Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je vidět, že Česko je pohodová země, kde se nic neděje, a tak se řeší nudisti v nějaké balkánské divadelní hře, pseudoznásilnění a tahání vlajky z jkéhosi tělesného otvoru. To Belgie má jiné starosti: dnes na ulici zavražděné dvě policistky - Lutych. Gender vítězí - dřív se posílaly smíšené hlídky, když feminismus, teď už dvě policistky - zločinec je prý napadl zezadu nožem, pak se ozbojil jejich pistolí a zabil dalšího člověka a vzal rukojmí, pak už ho policisti zastřelili, protože vraždit policajty, to jen tak nejde, kámo. Teď ještě zda to byl muslim, a je klid. Tak asi tak k českým bouřím.

0 0
možnosti
TV

Někde to všechno začalo i v Belgii... nebo tam snad z ničeho nic spadli z višně?

10 0
možnosti
VB

Nějak mizí íčka, tak rychle a korektně, havloidně zblblý Břéťa Rychlíků v tom zase vidí fotbalové chuligány, mě už těch havloidů s jejích fobii začíná být líto:-):-):-)

6 0
možnosti
TP

T86o59m79á25š 94P76í61c21l

29. 5. 2018 15:31

Je vidět, že od doby, kdy v podstatě našel pochopení pro zabití redaktorů z Charlie Hebdo nebo režiséra Thea Van Gogha, udělal Tomáš Halík ve svém všeobjímajícím pochopení ještě větší krok kupředu.

20 0
možnosti
LH

No jo no když řekl Zeman proslavené slovo byl sprostsk a hle vlajka vytržení z téhož je umění inu pekne....

23 1
možnosti
FB

Halíkovo zhodnocení patří mezi to nejlepší, co jsem k této pseudokauze dosud četl. Narozdíl od kritiků jedné fotky bez kontextu, hrdinných vlastenců, kteří si osobují právo rozhodovat o tom, co je a co není umění, co lid smí a co nesmí vidět, kdyby-XXX-analogů, jež chodí každý den 2x do kostela, doma se modlí k české svaté vlajce a kterým dělá zle pohled na nahé lidské tělo, narozdíl od těchto svatých lidí, kteří sežrali všecek rozum světa Halík tu hru viděl aspoň ze záznamu a dokázal se zamyslet nad jejím smyslem. A proto vy všichni najednou-velicí-křesťani i vy vždycky-fanatičtí-křesťani a dohromady ohromní vlastenci: Bacha ať se v tom totalitním myšlení neutopíte! Byla by vás věčná škoda, protože tahle země opravdu nemá žádné jiné problémy, než řešit jedno provedení jedné inscenaci pro 200 diváků... :-)

8 22
možnosti
Foto

Estli von ten Halík furt moc nepřemýšlí...

8 1
možnosti
Foto

Ta vlajka vytažená z vagíny byla už opravdu vrchol...:-/

7 0
možnosti
NS

No samozřejmě! Vždyt co do dlo práci ji tam nacpat;-D

0 0
možnosti
JZ

Za to Vy jste v přemýšlení a vysvětlování druhým nadmíru skromný a pokorný.

2 9
možnosti
Foto

No a Vy zase v obém kulháte na obě nohy...;-D

11 0
možnosti
PB

.... ;-D "Podívejte se, jak v šíleným světě žijeme!",- má pravdu ten Halík,- šak nejvíc šílený na tem celým je, že si v šíleným dekadentním světě dokážou šílení umjelci nastudovat šílenej škvár za šílený love a vydávat to za šílený umjení !,- ...... vůůůbec nejšílenější je však moment, kdy darmožrouti označí protesty normálních, tedy dosud nešílených spoluobčanů a diváků, za nástup fašismu!,- má pravdu ten Halík, vopravdu žijeme v šíleným světěVEU!!!

16 0
možnosti
PV

P54a19v48e97l 54V61é31b90r

29. 5. 2018 14:55

"Vlajka nebyla vytržena z přirození, ale z kontextu"

Připomnělo mně to několik vtipů:

Víte, jak staří Čechové říkali dámskému přirození? ... Přece polopito. Však znáte přísloví "Pyj do polopita"

A jak říkali mužskému přirození? ... Lemrouch! Vždyť už ve Starých pověstech českých se praví, že kněžna Libuše poklekla před Přemyslem Oráčem a políbila lemroucha jeho.

Vtipy staré, možná blbé, ale to Halíkovo je o několik levelů blbější.

9 1
možnosti
Foto

Tak.Ale i např láhor. Z lidové písně vstávaj milá hore;-D Dále pak ,,na bańu klopajů". Ale to něbolo pestˇou;-) Možná by to mohlo být na halíkohavelskou lavičku aj s mrazeným kurčatom;-D A jináčej- pussy riot se správně přeloží do češtiny v opačném slovosledu. A hlehle8-o M.Z.měl pravduR^

2 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik