Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Respekt to je ten časopis, který nečtu, akterý založil pan Schwarzenberg ? To by odpovídalo. Karma R^

15 5
možnosti

To je ten časopis, který nečteš, protože by jsi si ho musel koupit.:-P;-D

8 8
možnosti

J60a21n 73R78á25ž

17. 12. 2017 13:27

Pravda je relativní a není na světě autority, která by mohla rozhodovat o tom, co pravdivé je a co není.

O rozhodovaní o tom , co pravdiu je a zakazování toho, co podle nich oravdou není se snažili vždy diktátoři, pak komunisté s fašisty a dnes eurounijní elitáři. Takže nic nového!

My naštěstí máme dlouhodobý výcvik, jak se těmto pokusům o cenzuru vyhnout a získat si informace podle svého přesvědčení.

9 0
možnosti

O61n14d98ř23e98j 41N50ý48č

17. 12. 2017 13:22

Koukám panika našich proruských zaprodanců stoupá a stoupá. A úroven článků klesá a klesá.

15 9
možnosti
Foto

Kozel zahradníkem. Ideální. ;-)

2 4
možnosti
Foto

Koukám, že Vám doma na zahrádce taky pěkně řádí, a Vy si myslíte, že je to americký agent. ;-D

4 5
možnosti
Foto

Novináři se samozřejmě mohou investigativně věnovat určitým kauzám, na nichž pracuje i BIS a vyvozovat z toho své názory, které mohou být jak spekulativní tak možná částečně pravdivé. Úkolem BIS je ale udržet veškeré informace v tajnosti, protože by ohrozili výsledky své činnosti a tak je jasné, že jejich výroční zprávy mohou připomínat spekulace z hospod, jak píšou v Respektu. Ale to je všude, v USA zveřejnili krátkou zprávu o zásahu Ruska do voleb, kde bylo zveřejněno jen něco, protože řada věcí byla klasifikovaných. A co na to řekl Zaorálek, že je zpráva o ničem a směšná. Bohužel si neuvědomil, že tak zprávy pro veřejnost prostě mají vypadat a že jsou ještě mnohem podrobnější zprávy, které podléhají režimu utajení. A do toho vtrhne nějaký ten Snowden, Cherlsea Manning, ruští hackeři atp. a hned se něco vynese ven a lidi se pak diví, že například americké tajné služby pracují v nesouladu s tamní legislativou. Ale tak je to všude, kde jde do tajných služeb hodně peněz, mají technologie, mají experty a sledují zájmy vlády a státu. Až nyní v USA je vše jinak a nyní jdou tajné služby po krku současnému prezidentovi. Dříve jen shodili Nixona, ale nějak tak tajně, aby se o tom nevědělo, protože ty jeho manýry už bylo dost hrozné, a tak padl, ale jen díky tomu, že tomu výzvědné služby byly nápomocny a investigativní novináři byli hodně zdatní a šli celé aféře hodně po krku.

4 2
možnosti

I70v74a25n 82Š25t10í91p42e23k

17. 12. 2017 12:37

Což Kundra, ale ten Spurný, to je opravdový borec! Neví nic. Nikdy. Ale mluvit o tom umí, zaplácnout čas, je spolehlivý. Když ČT24 potřebuje, je vždy připraven. Má na sobě vždy zelenou bundu, přes rameno tašku, jistě obsahující krabičku poslední záchrany, nabeton právě dorazil z bojů v první linii! I ta ČT24 ví, že je to šašek, ale což! Těch minut, co on dokáže prožvanit hloupostmi - a my koncesionáři platíme jak mourovatí. Jeho duchovním bratrem je Szanto - když má podat zprávu, neumí jasnou, holou větu. Nikdy mu nerozumím. Jen vidím, že když zasvěceně informuje o běsnících bojích, potokách krve, výbuších, podříznutých obětech, masakrech nevinných, tak předtím poslal děti do školy, pečlivě si umyl a svázal ohon a vylezl před svůj dům poklidné čtvrti Tel Avivu, aby nám zcela neporozumitelnou koktštinou řekl, co stejně dávno víme z CNN, stejně jako on. Jo, a Řezníček...nemusím se unavovat, že ne?

24 6
možnosti
Foto

Tak se dívám, že přituhuje. A zajímavé, jak se okamžitě do diskuse slétli rusofobní extremisté.

14 12
možnosti
Foto

spolu s proruskými podržtašky

14 3
možnosti
Foto

Aktuálně, hlavní hvězda Fendrych ;-D;-D;-D.

2 0
možnosti
Foto

J86i75ř54í 84K48i18n46d54l

17. 12. 2017 11:42

Četl jsem to tam a zpátky, ale nikde jsem se nedočetl, že by BIS označila novináře za lhářeRvRvRv

8 3
možnosti

Pakliže pan Kundra píše (psal), dle názoru BIS, lži, výmysly a účelové spekulace... pak z toho, dle mě, vyplývá - že byl označen za lháře... ač souhlasím, že by se o tom dalo diskutovat.

11 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS