Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mimochodem, všiml sis, že výzvu vědců proti strachu a lhostejnosti podepsal i Mgr. Martin Konvička, protiislámský aktivista? Že by přeci jenom nebyla vítačská, ale obracela se obecně proti dezinformacím a těžení laciných politických bodů? :-)

0 0
možnosti

Až si tu výzvu přečteš, tak jí řikej vítačsķá. Je to ubohý a sprostý,.Tome. Podporuješ mýtus největšího kreťéna v republice Ovčáčka. Hraješ roli užitečného i....a.

0 1
možnosti

Ja ji cetl. Uzitecny Drahos bez jakehokoliv nazoru podepise i vlastni blbost :). Vyzva je vitacska, arogantni a demagogicka.

0 1
možnosti

No, Vyoral...nenapsal prof.Drahoš taky knihu Mein Kampf ??

4 0
možnosti
Foto

Možná trochu odbočím, ale rád bych se zeptal. jaké je volit člověka, který za svého přítele považuje (a také přijímá jeho finanční příspěvky na volební kampaň) jistého pana Zbytka? Toho pana Zbytka, který v listopadu 1989 byl ochoten vyslat tankovou divizi, které velel, proti demonstrujícím Pražanům? Který se za svá slova nikdy neomluvil? A Váš idol se od něj nikdy nedistancoval?

10 1
možnosti

Kdo je můj idol? To by mě zajimalo... Myslíte Kryla? Jagra? Orwella?

2 2
možnosti

ta přece není, pane Mudro!

1 0
možnosti

O21n25d32ř12e63j 70N87ý45č

10. 1. 2018 16:07

Od lháře Vyorala to sedí. Jak je to s tím účtem Sorose? Už ses omluvil?

4 5
možnosti

Za co? Nepsal jsem to jako fakt, ale jako spekulaci, ktera, pokud vim, nebyla potvrzena ani vyvracena.

1 3
možnosti

Moje kamarádka, které na Akademii věd prof. Drahoš šéfoval, jej hodnotí jako slušného, racionálního člověka, schopného se dohodnout.

Volit budu někoho jiného, ale dehonestace a zesměšňování slušných lidí mi vadí, zvláště od lidí, o jejichž morálním kreditu a čistých úmyslech by se dalo s úspěchem pochybovat.

9 2
možnosti

Ovšem tento blog žádnou dehonestaci neobsahuje. Pokud nějakou nalézáte, prosím o citaci.

3 3
možnosti

..... no von ten pan profesor zatím nevyhrál jedinou debatu s tema vostatníma neslušnejma kandidátama,- ááále vyhrál jednu přímou volbu na nějaký Základní škole s rozvinutou inkluzí,- tak bude asi fakt slušnej,- ....... vono dehlavněvoto, aby nakonec z teho všeho nebyl enem slušně zoufalej, žejoV?!

11 5
možnosti
Foto

Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. A to ten jeden neudělal. ;-D

2 1
možnosti

Jenom malá poznámka k dnešnímu Milošově stařeckému blábolení ve kterém v Parlamentu obhajoval svého Bureše slovy o presumpci neviny...

Pro srovnání jeho výrok v rádiu Frekvence 1, 1998: „U politika platí nikoliv presumpce neviny, ale bohužel u něho platí vždy presumpce viny, takže je-li politik v jakémkoli podezření, byť by bylo sebepitomější, tak si myslím, že je jeho povinností okamžitě rezignovat, pokud toto podezření někdo bere vážně,“

5 4
možnosti
Foto

Kdo nemění názor...

1 4
možnosti

Bojiš, bojiš Drahoše?:-)Zatím teda na něho ta vaše rudohnědá partička moc nevyhrabala...

4 4
možnosti
Foto

Byl to prostě tichošlápek, normalizační kariérista. Nic mu nelze prokázat. Ani ve zlém, ale ani v dobrém. Zastal se někdy někoho nebo něco podobného?

5 5
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik