Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak mě napadlo. Znamená těch 150 000 twitterových účtů 150 000 lidí schopných komunikovat latinkou v anglickém jazyce tak, aby to nevypadalo jako by to psal massa Bob? Anebo píšou bukvemi, a protože jim Angláni nerozumí, tak volí Brexit?

4 0
možnosti

Dezinformace Rusko samozřejmě používá. Dezinformace samozřejmě používá i USA a další státy. Všechny země budou VŽDY jednat ve SVÉM zájmu. Pokud tomuto zájmu dobře poslouží lež nebo lehké zkreslení, tak to prostě udělají, je to normální a děje se to léta. Každý zdravě uvažující člověk to ví a dokáže informace filtrovat. Pak jsou zde lidé jako Ivan Gabal kteří věří že dezinformace používá jen Rusko, a USA vždy a za každých okolností mluví pravdu(včerejší pořad pro a proti na radiožurnálu). Tito lidé pak vyžadují určitou kontrolu, protože lidé jsou hloupý a potřebují vést za ruku. Bohužel od kontroly je už jen krůček k cenzuře.

PS: Každý subjekt bude informaci modifikovat/zkreslovat tak jak se mu to hodí(politicky/ekonomicky), je jedno zda se jedná o osobu nebo stát.

9 0
možnosti

Myslíte jako je filtruje Koten?

1 2
možnosti

P50e98t38r 37J59í64l24e38k

28. 11. 2017 13:42

Já důchodce jsem stejně tak jako většina mých vrstevníků běžně na sociálních sítích. Máme na to totiž dost času. Pouze preferujeme asi jiné skupiny než autor, tudíž o nás neví. I v zapadlé horské chalupě sedí děda u complu, pouze odmítá návrhy v vnuček, že mu tam na profil dají jeho superfotku, neb v 70ti si ne každý o sobě myslí, že by tam byl ozdobou.

0 0
možnosti

.....si tak říkám, ešivá zrovna teho mazla s hodnotama nevymyslel samotnej Kreml ?!,- šak ten jantar svejma hloupejma žvástama ty vobyčejný lidi dokáže tak vytočit, že se pak temu Putinovi vrhají do náruče sami a dobrovolně,- .....vona ta KGB, RVHP, NKVD, ROH, GRU, OPBH, nejsou žádní blbci, žejoVEU?!

3 0
možnosti
Foto

Lidé mají jakousi přirozenou touhu odporovat autoritám. Za tzv. "komunismu" to bylo obzvláště zřejmé a nyní to vypadá tak, že se zdejší propagandisté prakticky opičí po komunistech a to se stejně negativním výsledkem.

9 4
možnosti
Foto

Tak, nejen Jakub Janda, ale všichni rusofobní politikové a novináři už mají univerzálního viníka všechno špatné a to je Putinovo Rusko.

Takže se asi v dalším článku od Romana Máci dozvíme, že i Ortelovi zařídili vítězství v Českém slavíkovi ruští hackeři na osobní příkaz Putina prostřednictvím Radka Kotena z SPD.

24 5
možnosti
Foto

ruku na srdce, pane Petříku, vy zase za vším hledáte zlotřilé Amíky.

Jeden jako druhej

7 5
možnosti

Starý dobrý nevěřící Tomáš. Vše je tak, jak má být, když je člověku dvacet...

4 4
možnosti

Ad mínus od pana Hermánka.

Ve službě, pane Jiří?

Můj příspěvek je pochvala a doufám, že to pan Vyoral i takto bere.

4 1
možnosti

K12a75r74l83a 19S62u40c64h16á

28. 11. 2017 11:45

uvědomte si, že pan Janda a mu podobní, dělají nezaplatitelnou službu pro národ, aby zůstal ve střehu, takže jen tak dál pane Janda!

5 2
možnosti

Uvedomuji. Uvedomeli cenzori, bonzaci a politicti agitatori najdou uplatneni vzdy.

7 2
možnosti

Když tyhle Jandoviny čtu, tak někdy začínám pochybovat, jestli nějaké Rusko vůbec existuje a nejde jen o jejich konspiraci.

9 1
možnosti

Celý ten tink ťank Evropské hodnoty je parta novodobých komsomolců, u kterých planoucí srdce je víc než nějaký rozum.

22 2
možnosti

Pan Maca, protezovany to prototyp skveleho blogera investigativce, by mohl ze svych bohatych zkusenosti jiste vypravet :)

8 4
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik