Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KÁčko a LPíčko opět na scéně, nejsou oni náhodou příbuzní, že se tak doplňují ve svých slovních průjmech :-P

1 0
možnosti
Foto

co kdybyste místo proti těm inženýrům, kteří se k nám stejně nehrnou, začal stejně udatně bojovat třeba proti exekutorské mafii která u nás už zničila víc lidských osudů než ti vámi tak nenávidění muslimové

0 0
možnosti
Foto

vy jste těmi inženýry a lékaři úplně posedlý, to snad není normální

a kde se stala chyba když se fanoušci Baníku jedou někam jen ožrat a porvat místo toho aby je ušlechtilá věc jako sport povznášel na těle i duchu? Kde je olympijská myšlenka že sport sjednocuje národy?8-o

0 0
možnosti
Foto

To vypadá, že chyba je na "vašem" přijímači - doporučení:

1. najít si ženskou (třeba přijdeš na jiné myšlenky)

2. vzít si prášek (pokud jsi tedy zapomněl)

3. nelze-li z jakéhokoliv důvodu uplatnit body 1 a 2, doporučuji 3x denně omývat vlažnou vodou - přirozeně myslím přirození;-D

... protože něco podobného, co tu plodíš ty a tobě podobní (stejné doporučení) je tak trochu mimo mísu - tedy na palici, popravdě - sorry jako:-PRvRv

1 12
možnosti

J78i32r34i 53C63e93e

16. 7. 2018 22:11

2 mrtví, 90 lidí ve vazbě a 149 zapálených aut.

To má být ten etalon evropských multikulturních oslav, kterých bychom měli také dosáhnout, abychom neměli nálepku Čecháčků, rasistů a xenofobních nácků?

14 0
možnosti

J54i24r51i 75C23e26e

16. 7. 2018 10:56

Rabování obchodů v centru města a útoky na turisty jsou zřejmě podle místních aktivistů "dobrou zábavou", "nejde o žádný problém" a "vůbec nic se nestalo".

Je fajn vidět, co považují multikulturní šílenci za "normální stav".

13 1
možnosti

V přepočtu na obyvatele města jde o směšné číslo, ale už jsme si mohli zvyknout, že jsou tady tací, co musí narvat svojí agitku úplně do všeho.

0 0
možnosti
Foto

Celá multikulturmí Paříž oslavovala a dobře se bavila.V ulicích se radovalo statisíce lidí a oslavovalo svuj multikulturní tým.Vše proběhlo v pohodě a nic se nestalo.To naštve,co....?:-):-)

7 5
možnosti

Oslavy zisku titulu mistrů světa ve fotbale se na mnoha místech Francie zvrtly v rabování, vandalství, ničení, zapalování aut a potyčky s bezpečnostními silami, píše server týdeníku Focus. Nejtvrdší střety se odehrály v Paříži, nezaostala ani další francouzská města. Bitky a vandalství hlásí Lyon, Marseille, Štrasburk a Rouen. Zadrženy byly desítky především mladých lidí, policisté počítají zraněné, píše agentura DPA.

3 0
možnosti
Foto

No.. jak to říct. Když už vyrábíte problém tam, kde není.... běžte se schválně podívat, jak to vypadá na derby Sparta-Slavia, o Baníku ani nemluvě. Tam jsou policejní manévry pokaždé. A probůh, nemůžou za to migranti, ale holohlaví (místní) tupci, co se jdou poprat. Mimochodem, přijde mi v kontextu s tímto textem vrcholně vtipné, že i to mistrovství vyhráli pro Francii migranti :)) ale to se vlastně nehodí, pardon.

8 1
možnosti

Chcete rict, Patriku, ze ja vyrabim problem? Pak se za zapalena auta a obchody v Nantes omlouvam, stejne jako, ze kvuli me Frantici mobilizovali 12 tisic policistu :). Holohlave tupce jsem v textu zminil. A sic Francii Africani a Arabove vyhrali MS, analogicky jim ho predchozi sampionaty prohrali stejne jako ted Nemcum :)

0 0
možnosti
Foto

Od Vás standardně manipulativní demagogie.

Paříž-přes 2 000 000 lidí-při mimořádné akci k finalé mistrovství světa-12 000 policistů

Opava-přes 50 000 lidí, druholigové derby a nasazeny jsou v nemultikulturní Opavě stovky policistů

Krajský policejní ředitel nastínil, že v Opavě budou v akci stovky policistů. „Přesný počet před opatřením nesdělujeme. Ale už při vjezdu do Opavy hlídky namátkově zastaví automobily,“ naznačil Kužel, že policisté budou zabavovat nebezpečné předměty.

Zdroj: https://sport.lidovky.cz/video-peklo-v-opave-fanousci-baniku-chteli-prolomit-branu-stadionu-1f2-/fotbal.aspx?c=A170318_142951_ln-sport-fotbal_lar

Jak to vypadá to jestli se jedná o multikulturní Paříž nebo homogení Opavu není podstatné a policistů je na počet obyvatel cca stejně.

A mimochodem v celé ČR je cca 40 000 policistů, tedy v paříži bylo nasazeno jen o málo více policistů v přepočtu na obyvatele než je u nás celkový stav.

6 2
možnosti
Foto

A ještě nám tu barvitě můžete vylíčit, kolik se v té Opavě vyrabovalo obchodů, zapálilo aut a zranilo policistů i náhodných kolemjdoucích.

1 1
možnosti

Právě jsem se vrátil z procházky po městě. Policajti jsou všude tam, kde se hromadí lidi a kde hrozí nějaké problémy. Videoprojekci pod Eiffelovou věží sledovalo asi 90 tisíc lidí, v hospodách po městě další statisíce. Teď právě proudí několikasettisícihlavý dav po Champs Elysees směrem k Vítěznému oblouku a z bočních ulic přibývají další hlavy. Policajti skoro nejsou vidět, pouze usměrňují dav na široké bulváry a mosty, protože ve stísněných prostorech by mohlo dojít k panice a zraněním.

4 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik