Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Z podrážděných odpovědí a urážek evidentních podporovatelů pana Drahoše (a odpůrců Zemana) je vidět, že jste se poněkud trefil. V celé diskusi jsem nenašel snad jeden jediný příspěvek, kde by se k tomuto selhání jejich kandidáta postavil někdo z nich čelem (ale nemůžete se na ně pro to zlobit, je to mimo jejich možnosti). Co také čekat od vyznavačů jedné jediné PRAVDY. Jeden z nich (dost často protěžovaný na titulní stránku blogu) napsal do příspěvku pod svůj článek zhruba toto: "Pravda je jen jedna". Hm, tak já jenom upřímně a pevně doufám, že doba normalizace je už dávno pryč! A nebo že by nastávala jakási renesanční éra "normalizace pravdy"? Mám dojem, že demokracie se již v některých zemích úspěšně normalizuje. Jednou se asi dožijeme dne, kdy budeme všichni úplně NORMÁLNÍ (čti: bez vlastního názoru). Ale nebude to nakonec vlastně krásné? Co by za to kdo dal, kdyby za něj mohl myslet někdo jiný. Myšlení bolí, myšlení namáhá tak proč to lidem neulehčit? Lidem se uleví a normalizátoři dosáhnou svého cíle. Tomu říkám zabít 2 mouchy jednou ranou.

V každém případě Vám dík a jen ty normalizátory tepejte, co se do nich vejde. R^:-)

11 5
možnosti
Foto

Však on se hoch také činí. Na jeho články se těším, neboť při jejich čtení se utvrzuji v názoru, že existují ještě větší pitomci, než já. Rv

5 1
možnosti
JC

J95i43r12i 88C52e40e

22. 12. 2017 17:43

Prof. Drahoš dostal v krátkém čase 2 facky. Jednu od BIS, druhou od vlastního týmu...

Tím je myslím jeho kvalifikace pro správu věcí veřejných dostatečně prokázána.

No a místní konspirátoři mohou dále zkoumat, nakolik je tento útok dílem Zemana, Putina, nebo jen vizitkou schopností konkrétního kandidáta, který se z prostředí skleníku Akademie věd ocitnul v občanské společnosti, kde o jeho budoucím postavení nerozhodují zákulisní triky a kšefty, ale to, jakým způsobem osloví své potenciální voliče.

Pro mentálně nedostatečné, kteří tento příspěvek vyhodnotí jako propagaci Zemana, mám překvapivou informaci, že kandidují i další osobnosti, o kterých je možné relevantně přemýšlet jako o budoucím prezidentu republiky.

12 2
možnosti
Foto

Na to, aby byl člověk vyznamenán státním vyznamenáním, nestačí být slušným člověkem. Ten, kdo má být vyznamenán, musí také něčím vyniknout. A i když jsou některá vyznamenání sporná, přesto se nejedná o neznámé osoby.

A pokud chce být někdo prezidentem, pak musí být národu znám nejen jako každý vyznamenaný, ale daleko, daleko víc.

Tím pádem, pokud bych někoho místo Miloše Zemana volil, tak nepochybně buď Mirka Topolánka nebo Michala Horáčka. Pan profesor Drahoš by u mě, pro svoji neprostou bezbarvost a ohebnost nezaznamenal žádný bod.

3 2
možnosti
Foto

A myslíte, že Vy jste barevný a neohebný? Obávám se, že se nenajde víc lidí, co dokážou namlátit víc prázdné slámy, než Vy. :-P

2 1
možnosti
JR

J86a44r63a 39R16a22n84k

22. 12. 2017 17:26

Jiste ze je uz delsi dobu za vsim Putin- zmanipulovane americke volby, ale "Russion collusion" je ve vysetrovani a vinici jiz povidaji;-)

1 6
možnosti
JC

J87i64r96i 62C86e51e

22. 12. 2017 17:30

Požádejte svého lékaře, aby vám upravil medikaci.

On by se vám ten perzekuční blud mohl rozjet do něčeho ještě horšího...

7 1
možnosti
MV

cim dal tim vic mam pocit, ze nebejt voleb, migrace a dalsiho podobneho, nebudete mit o cem psat

7 0
možnosti
TV

To musite mit obdobny pocit u vetssesech medii asi. Podivejte na me starsi prispevky, zameril jsem se jiz na pomerne siroke panoptikum osob "(nosti)"

4 1
možnosti
OP

Tragédie je, že Zeman coby nejodpudivější tlučhuba a plagiátor Drahoš bez názoru mají ty nejvyšší preference u lidu obecného. Jakýpak ten lid tedy je?

5 7
možnosti
RH

Ruský onuce se snaží vymyslet kauzu na Drahoše. Až bude mít Drahoš na triku 10 % toho co Zeman, tak mě to fakt otráví...

9 9
možnosti
Foto

To není vymýšlení kauzy, ale jen poukázání na prokazatelnou skutečnost jak je Drahoš bezcharakterní.

13 3
možnosti
JV

Ve světle počínání současného pana presidenta jsou vaše výtky k Drahošovi naprosto bezvýznamné.

12 11
možnosti
TV

Ve svetle pocinani Adolfa Hitlera jsou takrka vsichni svati... asi tak k vasemu argumentu

5 3
možnosti
IS

Nikdo není dokonalý, ani kandidát na prezidenta a jeho tým. Ovšem na Bamberg, Peroutku, dispečery a hajlující obrazy na hradě jistého knížete to stále nemá. A to jsem 95% pochybení (?) aktuálního prezidenta vynechal. Z piety ke korunovačním klenotům například.

12 7
možnosti
MD

Slevomat - cesta k zazitkum. Kazdy den dalsi nabidka.

0 2
možnosti
VV

To je dost drsne obvineni. Jiste ho administrace prezkouma.

2 1
možnosti
TV

To jesouvisi fakt, ktery tym Drahose priznal. Ac chapu, ze cenzura nepohodlnyvcch nazorzu je vam jiste blizka.

6 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik