Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

VELKÁ KARMA R^

Jen to těm pokrytcům pořádně nandejte.

7 3
možnosti
PK

P70a41v40e76l 90K18h49a85i64l

11. 3. 2018 11:58

Dobrá demagogie. Napíšete evidentní nesmysl a postavíte na něm blog. Nebo snad pan autor může uvést kde slyšel / četl, že referendum nemůže být protože lidé mají IQ tykve? Případně uvést, kdo z relevantních osob něco takového říká?

6 8
možnosti
TV

Nadsazka, obdobne se vyjadruji takrka vsichni "relevantni" politici, komentatori, Halikove a spol.

10 4
možnosti
Foto

Autor si plete hrušky s jablky. Demonstrace nikdy vládu nesvrhne přímo, může ale nepřímo k tomuto úkonu navést. Zatímco referendum je vždy přímé.

25 3
možnosti
TV

S tim souhlasim, ja se ale na vec divam pohledem souhlasneho pokyvovani smerem k demonstracim za odstup vlady a nesouhlasneho pokyvovani vuci moznosti lidi rozhodovat v referendu o dulezitych vecech...

5 3
možnosti
Foto

Tak pokud nastupují na ochranu Fica rusofilové a stoupenci nácku a komunistu tak to mluví samo za sebe...Pokud vím,autor je uplně mimo,ale demagogické hlouposti sepisuje.Na Slovensku zákon o referendu mají už od založení státu.Proč tedy ještě "moudrý vlastenec" Fico tuto možnost nevyužil a nepřesvědčil lid o vystoupení z EU?O to se pokoušel jen trapně neuspěšně nácek Kotleba.O tom to totiž celé je,Slováci nemají IQ tykve a spáchátiekonomickou sebevraždu nehodlají,ani si od svých vládnoucích politiku nenechájí kálet na hlavu jako ovce.Pokud si někdo představuje demokracii v tom smyslu,hod jednou za čtyři roky lístek do urny a pak drž celou dobu hubu,bez ohledu na to co se děje,je opravdu dost mimo...

17 7
možnosti
Foto

Místo mínusu,bych očekával vysvětlení proč ještě na Slovensku neproběhlo referendum o vystoupení z EU,když takovou možnost mají k dispozici?Pokud má někdo IQ tykve,je to autor,který ani neví,že na Slovensku možnost v referendu hlasovat dávno je...Slováci ovšem nejsou hlupáci jako vystupovači z EU v Česku nebo nácek Kotleba sbírající hlasy mezi největšími primitivy,stejně jako Okamura u nás....

9 0
možnosti
KP

Nositely toho spravneho nazoru, rozhodujiciho o svrzeni vlad byvaji ze znacne casti nasi mladi spoluobcane ve veku 13-15 let. Ze zaberu televizi lze odhadnout jejich zastoupeni v mnozine demonstrantu na cca 50 a vice procent. Maji jiz pevne a vyhranene nazory. Viz ony dve chichotajici se divenky pri inauguraci prezidenta.

Reporter: proc protestujete devcata.? Odpoved: protoze nas prezident nesmeruje do Evropy. Jaky zaver ? Ten si muze kazdy udelat sam.

11 9
možnosti
KP

Prominte - nositeli.

3 1
možnosti
ZH

Je to jenom stejné, jako když vy prohlašujete svoje bláznivé výplody mysli za skutečnost, kterou vám vytvářejí neomarxisti a Soros. ;-D Lead byste snad učinil nějaké skutečné vyšetřování a získal místo spekulací a mlhavých odkazů nějaké důkazy. Sám sobě přiznáváte právo podezření či nedůvěry, tak proč byste jej neuznal jiným? Leda byste byl jediný neomylný na planetě. Rv

6 9
možnosti
TV

Jsem pocten, ze nejrespektovanejsi filosof dneska a majitel klicu od pravdy si nasel cas na text psany spodinou. Vase schopnost nepochopeni obsahu textu (casto i vami psaneho) je natolik excelentni, ze si troufam pochybovat o vasem titulu / nebo mi jen potvrzuje domnenky a úrovni vaší alma mater. Zase nekdy zavitejte, jen vam prospeje, kdyz si prectete neco poradneho :).

13 5
možnosti
JP

O situaci na Slovensku toho mnoho nevíme, přesto v názoru na ni jde prakticky stejná dělící čára jako na Zemana, EU, migranty...Je to věc světonázoru a úhlu pohledu, putinovci a bolševici se nezapřou.

5 8
možnosti
JR

J96a65n 51R78á96ž

10. 3. 2018 18:04

Ten nadpis je naprosto skvělý!!!!

26 1
možnosti
Foto

Propaganda nemá jinou možnost jak měnit vládu. Bez demonstrací by si neškrtla a musela by strpět demokraticky zvolenou reprezentaci.

12 9
možnosti
AP

Těžký nonsense. Slezte z kolotoče a dívejte se kolem sebe. Možná budete překvapení, co si lidé myslí.

14 10
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik