Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nevylila se vám žluč ?

0 6
možnosti
TJ

S tím Sorosem je to solidní úchylka. Jeho odpůrci by si měli vzít nějaké tabletky. V 70. letech byli všichni tihle antisorosovci předsvědčeni, že UFO přistane před Bílým domem, v 80. letech všichni viděli UFO v Area 51, po 9/11 si jsou všichni jisti režií americké vlády a teď zase stejní rozumbradové všude vidí Sorose. ;-D

2 17
možnosti
JC

J14i11r89i 93C66e16e

12. 3. 2018 17:04

No dyť to píšu dole. Žádnej Soros neexistuje. Je to jen komplot KGB a starých nacistů.

0 0
možnosti
DH

Jj, "pravda a láska" už dávno zveřejňuje seznamy lidí s tím dle nich nesprávným názorem, pořádá na ně mediální hony a šikanuje, tak je potřeba se také podívat na jiné seznamy. Jinak karma za informace, o kterých nás mainstream samozřejmě neinformuje. Však také na Slovensku už se chystá k majdanizaci Slovenska.

14 2
možnosti
TJ
JC

J53i67r29i 18C19e98e

9. 3. 2018 13:07

Jak to tady tak čtu, tak tomu neškodnému důchodci všichni tak strašně křivdí. Ten hodný starý pán vůbec za nic nemůže, do ničeho se nemontuje, k ničemu se nikdy nevyjadřoval. Fakt jako nikdy nefinancoval žádný projekt, jehož cílem bylo narušit demokratický systém. Nikdy nikomu nic nevnucoval (a už vůbec ne muslimské uprchlíky Evropě). Co mu takhle dát rovnou Nobelovu cenu míru?

Česká pobočka jeho nadace OSF vůbec nikdy nesponzorovala články na neovlivni.cz, manipulatori.cz, atd. Členkou správní rady OSF vůbec není Drtinová. Sorosova nadace nikdy neposlala ani pětník Člověku v tísni či Evropským hodnotám.

Soros nikdy ani náhodou neposlal půl mega liber do britské neziskovky, která chce zvrátit brexit. Soros nefinancuje americké demokraty a dlouhodobě nespolupracuje s Clintonovou. Ani náhodou Soros nepodporoval opozici v Makedonii. V Maďarsku nikdy nebyl a nikdy tam neposílal prachy zdejším neziskovkám. V životě by nepodporoval demošky proti Trumpovi. Soros se totiž zásadně neplete do politiky. Nikdy, rozumíte?

Chce jen v klidu užívat svého důchodu a mít klid na zahradničení. Pěstovat tulipány a okurky na svém záhumenku. Vážně nechápu, proč o něm vlastně píšu. Je to úplně obyčejný důchodce, který chce jen důstojně dožít z peněz, které si v potu tváře vydělal v roce 1992, kdy došlo k nějaké bezvýznamné akci s Bank of England.

Dejte tomu hodnému starému pánovi, kterého mocinky moc milují i v Izraeli, pokoj, vy odporní paranoidní antisemité!

27 3
možnosti
Foto

Lidé milují konspirační teorie:-);-DEU

3 9
možnosti
AC

Díky podobným článkům si uvědomuji, jak je demokracie vlastně důležitá, aby se mohl vyjádřit i kdejaký agent. Nemusíme ho hledat, on se přihlásí podobnými nesmysly sám.

A karma? Nic nedokazuje. Pouze potvrzuje Milošova slova o debilech v českém národu. Většina lidí je prostě podprůměrně inteligentní, takže slyší na jednoduchá hesla.

7 10
možnosti
TV

A mate ten patent na pravdu i se stemplem?

5 0
možnosti
MK

R^R^R^ Díky, jako vždy trefné. Nenechte se otrávit a pište dál. Mne osobně vaše články baví a povzbuzují. Kdo neví, čím škodí "Open Society Fund" a Soros, nechť si to po večerech dostuduje sám. Má deficit v základních informacích.

20 2
možnosti
TV

Diky za cteni. Taky mam za to, ze zejmena v soucasne dobe neni problem si pana vygooglit.

1 0
možnosti
Foto

Lépe mlčet a být považován za hlupáka, než promluvit a odstranit všechny pochybnosti.

Abraham Lincoln

9 1
možnosti
VB

A? A co dělá špatně? Popis, ne konspirace.

4 0
možnosti
Foto

Chápu, že otevřená občanská společnost musí vadit těm, kdo chtějí populismem ovládat masy a mít jediný správný názor!

11 17
možnosti
JC

J85i77r94i 11C40e97e

8. 3. 2018 9:37

To, že se něco jmenuje "Open Society" fakt neznamená, že jde o otevřenou občanskou společnost.

Ve skutečnosti jde pouze o vlivovou agenturu, která prosazuje zájmy toho, kdo ji financuje.

25 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik