Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T31o78m81á90š 82P71í64c69l

26. 4. 2018 11:22

Konečně patříme na ten Fialův Západ :-)

7 2
možnosti
MK

S výrazem poslední dobou bych polemizoval, ožírat se k nám jezdí dánští študáci nebo angláni už hezkou řádku let.

7 0
možnosti
MK

To že u nás žádní migranti nejsou je lež, nevím kdes to slyšel. Podle oficiálních údajů u nás žije na půl milionů cizinců.

1 0
možnosti
JL

Nizozemská média už vyšťourala více o těch turistech: policajti, Írán, Maroko, jména arabská či pákistánská.... Nakonec se ukáže že je to holandská cizinecká legie nebo co? Podle mě jde o pokus o vraždu: stačí se podívat na video, kde jeden z borců opakovaně tvrdě mlátí ležícího muže do hlavy - to je zákrok hodný zabijáků ze spec.jednotek. Jsem zvědavý, zda oběť přežije bez újmy na zdraví.

28 0
možnosti
JA

Až na že kluka neukopali dobrý. Znám řadu lidi,kteří přímo byli u toho a kluk dostal pouze jednou pěstí,spadl blbě na hlavu na zem. Normálně se zvednul a odešel domů. Ráno ho mrtvého v posteli našli rodiče,kluk mě krvacení do mozku.

2 0
možnosti
MN

Kdyby vláda vyhlásila “zákaz vstupu negrům”, tak by to ještě technicky proveditelné bylo. Ale zamezit přístup i těm, co vypadají jak Turci? Kurňa já mam podobný ksicht jak oni a nemusim se ani moc opalovat... a to nám sluníčka říkala, že tu žádní nejsou!!!

Jdu se přihlásit k deportaci 8-o

4 3
možnosti
TK

Já tuto problematickou kategorii lidí nerozpoznávám ani tak podle rysů obličeje, jako podle očí. A mohou je mít Rómové, Arabové i "bílí". Ta mentální zvířeckost a cizost nejde skrýt, ta zpohledu čiší. Nemusí k tomu stačit fotka, spolehlivější je několik sekun pohledu, mají pohled šelem, ať už šelem na lovu, nebo třeba momentálně ustrašených.

8 1
možnosti
JK

Tohle číst je ztráta času. Celý článek má jedinou myšlenku: “ blbí sluníčka”, žádná stylistika, obecnější myšlenka, nic. Nevím, kdo jsou sluníčka, ale nadává se na ně všude. Takže stačí napsat toto a lidé se ulajkují..smutné..

24 47
možnosti
TV

Tak si, Johano, prectete neco jineho z pera (klavesnice) meho. Jsou to vsechno hodnotne literarni kusy plne nefalsovane reality, suche ironie, neotrelych vtipu a myslenek k zamysleni (nejen o nasi budoucnosti). Mohu Vam garantovat, ze nesahnete vedle :). Preji vse dobre.

19 7
možnosti
Foto

asi před třemi lety zmlátili ožralí výrostci u nás v hospodě svého vrstevníka dřevěným věšákem. Sice to přežil, ale je z něj doživotní invalida, potíže s pohybem, skoro nevidí.

Publicitu to mělo v jednom článku v okresních novinách.

Blog o tom nikdo nepsal ani si tím nehonil karmu.

Všichni ti útočníci byli místní.

14 21
možnosti
TT

Taks o tom měl napsat blog a pohonit si karmu ty.

21 4
možnosti
BM

Trochu to mícháte dohromady. To přece NEBYLI migranti, ale turisti, kteří patří k těm, že sem jezdí proto, aby se mohli lacino ožrat a pak dělat binec.... A v Nizozemsku coby bývalé koloniální mocnosti je spousta barevných obyvatel, kteří tam žijí po generace...

Tak nedějte zde paniku když se u nás ožere černoch, že je to hned nějaký uprchlík...

24 16
možnosti
TV

Co se tyce jejich "statutu", tak mate nejspis pravdu, nicmene je evidentni, ze v chovani se prilis nelisi od toho, co vidame na zapade.. A pokud jste zaznamenal, nejeden "vseved" tvrdi, ze Cesi nevideli cizince, nota bene muslimy, Araby...ani z vlaku... a maji iracionalni strach z neznameho... tohle mi prijde jako pociteni na vlastni kuzi, ne? Byt se jedna o typické "Nizozemce".

19 5
možnosti
Foto

Co s tím?To se má zakázat,aby k nám jezdili turisté tmavší pleti...?

9 3
možnosti
BM

Podle autora asi ano... Akorát by mne zajímalo, zda by napsal podobný blog třeba turistech ruské národnosti, kteří by dělali stejný binec pod vlivem potoků vodky....Či rodilých Němcích hulákajících v letních kempech

13 7
možnosti
AM

Správně.

Zadrátujem, oplotíme, rozmístíme kulomety...

Taky to tak vidím.

Karma jako ortel.

15 5
možnosti
JB

J25i97ř60í 72B74r77a95d33a

26. 4. 2018 13:19

To je ironie, že ano? 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik