Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, když ignorujete některá fakta a použijete to, co se Vám hodí, i takto můžete napsat blog o voličích prezidentských kandidátů.

1 0
možnosti

Ja proste nektere mistni analytiky miluju;-D

2 0
možnosti
Foto

Nadprůměrně inteligentní volili hlupáka, i to se někdy stává

6 1
možnosti
Foto

A zase naopak. Hlupáci volili nadprůměrně ... ;-D

5 0
možnosti

D60a79v84i80d 24V70l23k

2. 2. 2018 18:20

No víte , když celý život dřepíte v díře i když roztomilé, máte mnohem menší přehled, než ti co dokázali přelízt její okraj.

4 4
možnosti

Pokud to nemyslite abstraktne, tak Praha mi jako uplna dira nepripada :). Ostatne, uz jsem nekde psal, ze jsem pracoval a cestoval po USA nebo na Islandu... od vykopovych a stavebnich praci, pres renomovanou kavarnu (neplest s temi "prazskymi" :) az po marketing.. do toho akademicka puda VSE a ochotnicka umelecka scena. Troufam si tvrdit, ze lehky prehled mam. Co Vy, Davide? Vyhledl jste nekdy z okna sve obecni kavarny? ;)

5 0
možnosti

..... šak pan profesor vyhrál anketu na IDnesu, anketu na ČT a dokonca vyhrál volby na jedný základní škole s rozšířenou inkluzí,- takže to vlastně dopadlo nerozhodně, žejo !,- ...... ináč bych teda řek že ho na to připravili velmi dobřeV[>-] !

8 2
možnosti

Už tradičně tradiční floskule... Doneslo se mi, Tomáši, že další sbírka básní je už na cestě. Rezerverujte mi, prosím, aspoň tři výtisky. Díky

2 4
možnosti
Foto

Raději čtyři, ještě mají přijít mrazy.

2 3
možnosti

P84e18t97r 78J66í73l24e24k

2. 2. 2018 17:00

Já ve svém okolí, znám mnoho lidí, kteří šli k volbám, protože věřili, všem možným strašidelným zprávám z netu, a taky dostali do schránek hrůzostrašná povídání o Drahošovi., a všude viděli obrovité bilboardy s pánem, který od nich všechny ony hrůzy odvrátí. A jejich nejoblíbenějším mediem je TV Barandov....Takže autor má pravdu - volili podle (svého) rozumu...

5 3
možnosti
Foto

Kdybyste ten nadpis měl obráceně, tak by to sedělo. Tedy pokud jako média budeme chápat aeronet, parlamentní listí, Haló, Blesk atd.

Rv

9 10
možnosti

Blaboloidni clanek. Kdyby volili lide podle medii, cim pak vysvetlite, ze Drahosovi pribylo cca 1.3 milionu hlasu, tedy skoro 100% v druhem kole a Zemanovi necelych 900 tisic, tj. 1/2.

Pokud by volili lide podle medii, nevyhral by Drahos jiz v prvnim kole???

5 5
možnosti

A jak si lze vysvětlit skutečnost, že v zahraničí získal Drahoš téměř všude 90% podporu, když tito voliči nebyli ovlivněni zdejšími médii, natož ČT?

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS