Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Není můj favorit, nikdy jsem ho nevolil..., ale je to bezvadnej pašák co.

Všimly jste si jak se u podporovatelů vládněhradní kliky objevuje tahle forma vyjadřování? Jako na povel, jak řízené z centra. Nejspíš to ale vychází z vnitřního pocitu, že je mnoho těch co se ZemBabem nesouhlasí a tak se nám tu předem snaží vyvléknout z přímé kritiky.

0 0
možnosti
PK

Není můj favorit, ale Zemana jsem volil. A co je na tom jako špatného? Pokud lidé poslali Zemanovi do druhého kola místo protikandidáta kašpárka, tak se nedá nic dělat. Za špatnou volbu voličů v prvním kole prezidentských voleb bohužel nemohu a doporučením mé jedničky z prvního kola se řídit nemohu, protože pan profesor na mě zapůsobil především svou totální neschopností již během kampaně v prvním kole.

3 0
možnosti
AS

Znáte rozdíl mezi slovy obhajovat a vysvětlovat (chápat)? Tak to zkuste příště objektivněji.

1 0
možnosti
JU

Volil jsem ODS, ale Němcová a Fiala jsou naprosto tragické postavy. A nejhorší je, když se takoví lidé pustí do řečí o morálce. Totální absence soudnosti a sebereflexe.

4 1
možnosti
JK

J61a10n 35K70o56z60l77e76r

25. 7. 2018 8:23

Já si myslím že Němcová je především frustrovaná z toho že MZ nepověřil v minulosti sestavením vlády a od té doby vystupuje a plive oheň a síru na MZ a vládu ANO místo toho aby společně s ODS stabilizovali stát a odstranili blbou náladu kterou vytvořili spolu s Fialou

9 1
možnosti
JU

Ona ten oheň a síru plivala dávno předtím. Je to jen zákeřná osoba plná zloby a na rozdíl třeba od Kalouska s ní není ani sranda.

7 0
možnosti
MS

R^R^R^ Naprosto přesné. Holt Fialová Milka, no...

4 1
možnosti
PK

....no, Milka rodu ruminants.

1 0
možnosti
KB

K56a38r51e19l 48B36o84k

24. 7. 2018 23:19

Autor v blogu často říká, že si nemyslí, já si zase myslím, že autor nemyslí vůbec.

6 11
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti

Proboha, byla to jedna prázdná plastová lahev, hozená nějakým jedincem z davu. Je fakt smutný, že se dělá kauza z tohohle a dokonce z toho, kdo to jak okomentoval. Akorát se tím odvádí pozornost od toho, že nám tu po skoro 30 letech od sametu vládne estébáckej mafinánskej oligarcha spolu s KSČ(M).Rv

6 12
možnosti
PB

..... mňo, zaprvý bych pochyboval že pí Němcové něco docvakne;-D!,- a zadruhý je jasný že ji při tej chvilce poezie vůbec ale vůůůbec nedošlo, že si na sebe sama upletla bič,- ....... von se totiž může vobjevit kdokoliv jinej, kdo bude frustrovanej a v depresi právě z Němcový a to potem bude pěknej tanec !,- "ale" všechno je v pohodě a já teho frustrovanýho naprosto chápuV!!

15 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
ZD

Když jsem ze záznamu slyšel jak pan Kalousek ve Sněmovně vyzývá pana Babiše aby se postavil před lidi bylo jasné, že je tam něco připraveno. Jakoby náhodou se tam zastavují různí politici. Co těm náhodně shromážděným asi říkali? Jak účinně přispěli k uklidnění? Je to jedno velké divadlo zděšených politiků, že se mezi ně zadními vrátky dostala jiná parta.

17 4
možnosti
Foto

Autor a mnoho diskutujících evidentně nechápe rozdíl mezi "rozumět motivu (zlo)činu" a "omlouvat (zlo)čin". Čin nebo zločin, princip je stejný. Můžu chápat, proč nějaký neléčený paranoidní schizofrenik někoho zabije, ale to neznamená, že jeho čin omlouvám. Ona přeci nikde neřekla "Tak to nechte plavat, oni za to nemůžou, jsou frustrovaní." Naopak jasně řekla, že s tím nesouhlasí.

12 8
možnosti
ZD

Autor na rozdíl od Vašeho příspěvku evidentně chápe. Nesoudí podle pocitů, ale podle toho co viděl a slyšel. Viděl a slyšel jsem stejný komentář a sdílím s autorem plně jeho názor. Ta paní pro mne není důvěryhodná od doby její účasti na Hradě. Šla tam, aby provokativně odešla. Komedie v přímém přenosu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik