Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Paní Drahošová vyzradila státní tajemství:-)

9 0
možnosti
LB

Kdyby se současný prezident zúčastňoval debat v ČT jako ostatní kandidáti, mohli jsme si sami udělat obrázek o tom, jestli se veřejnoprávní médium chová ke všem objektivně. Ale takto se můžeme pohybovat pouze v rovině spekulací.

Srovnávat výkon Václava Moravce se Soukupem na Barrandově může jen ten, kdo o televizní publicistice zhola nic neví. Soukupova trapná devotnost vůči Miloši Zemanovi a jeho čirý amatérismus bere dech.

Ve včerejším v předtočeném rozhovoru s prezidentem na Barrandově zazněla zajímavá informace, že kancléř Mynář volal do České televize a zakázal, aby předvolební duel moderoval Václav Moravec. Ten Moravec, který má praxi v BBC.

Zemanova averze vůči České televizi má svůj letitý důvod; byli to její redaktoři, kteří ho usvědčili ze lži, když tvrdil, že na jednání v Bambeku byl jen jednou a oni dokázali, že s Vízkem, kterému údajně nabízel pozice ve státní správě výměnou za finanční podporu ČSSD, se sešel třikrát.

8 5
možnosti
JK

J17i34r31i 35K68u23c93e31r86a

19. 1. 2018 15:40

Reálně - byl by blázen. Prakticky všichni protikandidáti to vzali jako "hon na Zemana". Diskuze by nebyly o nich, jejich názorech, ale všechno by bylo o MZ. No, a jak nám sdělila paní Drahošová dokonce otevřeně sama, konkrétně v ČT fandí jim, tak proč by šel do předem zfalšovaného zápasu 10 na jednoho?

11 3
možnosti
JH

Ještě jste tam z cesty paní Drahošové zapomněl dát toto: "Lidé radili, aby manžel trval na tom, že beseda musí trvat hodinu a půl a musí být celá vestoje," řekla za všeobecného smíchu na adresu zdravotního stavu konkurečního kandidáta Drahošová. Fakt vtipný!!!!! Celý článek zde: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/drahosova-zahajila-kampan-v-pardubickem-detskem-domove-prala/r~c8fcd53afc8a11e78d510cc47ab5f122/

7 3
možnosti
LB

Pětasedmdesátiletý Schwarzenberg před pěti lety dvouhodinový televizní duel ve stoje zvládl!

5 2
možnosti
KT

No, konečně, Tomáši, to Vám to trvalo!

6 0
možnosti
VK

V tomto ohledu by měla být veřejnoprávní televize nestranná a informovat objektivně. Bohužel se tak nechová a snaží se manipulovat s názory lidí možná víc než soukromé televize.

9 1
možnosti
Foto

Soukromé televize víc závisí na divácích a proto nemohou tak okatě fandit.

2 1
možnosti

Výborný postřeh autore,

který mluví za vše.

Karma !R^

7 4
možnosti
Foto

To, že někomu fandím, ještě neznamená, že musím nutně lhát - to je smýšlení vás fandů Zemana - lžete tu jako Rudé právo blahé paměti, Tome - všichni, jeden vedle druhého. Jo, vím, vy nejste veřejnoprávní - ale platí výše zmíněné. Slušní a morální lidé, staví na první místo profesionalitu, a netahají do ní své sympatie - podívej se na to co říkají a píší lidé, kteří fandí a podporují Zemana - to je skutečná stoka - PL, Svobodné rádio - doporučuji, tam ta nenávist a komunistická rétorika , ne nepodobná "permanentním hlístům", je naprosto a bezpochyby nejlépe vypovídající. A vy všichni zde, kteří pomlouváte každého z druhé strany, k nim už nemáte moc daleko. ;-) Rv

11 10
možnosti
Foto

Lhát nemusím, ale nadržovat mohu, že?

2 2
možnosti
Foto

H98a60n44a 97V77l53k45o52v71á

19. 1. 2018 14:16

Faktem je, že ČT by neměla fandit. Paní Drahošová to jen sdělila s poměrně prostou naivitou. Sama Drahošovi fandím, ale já nejsem veřejnoprávní médium, na které se pan Drahoš obrací (bohužel při vědomí vlastní výhody).

Fér by bylo aby absolvoval druhou debatu v Zemanově baště - Barrandově. Miloš Zeman je natolik protřelý, že servilitu Jaromíra Soukupa vůči své osobě nekomentuje.

3 3
možnosti
Foto

Uvidíme, Hano. V pondělí 22/1/2018 ve 20:15 na TV Barrandov. Jsem zvědav, jestli skutečně půjde o duel.

2 1
možnosti
PB

.....;-D;-D "ale nesmí se to dávat najevo" (?),- nebojte sa mladá paní, já to nikemu jinymu neřeknu!,- ........ doboha, je tohlecto vůůůbec možný?!

5 1
možnosti
TV

Evidetne je..a potencialni prvni dama vykeca i to, co nema :)

5 2
možnosti
JK

J14i46r91i 83K85u23c98e11r10a

19. 1. 2018 14:02

ČT se měla od Drahošové distancovat a označit její prohlášení za dezinformaci. Zda-li již reagoval demagog.cz a pod?

3 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik