Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pamatujme si tyto darebáky, přijde řas, kdy jim jejich chování připomeneme. Karma R^

10 11
možnosti

Na vám podobné nesmíme nikdy zapomenout...Rv

10 8
možnosti
RH

Jak si autor představuje suverenitu? Sýrie je failed state, rozdělený mezi několik různých mocí. Sama vláda, která je více či méně legitimní, ovládá asi půl území, ale fakticky v režimu ruského protektorátu. Video, jak ruský voják buzeruje Asada, je docela příznačné. Podobné je to s legitimitou, ale na propagandu dobré pojmy, málokdo tomu rozumí, tak se to líbí.

14 9
možnosti

Rusák bombarduje sýrii už dva roky. každou hodinu, každý den, neúnavně, bez přestávky. školy, nemocnice, obytné čtvrti. tisíce obětí, statisíce uprchlíků. amík s britem a frantíkem provedli ani ne hodinovou, naprosto selektivní a avizovanou misi proti necivilnímu zařízení. bez obětí. rusák svolá radu bezpečnosti a kremloboti na internetu ovlivňují celosvětové veřejné mínění... u mě se jim to nepovede. už jako dítě jsem se dočetl, že babu jagu v mrazíkovi hrál muž. georgi millyar. a dědečka hříbečka naopak hrála žena. galina borisova. takže rusákovi od dětství prostě nevěřím:-)

16 20
možnosti
VK

Rusák podle Vás bombarduje školy ap? Jó to aliance vedená Trumpovými USA chytrými bombami je devastuje už roky , jen když ,,náhoou trefí nemocnici atp.,je to politováníhodný omyl ? To nemůžete snad ani myslet vážně. Ono je eidentní kdo v regionu eskaluje napětí.Nelíbí se jim Asad,tak mu dáme za vyučenou.Je to v našem zájmu ,taki nám mohou být osudy místních fuk. Stačí to jen ,,dúvěryhodně" zdůvodnit.

7 0
možnosti
JM

J44i24ř77í 36M57í29k42a

15. 4. 2018 14:36

Stropnickym tomu jeho projevu jeste nasadil korunu tvrzenim, ze ztracet cas hledat dukazy, by byla kolaborace s nepritelem! :DDD

Kazdy strizlivy clovek musi rozpoznat agresivni retoriku. Ceska republika by si asi nelajzla nekam po svete hazet bomby, ale za sukni USA/Francie/UK se drze tyci s odvaznymi slovy, ze neni cas neco vysetrovat, a ze je lepsi strilet preventivne rakety.

Omlouvam se fanatikum za prorusky prispevek.

28 5
možnosti
JL

Na druhou stranu, Putin ten ruský nacionalismus tak vyhrotil, že mu teď spílají vlastní příznivci, že nedokázal na spojeneckou akci rázně odpovědět. Posměšných vyjádření

je plný ruský internet. Tomu se říká paradox.;-D

10 5
možnosti
Foto

stačí, když se ozve pár jeho oponentů a hned mají až přehnaně velký prostor v médiích

3 0
možnosti
JH

Oni to prostě vidí politicky. Připomínají servilní soudruhy z padesátých let, jen SSSR vyměnili za USA:-)

45 15
možnosti
TV

Tak nejak to vidim taky... Prekvapuke me jen, ze jim neni trapno ze sebe sama, pokid si tu servilitu jsou vubec schopni uvedomit

16 12
možnosti
KP

Zda se, že vstup do vládní funkce je spojen s povinnou lobotomií.

20 1
možnosti
OZ

Jedna velmi tragická zpráva.... Kozáci z petrohradské skupiny Irbis odebrali Donalda Trumpovi titul čestného kozáka i důstojnickou hodnost, které mu udělili před dvěma lety ve všeobecném nadšení z nového amerického prezidenta, slibujícího zlepšení vztahů s Ruskem. Mezitím euforie opadla a vztahy obou velmocí se vyhrotily ještě více než za dob Trumpova předchůdce.

„Pochopili jsme, že jsme se spletli, a tak jsme se rozhodli Trumpa degradovat a s hanbou vyloučit z našeho společenství. Tak se i stalo,“ řekl novinářům ataman Irbisu (v ruštině levhart sněžný) Andrej Poljakov.

Trump u kozáků podle médií dostal hodnost esaula, tedy zástupce atamana, což podle expertů odpovídá v jiných armádách hodnosti kapitána či majora.

Teď se ale kozáci chystají slavnostně spálit Trumpovu figurínu. „Polijeme ji benzinem a spálíme společně s americkou vlajkou,“ slíbil ataman. Podle něj půjde o ráznou odpověď na Trumpovy urážky, které prostě nelze strpět.

Bojím se pomyslet, jak teď zareaguje Pražský Hrad8-o

13 1
možnosti
Foto

A co na to donští kozáci?

2 0
možnosti
VV

Patri vubec takovy clankem na hlavni stranku? Nebylo by mu lepe v osobnich ci hyde parku?

3 7
možnosti
Foto

Víte vůbec, k čemu slouží rubrika HP? Ale, na druhou stranu, pokus o cenzuru to je hezký.

15 3
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik