Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Perfektní zamýšlení!

----------------------------------

Které vám zcela jistě někteří "demokraté" obrazně omlátí o hlavu. Teď jste totiž ukázal, že jste málo či dokonce vůbec mediálně ovlivnitelný. No a ti, co takovou schopnost v sobě nemají vám to budou těžce "odpouštět".

Kdo, proč a hlavně v čím zájmu organizuje tyto tzv. "spontánní" pouliční protesty bývá vždy veřejnosti skryto a místo toho se nastrčí falešný účel nebo veřejně známá figurka.

--------------------------

Pane, když bude dál takto uvažovat a podle toho žít, tak vám předpovídám sice těžší cestu, ale bohaté výsledky, které budou budit závist.

Nic než karma!

:-)R^

24 8
možnosti
JH

Moc povedený titulek

16 5
možnosti
Foto

Zase jeden expert co vubec nic nepochopil.Na Slovensku se lidem nelíbí prorustání organizovaného zločinu do politiky, především do vládní strany a Ficova okolí.Je to dlouhodobý problém,který vraždou novináře,který o tom psal jen vyvrcholil.Pokud jde o referendum,ty mají na Slovensku již od založení samostatného státu.Zkuste si o nich něco zjistit,o čem se hlasovalo,jaká byla učast a vysledky.Možná budete překvapen jak v referendech na Slovensku "vládne lid" a jednou budete o tématu i něco vědět a snad bude to stačit na víc než na Vaše obvyklé přihlouplé hysterické výkřiky....

12 11
možnosti
VR

Odpověď najdete jako obvykle u svého prezidenta..."Chtěl bych varovat před obecně rozšířenou a dalo by se říci populistickou iluzí, která vychází z názoru, že hlas lidu je hlasem božím a že to, co nespraví Parlament, spraví občané," řekl Zeman ve Federálním shromáždění v roce 1992, když se projednával návrh tehdejšího prezidenta Václava Havla na referendum o budoucnosti společného Československa.

5 3
možnosti
JV

J19i79r64i 90V30r33a34b71e64c

10. 3. 2018 12:25

Nějak se mě nechce věřit, že jste mladý člověk. (foto) To jsou úvahy starého straníka jako p. Ondráčka. Rv

8 17
možnosti
JK

Co je na těch úvahách starostranického?

21 2
možnosti

To je přece dialektika:-). Tu mají naši "demokrati" díky svým marxistickým učitelům v malíku. Samozřejmě karmaR^. (A tu dialektiku koukejte na nějaké FSS dohnat;-D).

13 2
možnosti
TV

Pracuji na tom denne, konzumovanim tech spravnych medii :)

1 0
možnosti
Foto

Motiv té vraždy doposud nebyl objasněný a četl jsem názor, že do hlavy se střílí z pomsty, do srdce k umlčení svědka.

Takže vůbec není jasné, že šlo o jakési mafiánské vyřizování účtů s nepohodlným novinářem, ale někdo, kdo dobře znal pozadí to použil k zakrytí vražd, které měly zcela a naprosto soukromý charakter.

A pro to svědčí více věcí. Jednak se pachatel dostal do domu oběti bez odporu a také místnost nebyla vůbec prohledána, nebyl odnesen ani počítač a ani žádné písemné materiály.

Takže, rychlovašený soud Sorosova advokáta byl skutečně rychlokvašený a možná dokonce úmyslně, aby vyvolal nepokoje.

22 7
možnosti
MK

Každý den se tu najde někdo, kdo má tu trpělivost lidem jako vy vysvětlit, že ta vražda byla jen poslední kapkou a lidé žádají konec Fica nikoliv na základě té vraždy, ale na základě korupčních a dotačních skandálů SMER. Proč tu tedy stále dokola opakujete tu svoji mantru?

Bohužel pak Ficovi stačí kvíknout něco o Sorosovi a najednou jsou tu lidi schopní zastávat se mafiánů a dělat z lidí, co vyšli do ulic, pučisty.

0 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik