Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

zase blbnete, pane Vyorale???

7 10
možnosti
Foto

Z čeho tak soudíte, pane Matuško. Jedná se přece o slušný komentář k výroku jednoho prezidentského kandidáta.

9 0
možnosti
Foto

... měl si snad dělat starost o zdravého, silného protivníka v boji o prezidentské křeslo a ptát se, zdali mu vyměnily pleny? Toho hrdiny, co zachrání unesené dívky v Pakistánu, toho co zastaví islamizaci a co mluví o ostatních politicích, že si nadělali do kalhot? Proč? Nevysvětluj kdo chtěl co čím říct, dostáváš se tak na velmi podivnou úroveň mnohých ubožáku, Tome. My tady všichni víme, že Zeman je tvůj favorit, že nemáš rád Drahoše, ale to neznamená, že ostatní jsou nesvéprávní blbci, potřebující to vysvětlit. To jsou právě spíš ti, co to takto staví.

15 11
možnosti
Foto

Unesené dívky", to byl od samého prvopočátku komplot k vylákání miliónů dolarů z naší kasy. A povedl se.

4 0
možnosti
MC

Pokud by byl Miloš Zeman trochu duchapřítomný, tak by si s doprovodným okázalým bonmotem mohl v klidu prohlédnout sličnou děvu a nemusela by mu málem ublížit jeho vlastní ochranka. Pravdou ovšem je, že p.Drahoš je gentelman šprýmař.

6 6
možnosti
MD

Pravda, tady jeho pohotovost zklamala. Mohl si nechat pristavit zidli, natahnout nohy... a narod by mel noveho Boha.

2 0
možnosti
MD

Mozna to nebylo az tak, jak k tomu pristupuje vy. Je tady velmi siroky prostor. Ale prave nas mily akademik by si te sire prostoru mel byt vedom a sve vyjadreni formulovat lepe. Kdyz je ten akademik. Takze ve vysledku je to na karmu.

11 0
možnosti
Foto

Mohl to vyjádřit třeba chemickým vzorcem či rovnicí, ale kdo by Vám to pak vysvětloval?

Nakonec - zkuste to konstruktivně, jak byste to napsal Vy. ;-D

1 0
možnosti
MS

Vůbec jste ten Drahošův výrok nepochopil, nebo jste si ho přizpůsobil své úrovni myšlení. :-P

18 8
možnosti
Foto

Naopak. Nic nepřizpůsobil a všechno pochopil.

9 0
možnosti
MV

Stačilo místo všech těch litanii napsat, že Vám Drahoš nesedí, protože je jinak pravdou, že útok na vrcholnou hlavu státu může končit fyzickou likvidací. Takže znovu a lépe. Fakt stačí napsat :Drahoš není mým kandidátem. Takhle shazujete především sám sebe.

15 7
možnosti
TV

Jenze utok je svobodna volba, at uz ideologicka nebo placena...takze pokud neni clovek uplny debil, tak jsou Drahosova zcela bezpredmetna, pce vzhledem ke svemu jednani s tim musi pocitat

6 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 10
možnosti
PU

P27e18t66r 32U61h66e76r

13. 1. 2018 14:06

No jo, znalec dřínek, co čekat...

5 4
možnosti
Foto

Inteligence pana Drahoše evidentně nekoreluje s jeho dosaženámi vědeckými hodnostmi, neboť zhusta není schopen ani pochopit kladenou otázku a odpovídá na něco zcela jiného. Český vzdělávací systém evidentně potřebuje reformu.

22 14
možnosti
TH

Co by se od Vás také dalo čekat, že?

14 7
možnosti
SB

Jsem Zemanův volič, ale Drahoše se zastanu.

Jeho výrok je zcela realistický. Necítím z něj obavu o život aktivistky, nýbrž strohé konstatování, že riskovala život.

Nikdo by nemohl vyčítat nic ochrance prezidenta republiky, kdyby ji v první vteřině, kdy se nemohlo vědět, že u sebe nemá zbraně nebo na sobě výbušniny, preventivně zastřelila. Teprve při ohledání mrtvoly by se zjistilo, že to bylo zbytečné, protože ona jej na životě ohrozit nemohla, ale ve chvíli střelby by to nikdo nevěděl a zastřelení takovéto agresorky, byť celkem neškodné, by nikdo nemohl považovat za trestný čin. Ochranka Merkelové, Trumpa, Putina nebo třeba Alžběty II. by možná skutečně tu útočnici zastřelila.

V jiných diskusích jsem kritizoval Zemanovy odpůrce, že ze Zemanovy normální fyziologické reakce (lidského úleku) dělá vědu (okamžité leknutí nelze srovnávat s reakcí, na kterou má člověk třeba i jen jednu jedinou minutu, tedy hodně krátký čas, ale přeci jenom si ji může jakž takž rozmyslet, avšak leknutí v prvním zlomku vteřiny je nekontrolované).

V diskusi k blogu paní Jandové jsem se zastal zemana, kterého volím. V této diskusi se zastanu Drahoše, přestože jej nemám rád. Snažím se však být objektivní na obě strany:

Na Drahošově výroku nevidím nic špatného. Jeho slova o tom, že ta aktivistka riskovala život, nechápu jako obavu o její život, nýbrž jako strohé konstatování faktu, že ho prostě roskovala a že v tu chvíli o něj skutečně mohla přijít.

20 3
možnosti
TH

Nevídané, i Zemanův volič může být uvážlivý a objektivní. Tak by to mělo vypadat, ale spíše jste výjimka potvrzující pravidlo.

Děkuji.

9 1
možnosti
Foto

J60a70k47u78b 55R64o60t85h

13. 1. 2018 12:46

Ostatně, přijde mi poněkud děsivé, že nejvyššího velitele ozbrojených sil vyřadí z boje dvě poskakující pomalovaná kůzlátka. 8-o;-D

5 6
možnosti

Jak vtipné. Kůzlátka říkáte čemu?

1 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik