Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vždy se ptám A kdo na jeho místo? To chcete místo Babiše Fialu, nebo místo Zemana třeba Drahoše?

1 0
možnosti

No... ano. Vy snad ne?

2 0
možnosti
Foto

demokracie se deformuje do podoby kterou uvedl ve své stejnojmenné písni Karel Kryl. Se současným chováním mám problém. http://www.necenzurujeme.cz/ivan-turnovec/2316/je-snaha-o-puc-a-zmenu-statni-moci-demokraticka.html

0 0
možnosti

Přesny postřeh! A ja si furt říkal co mi na tech demonstracich řvoucích davů vadi, ze mi spis pripominaji oxymoron.

0 0
možnosti
Foto

Jistý velký rozdíl mezi referendem a demonstrací tu je. Referendum je všeobecné hlasování a za splnění určitých podmínek se pak vláda musí jeho výsledkem řídit. Demostrace je součástí demokracie, kdokoliv má právo jít někam za cokoliv demonstrovat a vyjádřit tak svůj názor, pokud u toho nebude rozbíjet výlohy, rabovat, zapalovat auta apod., může si klidně demonstrovat 365 dní v roce. Ale svrhnout vládu takto nemůže, ta by musela podat demisi sama, z vlastního rozhodnutí. Druhá možnost je, že by ti demonstranti provedli třeba defenestraci a obsadili úřad vlády a třeba parlament a svrhli by vládu třeba ze střechy, ale to by už nebyla demokratická demonstrace, ale násilný převrat a to se tu zatím neděje.

4 0
možnosti

Smutná doba, kdy "bývalí" vládní představitelé jezdí na srazy Sudetoněmeckého Landsmannschaftu a potom organizují demonstrace proti výsledku demokratických voleb.

6 3
možnosti

Jednoduche, ale vystizne.. To jsou paradoxy !

1 2
možnosti

D80á61v95i98d 76Ž13u66p56a

14. 3. 2018 2:13

Z pohľadu čecha na české problémy blog budiž.

Ale z pohľadu slováka k protestom je to znôška nezmyslov.

Pretože protesty boli už v roku 2016 proti Kaliňákovi, Ficovi a najmä korupcii na najvyšších miestach. Ako sa mali zachovať občania teraz pri zistení prepojenia najvyšších miest s mafiou v článkoch zavraždeného novinára ?(tých talianov z východného Slovenska teraz zatkli na základe medzinárodného zatykača)

A nerozumiem jednému protiargumentu o tej demokraticky zvolenej vláde a jej zvrhávaní. V štýle vyhraj voľby, môžeš všetko? Demokraticky kradnúť, ovplyvňovať štátne orgány, políciu, prokuratúru 4 roky bez toho, aby sa občania ozvali?

4 0
možnosti

J81a40n 93R67i87c22h63t67e49r

14. 3. 2018 12:12

A kolik lidí protestovalo?

1 0
možnosti

Tady se svrhává vláda a já zase nic nevím..?

0 1
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik