Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si Vaše výňatky z proslovu přečetl, a chápu, proč Vás musely namíchnout. Strefil se do Vás. Např. tím, že vzdělání považuje za důležité pro rozvoj společnosti, to nakonec říkali i mnozí myslitelé před ním. Vy evidentně vzdělání rád nemáte, asi nějaké trauma ze základky.

Co se týče referend, tak pouze člověk světa neznalý v nich vidí spásu, kdežto jejích nebezpečí nikoliv. V Basileji (to je ve Švýcarsku) si v referendu lid vymohl, že středem města povede dálnice. A těšili se, jaký zisk jim to přinese. A za pár let si rvali vlasy, jakou volovinu to udělali - pro samý smrad a rachot se poblíž nedalo žít. Žel, dnešní svět je natolik složitý, že pro laickou veřejnost je většina věcí technického (a pod.) charakteru nepochopitelná a důsledky nedokáže odhadnout.

Aj, a ta svobodomyslnost! Zlý rektor Vás mezi svobodomyslné nezapočítal? Nebo je to zase nějaká Vaše frustrace z dětství? Já nemám dojem, že by mě z množiny svobodomyslných vyloučil. V tom je asi ono pověstné zakopané jádro pudla.

Poslyšte, a nedostal jste to napsat na radu z Hradu? On se pan rektor s panem presidentem nějak nepohodli, pokus se nemýlím, a jste-li hradní přívrženec, je vše jasné.

11 38
možnosti
Foto

V Americe vedou dálnice středy měst naprosto běžně a nikdo se nad tím nepozastavuje.

2 1
možnosti
Foto

O19t57t10o 50Č57e83r76n73ý

19. 11. 2017 17:01

Ode mne také R^ Projev jsem slyšel a i viděl tu sešlost v pozadí. Morálka z nich jen kapala ...

45 0
možnosti

A28l61o71i32s 54Ž72í43d89e96k

19. 11. 2017 16:12

Tomáši,ty jsi fakt ing. ? Nekecáš ?

1 7
možnosti
Foto

Tak Rath je zase doktor ;-)

1 9
možnosti
Foto

Tak jsem nabyl dojmu, že tady došlo k oprášení rétoriky komunistických vůdců před rokem 1989. Jeden správný názor a to ten náš. Kdo nejde s námi jde proti nám atd... Je strašné, že toto zaznívá od člověka, který má učit nastupující generaci. To ve mě vyvolává obavy z těchto lidí s komunistickým myšlením. Jestli má být tady toto podpora nového, tak raději budu volit Zemana, Babiše a Okamuru.

55 0
možnosti
JN

Souhlasím s obsahem dopisu. Karma.

40 0
možnosti
Foto

Brněnská universita nemá štěstí na rektory. Zlatuška, Fiala, Bek, jeden za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet.

30 4
možnosti
TV

Zlatusku neznam..ale o Fialovi a Bekovi si myslim sve, ostatne i o prvnim zminenem jsem nedavno psal

3 0
možnosti
Foto

Jen do něj, do intelektuála prožluklého, zaprodaného americkým vrahům, který vystudoval za naše těžce vydřené dělnické peníze!

Zatímco takový si sedí ve své pracovně U KÁVY, my, prostý nestudovaný lid, musíme problémy našeho státu řešit tak nějak po našom - svorni a jednotni u piva.

Do výrobního procesu s ním! Rv

10 14
možnosti
MD

Batovsky pristup k rustu osobnosti by mu jiste nebyl na skodu. A mohl by zacit u verpanku. Clovel ke pak v zivote takovy 'dospelejsi'.

10 0
možnosti
Foto

Nevím, co vám na tom není jasné. Když na konci nějakého výrobního procesu vyleze jako finální výrobek zmetek, tak je to prostě nepodařená výroba. No a tohle byla nepodařená volba, no. :-)

5 22
možnosti
PV

volba rektora?

22 2
možnosti
JS

Vysoke skoly , prevazne humanitnich smeru, se staly se staly semenistem levicovych elitaru propagujicich neomarxistickou ideologii soucasne Sjednocene Evropy. Nejinak tomu je ovsem i na americkych prestiznich universitach.

62 0
možnosti
TV

Take mam ten pocit.

7 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik