Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Už jsem vás upozorňoval, že v případě Sýrie se objektivně nejedná o suverénní stát. Oficiální vláda ovládá polovinu území, ale i to je faktický protektorát Ruska a Íránu.

6 5
možnosti
Foto

Pak jde ovšem o bombardování území Ruska a Iránu. A byla snad těmto státům vypovězena válka?

5 4
možnosti
Foto

ten darebák schvaluje humanitární bombardování ? husté !Rv

2 2
možnosti
VS

Ještě malý dodatek. Suverénní Sýrie dlouhá léta okupovala suverénní Libanon.;-)

5 3
možnosti
SN

:-)......Musíte se páni diskutéři vrátit na začátek. RF tam má základnu a tudíž spolupracuje s Assadem. Assad je možná despota, ale není hlupák. Lékař vystudovaný v Anglii. Před delším časem s ním rozhovor vysílala ČT, vedl ho Michal Kubal ! Hleděl jsem jako blázen, co si to ČT dovolila. Příjemný a chytrý člověk.

Samozřejmě.....v každém státě je opozice, které se současné vláda nelíbí. Vidíme to i u nás. Tak vyškolíme pár opozičních bojovníků, dodáme zbraně a je to vyřešené! Důsledek vidíme.

Syrie byla kvetoucí země, bez náboženských konfliktů. Na fb jsou k zhlédnutí čerstvá videa, jak Assad kráčí po ulici, bez ochranky, zdraví se s lidmi. nevypadá to že by svého "diktátora" nenáviděli! Vývoz demokracie a vlastnictví nerostného bohatství je zřejmě toho příčinou. Dnes už tam bojuje každý s každým a orientovat se v tom je nad síly obyčejného člověka! Pro autora....R^R^R^

12 0
možnosti
KT

Asad je možná despota, ale Vy jste, Stando, určitě trumbera.

Snad nevěříte médiům?

To by Vám pan autor dal!

5 5
možnosti
VS

Vy jste to zase pěkně zvoral. Můžete mi povědět jak je Sýrie suverénní, když jsou tam jednotky nového triumvirátu Ruska, Turecka a především Iranu, který si ze Sýrie a Libanonu dělá předpolí k útoku na Izrael. A to nemluvím u různých povstaleckých jednotkách.Rv;-D

9 6
možnosti
Foto

Měl by jste vyřvávat před izraelským velvyslanectvím.Byl to přece Izrael kdo nezákonně bombardoval suveréní stát a nejen to,podpořil i utoky svého spojence USA...To schvalujete?Schvalujete přítomnost iránských a ruských jednotek na uzemí Sýrie...?Vy jste se na Drahoše nějak zaměřil,to je nějaká uchylka....?

3 10
možnosti
KT

Autor je příliš inteligentní na to, aby věřil tomu, co zde píše v rámci své konfekční (jinak je to básník) tvorby (zadání: "spíchnout něco o Drahošovi).

Ale co, i konfekce je třeba, aby spodních deset miliónů (rozuměj staří a nevzdělaní) nechodilo nahých.

5 4
možnosti
JB

J94i15r32i 36B88o41r

11. 5. 2018 17:08

Drahoš,kdo je Drahoš? To jméno tady čtu poprvé. ;-D

5 0
možnosti
OK

O71t38a 96K49i34n12c

11. 5. 2018 18:40

To je ten pán, který panu Vyoralovi nedá spát ani po prezidentských volbách.

7 1
možnosti
Foto

Problém je, do jaké míry lze v současnosti považovat Sýrii za suverénní stát. Rv

8 3
možnosti
Foto

To je jednoduché. De iure Sýria suverénnym štátom je. De facto nie je. Ak sa územie nejakého štátu stane zázemím na útoky proti inému štátu, sú vojenské akcie na území toho "suverénneho" štátu úplne legitímne vrámci práva na sebaobranu (čl. 51 Charty OSN). A štát, ktorý sa bráni nepotrebuje od nikoho žiaden súhlas. Ani od vlády toho "suverénneho" štátu, ani od OSN.:-)

2 0
možnosti
JL

Pokud jsem si vsiml, tak nejaktivneji bombarduje v Syrii ruske letectvo. Nevidel autor Aleppo srovnane se zemi ruskym bombardovanim? Nevidel asi ctyrleteho chlapecka vyprosteneho z trosek? Nevsimnul jsem si, zeby to prof. Drahos shvaloval.

9 5
možnosti
TV

Ja vim, Rusove tam srovnali se zemi asi tisicovky nemocnic, kdezto spojenci s brilantni presnosti sejmuli jen sklady a laboratore na chemikalie (kupodivu bez jakehokoliv zamoreni okoli).. Media to psala

7 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik