Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Že se iDNES.cz dala na šíření islámu a převýchovu xenofobních Čechů, se nedivím, měla k tomu našlápnuto už nějakou dobu. Tohoto hanebného úkolu se skvěle zhostil pan Heller (a není sám), který za mrzký žold napíše cokoliv. Lidi se prostě najdou na všechno. Vlast, čest, pravda, jsou prázdné pojmy, Je nanejvýš potřebné dát jim nový, neomarxistický obsah!

3 0
možnosti

T52o96m44a78s 98V60r98l20i14k

11. 8. 2018 22:12

Autori jsou lidi stejneho charakteru jako ti, co za Protektoratu psali clanky o tom, jak se pro Evropu obetuje nemecky vojak v Rusku a za sociku clanky o zdrave sovetske kuchyni. Takovi lidi se najdou vzdy a za kazdeho rezimu.

4 1
možnosti

J54i24r48i 10P57r52a98j39z

10. 8. 2018 23:11

Nechápu jak někdo může o nás mluvit jako o xenofobech (strach z neznámého) , když tu jede denně serial o muslimech.

2 0
možnosti

Hlavně, proč vůbec bych je měla milovat?

2 0
možnosti

Asi to mělo být vtipné, ale je to spíš zoufalé. Už asi chápu, jak se cítí někdo, kdo volí Zemana/SPD/KSČM jen proto, aby naštval "elity" - skoro Vám tu muslimskou invazi přeji, na truc. Nejste o nic lepší než oni.

2 16
možnosti

Přát někomu natruc věc, která bude mít současně vliv i na vás, už není zoufalé, ale přímo hloupé (a ještě se u toho tvářit jako ohromný chytrák).

14 0
možnosti

Tak zakoupit Korán si může každý. Ale - většina čtenářů Koránu, disponujíc zdravým rozumem, by jej měla zaklapnout a dál nečíst, pokud dojdou do místa, kde se tvrdí, že muž může mít čtyři ženy. Zde se Korán rozchází s Desaterem Božích přikázání, rozchází se s ním i v jiných pasážích. Prostě zdravý rozum, která v Evropě vládne, nedovolí šíření mylných myšlenek a doporučení v oné knize, která svým obsahem nesahá ani po kotníky knize knih. Byť k ní můžeme mít výhrady, ale to je lidem přirozené. O všem pochybovat, ale je možné se přesvědčit a pak se řídit např. tímto:

"Rozhodl jsem se, že nebudu zarputile lpět na svých názorech, nýbrž je opustím a přejdu k jiným, když mi někdo ukáže rozumné důvody, kterých bych se mohl chopit. Nemám totiž jiný cíl, než se přiblížit pravdě" » Antony van Leeuwenhock.

0 0
možnosti

R^. Se slzou v oku vzpomínám na Českou sodu a Sklepáky před 20 lety. Dehonestaci lživé nalejvárny považuju za záslužnou činnost.

23 0
možnosti

Holt máte tak tochu smůlu. Ty články byly určené pro lidi, co chtějí čerpat nové informace a zajímá je taky jiný úhel pohledu.

Lidem co zajímá jenom jejich dvoreček pak nezbývá než špatně namířená ironie nebo mlčet, ale to by asi byla až moc velká utopie

1 33
možnosti

R68a59d52e30k 93S13e45m38a

10. 8. 2018 11:08

ano, včera u Událostech na ČT jsem se znovu dozvěděl od pána muslima, že islám je náboženství míru a lásky. Že takhle někdo taky nepropaguje křesťanství??

8 0
možnosti

Nasmál jsem se;-D. Jeden z mála blogů, co se tady dá číst.

16 0
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik