Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Gratuluji, napsal jste to naprosto dokonale. Karma,R^ a pod Váš otevřený dopis se podepisuji celým svým jménem - Ladislav Strnad.

27 0
možnosti
KP

Byl to opravdu arogantní projev, Bohužel většina akcí připomínala ukradenou revoluci.Karma.

24 0
možnosti
MD

To je hodne dobre. I kdyz je tim pan rektor zraly 'jit na hanbu'. M. Zeman vypada na dobreho odhalovace povetsinou dobre ukryvanych nazoru na druhe.

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 0
možnosti
Foto

Hezky napsané, karma.

34 0
možnosti

za socíků jsme takovým nabubřelým říkali PAPALÁŠI;-€ a jinak hezký den všem ;-D

39 0
možnosti
PK

Bacha, protest proti akademické půdě je jako protest proti papeži.....jinak karmaR^

34 0
možnosti
TV

Diky, jsem si vedom, ze mohu byti "atakovan" :). Diky

0 0
možnosti
TT

Otevřený dopis R^.

Bek Rv (říká Brňák).

26 0
možnosti
Foto

Bravo, podepisuji! R^

A hrůza mě jímá, když vidím, kdo a s jakými názory může být rektorem vysoké školy a ovlivňovat tak myšlení mladé generace nezkušených lidí, pro které je/má být "vzorem".8-oRv

Jestli myšlení starších generací údajně negativně ovlivnila totalita (a tady k tomu zastávám názor, že drtivá většina lidí, kteří ji poznali, tak ji právě proto přinejmenším dokáží velice dobře rozpoznat a po návratu něčeho takového absolutně netouží), co má potom být toto?!;-€

76 1
možnosti
TV

Dekuji, rovnez souhlasim s Vami.

0 0
možnosti
Foto

Víte, vyčítáte rektorovi zmínku o svobodomyslné části společnosti a vaše reakce vyjadřuje dotčení, kdy se cítíte nebýt zahrnut do této svobodomyslné části. A vůbec nechápu proč z toho viníte rektora.

Vaše reakce podle mne není výsledkem svobodné mysli. Zaujal jste apriorní stanovisko, které vám evidentně brání přemýšlet o důvodech, které rektor mohl mít k vyslovení formulací, a také o obsahu a smyslu těchto formulací.

Určitě je správné, že v situaci, kdy nemáte o něčem jasno, se na autora obrátíte se žádostí o pomoc k pochopení jeho výroků, to je určitě chvályhodné a velmi rozumné.

Jenže - pokud dotaz pokládáte a adresujete touto formou, rozhodl jste se nečekat na vyjasnění, ale své nejasnosti rovnou dál šířit a publikovat, což rozhodně není přístup podle předchozího. Dáváte najevo, že odpověď pro vás není až tak důležitá, jako forma dotazu, protože jste toto upřednostnil.

Důvody svého postupu znáte pouze vy a na dotaz máte samozřejmě právo, byť i touto formou. Já jen vyjadřuji pochybnost, že by vám šlo v první řadě o vyjasnění obsahu formulací a co tím autor zamýšlel.

Toť vše.

11 37
možnosti
TV

Dekuji za reakci. Mate pravdu, jedna se spojeni obojiho. Vysvetleni pana rektora me skutecne zajima, protoze tak, jak to vyznelo (alespon pro me - coz prezentuji svymi komentari), je to pro me tezko prijatelne. Mylite se, ze mi vadi, ze ja nebyl zahrnut mezi "svobodomyslne" (ac si o sobe myslim, ze jsem), vadi mi, ze svobodomyslne apriori pasoval do role tech, kteri "udajne prohrali", coz je, dle meho, absurdni. A propos: nemely by univerzity byt svym zpusobem apoliticke/nadstranicke?

40 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik