Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vždycky to byl vrcholový pozér, kdyby to byla olympijská disciplína, měl by Vatikán jisto. ČR ne, ze tu on nekope

1 1
možnosti

J93i67ř86í 78M64í28k10a

8. 6. 2018 11:02

To s tím "Ježíš tam není Ježíš ale symbol" mě taky dostalo.

Všechno je to děsně symbolické... a proto i vlajka musí být česká. Nemohla to být neexistující vlajka fiktivní země, pokud jde jen o symbol?

Údajně ten režisér pro každou zemi, kde hru hrají, mají vlajku dané země.

Je na tom znát taková ta obecná bezpáteřnost tohodle mentálního směru... provokovat, mít záměrně okatě kulturně citlivý obsah, aby se pak distancovali, že to je jen hra symbolů, která vlastně není vysazená vůči někomu jednomu konkrétnímu, i když se to nám kulturním prvoplánovým barbarům, tak může jevit.

Ve hře údajně zaznívají nadávky vůči divákům následované apelem na "svrhnutí fašistické vlády".

10 0
možnosti

J68i95ř41í 58M29í40k67a

8. 6. 2018 10:50

On to viděl dvakrát? :-)

No i řada lidí tu hru v médiích obhajujících tvrdilo, že jim osobně se nelíbí resp. vidět nechtějí. On se mrknul dvakrát a líbilo .. zajímavé

0 0
možnosti

Multikultifilní demagogové tentokrát bodují. Zcela se jim podařilo přenést diskuzi na to, jestli se jedná o kvalitní hru nebo brak. Přitom jde ale spíš o to, s jakou pravděpodobností by Halík našel skrytou hloubku ve hře, kde by Abdul s Hasanem znásilnili Pannu Marii a ejakulát by otřeli saúdskoarabskou vlajkou. Já říkám, že ta pravděpodobnost je nižší, než že pan Roth někdy vyjádří nesouhlas bez osobní invektivy.

13 0
možnosti

R^R^ Nejlépe, dle vzoru Halíka, je dobře si ho poslechnout dvakrát; což jsem udělal s jeho účastí spolu se Žantovským na DVTV. Opět ta sebestřednost povyšování nad ostatní.

P.S.

K panu Vajdíkovi : hází křesťanství a islám do jednoho pytle; ten základní rozdíl je, že křesťanství ve svých svatých textech nevybízí k zabíjení nevěřících a nestaví lidsky jinověrce o jedno či dvě patra níže, kdežto islám tak činí opakovaně a systémově. Je mnoho dalších rozdílů i ve vnitřní organizaci a doporučení.

Jistě, jako ateistovi to může být lhostejné, ano, tak ať je, ale ať se nepouští do pseudo odborného hodnocení.

10 0
možnosti

Já mu rozumím - Ježíš není Ježíš a Halík není Halík:-).

3 0
možnosti

Karmu jsem dal, ale je to na můj vkus příliš politicky korektní. Opovržení vůči tomuto věčně hloupě žvástajícímu nefachčenkovi bych si přál vyjádřit poněkud jednoznačněji. ;-)

13 2
možnosti

...... "jest mým oblíbencem,- zrozen byl pro manipulaci, fabulaci, podvod a lež, - sebestřednost hraného intelektuála je ten nejmenší hřích,- však zrada všech ideálů a hodnot křesťanských jej pasuje na piedestal nemravných, amorálních, zkažených a asociálních jedinců, hnedle po boku Jidáše !",- .....těším se na TEBE, synu! Lucifer.

8 0
možnosti

Článek jak z Radia Jerevan.

Halík nikde neřekl, že je prorok, jak máte v titulku. Řekl "myslím, že je úloha filozofa říct „podívejte se na to ještě z jiné stránky“. Koneckonců to byla stará úloha proroků a my teologové jsme TROCHU jejich dědici."

Zcela mimo jste výrokem, že Halík "bere jako fakt, že automaticky půjde do nebe". Takto interpretovat větu "Představte si, být zavražděn u oltáře, no to je na svatořečení, na mučednictví, jak já se do toho nebe dostanu, to by byla nejkratší cesta...", u které se Halík uculuje a pak se směje, může jen naprostý mimoň. Halík dostává spoustu nenávistných dopisů a občas se objeví něco jako popsaný případ s politím, takže větší násilí se vyloučit nedá.

4 4
možnosti
Foto

Blbec je ten,kdo na místo autentického rozhovoru s Halíkem dá přednost přihlouplým lžím,manipulaci a demagogii autora....pokud Halík v rozhovoru něco říká s humorem a autor to vydává za vážně míněná slova mám pocit,že od autora je to prasácká manipulace.Vy ne....?

2 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS