepřesně, jako například s dosud neobjeveným článkem Ferdinanda Peroutky Hitler je gentleman, který patrně neexistoval. A proto si národ sám může za prezidenta zvolit například Miloše Zemana anebo Donalda Trumpa, na něhož se ještě před kandidaturou provalily mnohem horší skandály nežli na Miloše Zemana, včetně chlubení se sexuálním obtěžováním, základní neznalost legislativy vlastní země krácení daní. Hladovka, jež chce racionálně myslícím občanům znemožnit svobodnou volbu jednoho konkrétního prezidenta, když je tolik vhodných protikandidátů, mi připadne trošku kontraproduktivní a Miloši Zemanovi jen nahraje body. Tento muž si myslí, že jsme jen stádo, jež opět dá hlas Zemanovi a neprostuduje si programy a názory jeh protikandidátů a popřípadě si nevybere například lepšího, jehož by si například přál on. Opět ale nemusíme kritizovat hladovkáře, protože hladovku si zahájil sám, nikdo jej k ní nenutil,navíc hladovku neunesl, najedl se, a je klid. Hladovět 40 dní dokázal zatím jen Kristus, pokud vůbec existoval a nejednalo se o jeden z dalších mýtů.

7 0
možnosti
RV

Prečo sa neobrátila s petíciou na pána Hradílka, a nevysvetlila mu, že drží hladovku preto, lebo nechce, aby milióny občanov jeho vlastnej krajiny sa mohli slobodne rozhodnúť.

4 0
možnosti
Foto

R^

Možná bychom mohli vyhlásit hladovku do úplného konce pokud signatáři této petice, neodvolají svůj podpis pod peticí. ;-)

3 0
možnosti
AS

Jo, to by byla dieta, vždyť každou chvíli něco sepisují:-)

0 0
možnosti
JM

J70i57ř57í 27M96í57k35a

19. 11. 2017 13:57

Zeman uz jsem doufal, ze druhe kolo nevyhraje, ale takovyhle natlak je fakt zoufalost. Fisherove jsem v kandidature fandil. Zeman mi prisel jako lepsi volba, kdyz uz tam byl jen on a Schwarzengerg, ale ty snahy potirat demokracii, aby vyhralo dobro, uz mi prijdou daleko za trapnosti.

10 0
možnosti
MD

Je smutne, kdyz si lide, kteri se stavi jako moralni autority a buditele neuvedomuji, ze se tim dostavaji do role odpornych cizopasniku.

0 0
možnosti
Foto

A bývalý disident - chartista T. Hradílek, zrovna tak... Jeho hladovka múže být považována za psychický nátlak, vydírání... Rv:-/

6 0
možnosti
Foto

Také souhlasím... Paní Táňa Fišerová, které jsem si vždycky vážila a uznávala ji nejen jako herečku, ale i jako člověka, by se měla řídit moudrými slovy - "ponechte lidem, aby byli šťastni podle vlastního uznání," nevnucovala jim své vlastní názory, ani neorganizovala akce proti jeho zvolení... Prezident Miloš Zeman má podle zákona právo být znovu zvolen, má asi ke svému jednání vlastní důvody - a lidé nejsou hloupí, ve volbách demokraticky rozhodnou... [>-];-)

2 0
možnosti
KB

Já se ještě vrátím k osobě pana Hradílka a signatářů této petice obecně.

Hlavní problém všech těchto lidí včetně disidentů je v tom, že od listopadu 89 naprosto prohospodařili svůj potenciál, protože veškerou morálku zúžili na politický postoj, resp. podepsání Charty 77.

Pokud jí někdo podepsal, tak fajn, zaslouží uznání. Toť vše. Já jsem žádnou Chartu 77 nepodepsal, protože jsem na to neměl odvahu. Jinak jsem předtím ani potom nebyl v žádné straně, vychoval jsem 2 děti, mám pořád stejnou manželku, kterou jsem nepodváděl, nic jsem v životě neukradl, nejsem žádný opilec.

Rozhodně po 40 letech nehodlám k nikomu vzhlížet jako k morální autoritě jen proto, že tehdy něco podepsal bez toho, abych věděl něco dalšího o jeho životě.

29 0
možnosti
TV

Naprosty souhlas, lepe bych to nevystihl.

4 0
možnosti