Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P59e85t19r 40T60o85m84e89k

13. 3. 2019 17:36

Já jsem si myslel, nevím proč, že jste rozumný člověk. Spletl jsem se.

0 0
možnosti
Foto

Nic ve zlém, pane Tomku, ale opravdu by mě zajímalo, co vás k tomu kolosálnímu omylu přivedlo;-);-D

2 2
možnosti
JL

Humanitni nemusi byt jenom bombardak. Humanitni byly taky kalasnikovy a noze Srbu pouzite pri masakru ve Srebenici p. Vyorale?

3 0
možnosti
Foto

Nasazení výhradně letecké síly znemožnilo Slobodanu Miloševičovi uskutečnit úplnou etnickou čistku Kosova. Pozemní operace by si vyžádala nasazení velkého počtu jednotek mezinárodních sil po mnohem delší dobu a za cenu nemalých ztrát s vysokým politickým rizikem pro vlády vysílajících zemí. A naopak, Jugoslávii by dovolila velmi rychle vyhnat zbytek albánského obyvatelstva přes frontu a hranice sousedních států.

Pokud tedy má dnes někdo leteckou operaci Severoatlantické aliance z roku 1999 za chybu, měl by také doplnit svoji představu o tom, jak by se bez ní Evropa postarala o více než dva miliony albánských uprchlíků vyhnaných z Kosova. A také, jak by mezinárodní společenství zabránilo zhroucení hospodářství a politických systémů sousedních států, jako jsou Makedonie, Albánie, Černá hora a nejspíš i další na uprchlické cestě - Bosna a Hercegovina. Protože ty by si s takovým nárazem uprchlíků nikdy neporadily. Projekce pro takový scénář kalkulovaly s až sedmi miliony lidí, kteří by se mohli snažit dostat z území sekundárně zhroucených států. V takovém případě by jejich cesta do Západní Evropy nejspíše vedla i přes Českou republiku.

8 9
možnosti
Foto

Zdravím Standu"-" :-). A třeba by mi s Pepou mohli vysvětlit co je v mém příspěvku špatně, nebo není pravda. Už se těším.

1 1
možnosti
Foto

Jak se nám komunisté pustili do Madlenky. ;-D Vyoral, Petřík, Palková, Nikl, Karas........:-/

9 9
možnosti
MV

situace si zada ciny a tak se toho chlapci zhostili...nic jineho nelze ocekavat

dnesni tema Fenic a Albright, protoze jsou to temata dne

nic puvodniho od shora zminenych cekat nelze

3 2
možnosti
Foto

ne vždy ale tentokrát s vámi naprosto souhlasím-karma a palecR^ a kdo je na naše členství v NATO tak pyšný ať podívá na film Není úniku který v norsko-švédské koprodukci natočil Zaradasht Ahmed opravdu stojí za shlédnutí

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11958569978-neni-uniku/217

Zdroj: https://libusepalkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=703755

7 8
možnosti
Foto

do kolika diskuzí chcete tuhle reklamu ještě nacpat???

6 7
možnosti
VS

Blabalbla. Tak se dá nazvat váš blog. Možná že by jste si měl občerstvit paměť a popsat co předcházelo bombardování. Například bombardování Dubrovníku, Sarajeva, masakr v Srebrenici....jenomže to se do vašeho blábolu jaksi nehodíRv

12 5
možnosti
Foto

Vy napíšete takový stupidní blábol opsaný z internetu ve kterém se to jenom ptákovinama hemží, že v Iráku umřelo půl milionů dětí. To mu nemůže věřit ani dítě ze základní školy. Proč nenapíšete, že USA od roku 2014 například na humanitární pomoc Iráku poslalo 1,7 miliardy dolarů , což z něj dělá největšího humanitárního dárce. Může se dokola psát prož došlo k bombardovní k Jugoslavie, ale to je mrané stále dkola se budou psát stejné věci opsané ze Sputniku a Aronetu. nední lepší napsat nemám rád USA, protože nás zbavilo komunismu, ale miluji Rusko.

14 5
možnosti
BM

Když už jsme u té demokracie, buďte objektivní. Proč jste se nezmínil, že bombardování schválila česká vláda v čele s Milošem Zemanem. Jenže to se Vám nehodí do krámu neboť je To Váš oblíbenec... Ale když jste už na tuto problematiku narazil, tak prostě "padni komu padni".

Mimochodem, za to se nasazuje psí hlava V.Havlovi, ale rozhoduijící byl postoj vlády a nikoli prezidenta...

15 1
možnosti
MV

ani to "humanitarni bombardovani" neni z usta prezidenta Vaclava Havla

ale lez se hodi, tak proc by ji pan Vyoral nepouzil - je to jeho styl

6 5
možnosti
Foto

A pan autor nám ukazuje, jak by demokracie podle jeho představ měla vypadat. Děkuji, užívali jsme si takovou 40 let.

19 4
možnosti
Foto

Na demokracii není nic etického, je to jen jeden ze způsobů, jak druhým lidem vnutit něco co nechtějí, nebo je legálně okrást o jejich majetek.

3 2
možnosti
  • Počet článků 275
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4766x
Nevěřící Tomáš, který tuší, že pravda se neleskne a netřpytí... Rovněž k nachytání na: Twitteru @TomVyoral
 

Seznam rubrik