Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Neříkal jsem, že grafoman pan Vyoral neodolá pokušení?

A kdo by taky odolal?!

https://trcalek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=665750

4 6
možnosti
LT

Fšak vy jste přeci taky grafoman :-)

Kam se na vás (729 článků) hrabe Voral (168)...

12 1
možnosti
PU

P46e86t78r 69U56h73e67r

6. 6. 2018 16:56

Stejně hloupý jak ty tvoje song...

4 9
možnosti
PB

..... a neměli by voni ty seance trochaj rozředit a dat každej tejden jednu?!,- kdopa se v tem chaosu má vyznat??,- jeden plká vo Hradě, druhej slintá vo Andrejkovi, třetí sa leká Kremlu, a všeci sou naráz podělaní z komančů ..... by mě zajímalo, co voni za ty tři poslední dekády zrobili pro to, aby republika vzkvétala (VVH!) a neplácala sa v takovým bruselsko-umělecko elitářským-dekadentním marasmu ?!

7 5
možnosti
Foto

Miroslava Němcová včera podala heroický (hysterický) výkon, ale mám obavu, že ODS pomáhá spíše ke znemožnění, než ke zviditelnění.

A Pospíšil bojuje jako lev za to, aby se TOP09 již nedostala do Parlamentu.

Máte pravdu, ta hysterie byla k smíchu.

Jediné z čeho mám obavy, aby tito hysterikové nevyvolali nějaké násilnosti.

Jinak, karma R^

29 19
možnosti
MK

No pane Petřík, vy jste tam byl taky.....tak to je velké překvapení pro všechny diskutující.

11 0
možnosti
AS

A32l87e64š 42S91z90a75b87ó

6. 6. 2018 14:14

Vy se musíte nejdříve sám historicky znemožnit, a po vás jiní a jiní než lidi přijdou na to,že bude nejlíp, když si budou vládnout sami...

historické znemožnění těmto demonstracím plně odpovídá - zvláště u některých politiků

3 0
možnosti
Foto

I97v14a25n 60M47a95r66e69k

6. 6. 2018 14:12

P.Vyorale, velká karma. R^[>-]

16 14
možnosti
GK

trefa do cerneho. Karma. R^

18 13
možnosti
AV

Problémem je, že volby jasně ukázali, kdo má největší podporu voličů v ČR. Jestliže z celkového množství účastníků voleb celá čtvrtina volí ANO a druhá strana má o 14 % méně hlasů, pak je to jasné rozhodnutí. A pokud to srovnáváte s účastí na těchto mítincích? To je bohužel kapka v moři. Co se optat naopak, co dělaly „tradiční“ strany před volbami, když to dopadlo takto? Nezaujaly voliče, málokdo jim věří... Věčné hašteření a škorpení se nejen mezi sebou, ale i vnitrostranicky (ČSSD :-)... Ustavičné odmítání jednat a neustále opakování, že nebudou jednat (čti neuznávat pravý stav věcí...) A nedodá jim lesku ani účast „smetánky“ v podobě umělců a hudebníků (přemluv bábu atd. budiž blasklonně zapomenuto...). Nakonec dojde k předčasným volbám, kde tomu tzv „demokratickému“ bloku bude vystaven účet, ANO vyhraje s ještě větší drtivou převahou a pak už je nikdo nebude vyzývat k jednání a spolupráci. A volební hlas voliče, jako už nyní, bude vyhozen do koše... protože volič si přál svým hlasem, aby strana, které hlas dal, pracovala, ne aby ustavičně odmítala! A legrační referendum ČSSD? K čemu pak své lídry volila, když neumí rozhodnout sami???

13 7
možnosti
SN

:-)......Přečetl jsem si výživnou diskusi a vidím, že jste narazil! Vaši oponenti a protestující dav, (samozřejmě dopředu uvědoměn "Demokratickým blokem"), jaksi zapomněl, že tu byly volby! Jenže nezvolení stahovače králíků a točící se vrtule,(ten záznam byl zveřejňován na důkaz na důkaz fyzické zdatnosti proti současnému presidentovi), nemohou pořád někteří přežít.

Pokud by takhle svolali národ před volbami na ulici a přesvědčili ho, že má volit TOP, nebo ODS, bylo by to příhodnější a už jsme mohli mít vládu s důvěrou. Čili.....manifestanti pláčou na špatném hrobě! Dobře píšete. R^R^R^!!

27 13
možnosti
NS

...a cenu Míly Röznera za tento týden získává....;-D;-D

12 1
možnosti
MK

Vážený pane Vyoral, vy jste se pasoval zřejmě do role nějakého vševědoucího soudce ...vy jste očividně nezažil komunistický režim, takže asi těžko můžete ze své pozice blogera někoho soudit. Budu se opakovat, ale stovky popravených, tisíce vězněných, sebrané majetky, zákaz studia na vysoké škole, pokud nebyli rodiče v KSČ, to jsem třeba zažila já a můj bratr, protože otec odmítl vstoupit do strany tak jsme nemohli studovat, a to byl bratr premiant ve škole. To se vám to teď po revoluci studuje, že... A vy si ještě dovolíte tady někoho nazývat prostým lidem, co o nich víte? NIC . Tak se nedivte , že se lidem nelíbí , že se tady ke slovu zase dere KSČ. Vždyť už si o tom cvrlikají i vrabci na střeše v okolních státech, kam jsme to dopracovali. Píšete tady bláboly a nic o tom nevíte.

14 15
možnosti
GK

".... zákaz studia na vysoké škole, pokud nebyli rodiče v KSČ" 8-o8-o

proc zas lzete?

11 9
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik