Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Ještě vyprázdněnější příspěvek než bývá zvykem. Jeden z nejkratších a přece nic neříká. 80% je popis a zbytek je prohlášení o tom, že poselství je sice v pořádku, ale nelíbí se mi člověk, který ho říká.

Inu asi další masochista, co ČT z duše nesnáší, ale její programy má v malíčku. Vyloženě mi to připomíná Neda Flanderse, jak sedí u nahraných videokazet a hledá něco, na co by si v TV vysílání mohl stěžovat ;-D

1 0
možnosti
Foto

Až bude vypsán konkurs na ředitele ČT, přihlaste se. Jistě vyhrajete a národ bude konečně jásat nad tím, jak je ČT najednou ke koukání. ;-D

2 0
možnosti
JM

J57i44ř17í 60M53í26k41a

28. 1. 2019 8:43

Zajímavé, že skoro žádný z negativních komentářů k článků se nezabývá tím, že Petr Dvořák byl člen KSČ, a ještě to popíral. V době kdy někteří riskovali krk v předlistopadové době, on se chtěl naopak zajistit.

Členství v KSČ se dá pochopit vzhledem k okolnostem, ale tihle lidé vy prostě neměli vykonávat veřejné funkce. Když byl ředitel Nova, tak to bylo imho v pořádku. Ale ČT je veřejnoprávní.

Námitka, že v politice je lidí z KSČ hodně, upozorňuje spíš na rozsáhlejší problém toho, jak u nás vypadal přechod ke svobodě. Někteří zůstali "u koryta".

Copak nemáme naprosto nikoho, kdo nebyl v KSČ, aby mohl vést ČT?

2 0
možnosti
SN

:-).........výborně napsáno! Sice Vám někteří nefandí, ale.....každý jsme jiný! Když TV mele tři večery o Palachovi, tři dny o Brexitu, o kterém v vlastně nikdo nic neví, pak zase o presidentovi, když si zhrzený právník po půl roce postěžuje, že ho president ovlivňoval,(bylo to z očí do očí), kdo tomu může věřit? Zabývá se tím podkomise v parlamentu, noo, za totality jsem si říkal, že žiju asi v blázinci, ale současná politika to překonává! Pro Vás....R^R^R^

10 4
možnosti
Foto

Tomáš Vyoral 53613

Blog

Můj blog se Zemanem, Ovčáčkem ani Mynářem opravdu nesouvisí. Když už, tak onomu přípitku a pravdoláskařskému směřování ČT bychom se mohli bavit o Havlovi (ČT modle).

7 0
možnosti
JL

Dekuji Vam pane Vyorale za informaci o delce kandidatury pana Dvoraka nez byl prijat za clena KSC. Dva roky a tri mesice!

V pripade prezidenta Zemana byva psano, ze do KSC vstoupil v roku 1918, jsa nadsen obrodnym procesem. Ovsem i on musel nejprve o clenstvi pozadat a co kandidat projevovat patricnou horlivost. V pripade pana Dvoraka uvadite presna data, tedy dva roky a tri mesice. Prosim Vas nemohl byste ucinit v pripade Zemana totez? Pokud by prodelal stejnou proceduru jako pan Dvorak, musel si podat prihlasku nekdy v roku 1966 a tehdy se nam o nejakem " politickem jaru" ani nesnilo. Verim, ze nejenom me by to zajimalo a slibuju, ze si budu drzet klobouk.

0 0
možnosti
Foto

Především si angažovanost Miloše Zemana jistě jako inteligentní uživatel internetu dohledáte sám, případně vzneste dotaz na Prezidenstou kancelář.

A ještě: "politické jaro" začalo dokocne ještě dříve než v r. 1966. Ale to byste se musel opírat o historická fakta a ne o nějaké dojmy a pseudoinformace ze zdrojů, kam může moderovaně přispívat "kde kdo", kde jsou psíše vykadřovány povrchní názory bez znalosti věci a apod. Skutečné znalosti, vědomosti a objektivia na nule.

3 1
možnosti
Foto

J84o70s98e92f 78B18á66r93t74a

27. 1. 2019 16:19

Obvykle jsem při reklamách přepínal na ČT24, teď už mi někdy ty reklamy připadají zajímavější.

5 0
možnosti
Foto

Nejste jeden z těch pivních frustrátu ze Severky...?At se Vám to líbí nebo ne,tvorba i zpravodajství ČT je to nejlepší co tu máme....pokud ovšem dáváte přednost "pravdě a lásce" od Soukupa,vymlouvat Vám to nebudu....:-)

10 12
možnosti
JK

J10i44r75k54a 47K89o73r65n

27. 1. 2019 15:04

Toho celkem dobře charakterizuje:-)

5 0
možnosti
Foto

Informace předkládané Českou televizí považují za objektivní a vyvážené více než dvě třetiny obyvatel Česka a více než 70 % ji vnímá jako důvěryhodnou.

V roce 2018 měla ČT ze všech televizí nejvyšší sledovanost, a to kolem 30%. Zdroj:

https://www.parabola.cz/zpravicky/30357/programova-nabidka-ceske-televize-loni-oslovila-nejvice-divaku/

Domníváte se tedy že 2/3 obyvatel ČT jsou hlupáci a Vy podstatně chytřejší?

13 7
možnosti
TV

To jste vyvodil z mého blogu? Hm, slušný oddíl... Nicméně předpokládám, že Vy se za chytřejšího jistě považujete.

12 4
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik