Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Máte informaci kolik policistů je dnes v Moskvě při finále MS ve fotbale?

4 5
možnosti
MM

Vznesl jsem na autora slušný dotaz, odpovědi jsem se nedočkal, jen jsem od mínusářů obdržel nesouhlas. Je to normální?

2 1
možnosti
LB

Autor měl navštívit letní olympijské hry před deseti lety v čínském Pekingu. Ten sice multikulturní není, ale vypadalo to tam jako na manévrech policejního státu.

Soros dneska nebude?

9 14
možnosti
Foto

A co olympiáda v Londýně? To byly panečku manévry, jak v policejním státu. A co v Brazílii, Austrálii, Řecku a co třeba v USA? Tak byste jistě o policistu nezavadila... Že Vám taková demagogie není hloupá.

1 0
možnosti
JAZ

V roce 1990 byl na Champs-Élysées mega koncert Jeana Michela Jarreho Paris La Defense , který nevštívilo 2,5 milionů lidí a nic se nestalo. Za to za komunistů hlídalo v Praze Spartakiádu cca 35 000 příslušníků VB a vraždám a znásilněním nezabránili.

6 1
možnosti
DK
AM

No jo, jako zaříkávači deště i vy zaříkáváte, ať už se konečně zase něco stane.....

0 10
možnosti
GK

Není nutno zaříkávat, ono se stane. A pak zas... a zas...

3 0
možnosti
Foto

P45e19t78r 65O75m86e89l49k71a

15. 7. 2018 14:53

Včera bylo po Eiffelkou na slavnostním koncertu 600 000 lidí. Všechno proběhlo v absolutní pohodě. Lidé si to užili a policistů byl dostatek :-)

5 0
možnosti
LV

Jojo, ale dneska je to daleko větší, jestli včera bylo šest set tisíc, pak dneska to budou možná dva miliony. Jsme 100 metrů od Champs Elysees a museli jsme zavřít okna, abychom se slyšeli.

1 0
možnosti
PK

Nechápu rozhořčené diskusní příspěvky, asi nejste oblíbený autor a stačí Vaše jméno a je vymalováno. Já ve F nikdy nebyl a dění posuzuji jen dle medií i zahraničních. Vzhledem k info, které touto cestou obdržím...asi to někde není úplná idylka, díky emigrantům. A co se týče dnešního utkání,přeji "slabším" Chorvatům úspěch.

6 0
možnosti
PS

-Pár set mrtvých při teroristických útocích.

-Trvalý výjimečný stav.

-Oplocená Eiffelova věž.

-No-go zóny kde vám stát nezaručí bezpečí(základní funkce státu)

-Moderní země kde opět bují antisemitismus.

V čem máte problém? Abych parafrázoval Járu .... ve Francii by chtěl žít každý

29 0
možnosti
FS

O čem zapomněla ČT informovat z informací o imigrantech a co navíc jste důležitého vysledoval v tv Barrandov (spolu s panem Ovčáčkem a Soukupem)???

4 7
možnosti
Foto

Pořád nemohu nějak pochopit,že když mají na Západě takové "multikulturní" peklo,že jeho obyvatelé neprchají k nám do bezpečí.Jediné co mohu sledovat je odchod mnoha lidí z Východu na Západ,kam odcházejí žít,pracovat a studovat.Za všechny bych jmenoval dceru prezidenta Zemana....jinak jste si jistě všiml,že mezi čtyři nejlepší fotbalové týmy postoupily hned tři země,které byly postiženy islamistickým terorismen nejvíce a nezaznamenal jsem,že by se v Anglii,či Belgiii při sledování semifinále,či zápasu o 3 misto příjímala nějaké mimořádné bezpečnostní opatření a cokoliv by se tam stalo.Jsem rád,že píšete a svou frustraci si mužete vybít bezpečně v této žvanírně....

9 20
možnosti
ML

M98a63r22t83i84n 72L96a72c17o

15. 7. 2018 20:53

Vy toho nechápete toľko...;-D

5 2
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik