Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jejda. Snad to neprekladala stejna prekladatelka jako dopis pro premierku May . :-)

0 0
možnosti

Takze Okamura "setrel" novinarku tym, ze najprv ukazal, ze ma k dispozicii originalny dokument, a nasledne pokracoval v jeho dezinterpretacii, ako keby ten dokument v zivote nevidel.

Keby si tie informacie naozaj hladal na Parlamentnych listoch, mohli by sme nad nim sucitne mavnut rukou, ale takto vlastne priznal, ze dobre vie o com klame a robi to naschval. A paradoxne z toho dokaze este aj nieco vytazit. Ono je to taka klasicka goebbelsovska finta - podari sa vam vyvratit nejaku drobnu nepresnost protivnika v debate a publikum, ktore vas prave videlo "obhajit pravdu," vam od tej chvile zozerie s navijakom aj najvacsie klamstva.

Mimochodom, pripadov, kedy Okamura nielen ze jednal na zaklade zdrojov na urovni Parlamentnych listov, ale dokonca sa s velkym zapalom vyjadroval k clankom, ktore rozne noviny uverejnovali na prveho Aprila, je tolko, ze novinarke sa nemozeme divit, ze to predpokladala aj v tomto pripade.

2 0
možnosti

Marakéšská deklarace Rv

0 0
možnosti

Je to prý právně nezávazné ale jenom do té doby než přijde z Bruselu směrnice, že to náš parlament musí odhlasovat jako právně závazné.

Z našeho parlamentu se bohužel zase stalo to, čím byl parlament za bolševiků, tam už se zase nerozhoduje, tam se schvaluje to co přijde rozhodnuté zezhora.

5 1
možnosti
Foto

ČT pokládá vždy otázku přibližně 5 minut a vlastně přinutí tázaného odpovědět ano a málokdy ne. Otázka shrnuje situaci tak, že není možná odpověď ne...

Jen málo tázaných tomu dokáže odolávat a pokud ano, tak se stává UNČT (úhlavní nepřítel ČT). Bohužel ani mixáž postů komentátorů v ČT nepřinese požadovanou objektivitu. Bohužel...

3 0
možnosti

Marakéš a Lithium, dvě kauzy s počátkem v článku na Parlamentních listech. Oboje jsou jednoznačné lži postavené na jediném reálném faktu, že existuje dokument.

Hezky nám to vyplnilo mediální prostor, takže nám jaksi uniklo navýšení státních příspěvků pro výrobce biopaliv, tedy pouze pro jednoho monopolního výrobce že ANO.

2 6
možnosti

Fakenews ČT1 mne už nemůže ničím překvapit.

Oni jen navazují na své marixistické tradice pod vedením neomarxistů z Brusele.Rv

7 1
možnosti

R55u38d89o91l17f 25K13o87n55c

27. 5. 2018 22:00

ČŤ je pre mňa podobne ako RTVS jen verejne nesvojprávna instituce !!!!!

3 0
možnosti

Pánové Trčálku a ostatní, zkuste se zamyslet nad pointou této deklarace a všech věcí s tím spojených, jak je to prezentováno než osobní útoky.

Proč se nezamyslíte nad tím, co se to vlastně děje, proč a za jakým účelem....?! I kdyby to byl žvást, který není závazný, tak proč jej dali k podepsání všem členksým zemím a proč nás "masírují" deklaracemi a smlouvami o migraci atd. Přece nemusím být básník ani PR dělník abych pochopil, že to co se děje není normální či přirozené.

A když se přečtete články staré 8 a více let, které přesně touto řízenou migrací varovaly, tak si přece nemůžete myslet že je to v pořádku a normální.

24 2
možnosti

J56i93r80k52a 33K38o94r60n

25. 5. 2018 14:58

...a kdo ho podepsal?

0 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik