Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viděl jsem to, naprosto se ztotožňuji s pány Okamurou a Fialou. Kéž by takto neekompromisně vystupovala ODS! Hned by bylo koho volit, ne ty křiváky fialovce!

22 6
možnosti
AL

Z článku:

---------------------

Okamura na tiskovce setřel vykladačku pravdy z ČT, která obhajovala Marakéšskou deklaraci

-----------------------------------

Dobře udělal.

Karma.

R^

40 8
možnosti
Foto

Pitomio si vyžlutil odstavec a troubové ho hltají a hltají a hltají... Opravdu si někdo myslí, že by Okamura mohl řídit stát? To nemůže ani on myslet vážně.....:-)

19 46
možnosti
Foto

President stát neřídí. Nemáme prezidentský systém.

13 1
možnosti
PK

P92a84v58e91l 33K89i72l62i60k

23. 5. 2018 12:15

1. Ve článku jsem nenašel hodinu vysílání abych se na to mohl podívat.

2. K panu Bártovi: jakej pokles o 80% ? Zde je odkaz na oficiální data Eurostatu. Loni byl sice pokles, ale to je pouze klid před bouřkou. Jinak rok 2016 je téměř stejný jako legendární rok 2015. Ale to těm, kteří věří ČT, není možné vysvětlit.

http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&init=1&language=en&pcode=tps00191&plugin=1

15 1
možnosti
TV

22.5. cca 13:10 CT24

1 0
možnosti
Foto

Jak si vysvětlujete,že počet migrantu oproti kritickému roku 2015 výrazně klesnul,až o 80 procent?To už se jim nechce migrovat,nebo co...?Je to výsledek snahy EU tuto migraci zastavit všemi civilizovanými prostředky.A těmi jsou dohody s Tureckem a ruznými africkými zeměmi a hlavně peníze,třeba pro lybijskou pobřežní stráž,nebo i pro sudánské bojovníky,kteří migranty nepustí dál.S takovými jako Vy má ovšem Okamura jednoduchou práci,Vy snad opravdu věříte tomu,že je to ten správný vudce,který zachrání Česko před 17 migranty,kteří v naší zemi vloni dostali azyl....;-)To jste jednodušší než jste si myslel,nebo bych to tipoval za blábol,který tady vynese vysokou karmu,po které s jakého si duvodu silně toužíte.Tyhle hloupé žvásty z Vás uspěšného člověka opravdu neudělají.....

8 43
možnosti
TV

Téma článku je nicméně o něčem jiném... o výkladu pravdy z pohledu ČT. A vašemu procentu poklesu a víře v EUsoc aparát bych se s dovolením pousmál.

31 2
možnosti
LB

Je to stejná situace, jako s tou deklarací o těžbě lithia podepsanou těsně před volbami. Opět jsme ujišťováni, že vůbec o nic nejde, že je to jen takový nezávazný potlach. Obecně vzato, když s něčím v předloženém dokumentu nesouhlasím, tak to nepodepisuji. A tento případ se z toho pravidla nijak nevymykal: Maďarský představitel marakéšskou deklaraci prostě nepodepsal. Odtud je zřejmá politika nastávající vlády ANO: Doma lhát, venku se klanět.

61 3
možnosti
Foto

To si opravdu myslíte,že Babiš chce zaplavit republiku miliony Afričanu jak tvrdí ten kašpárek Okamura?To vám opravdu není nápadné,že s tím straší už několik let a nic takového se ve skutečnosti neděje....?;-)

4 31
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik