Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J80a51n 67K58o50z66l38e56r

13. 4. 2019 13:47

No jo děvče si nějak přivydělávat musí

0 0
možnosti

No jo, blíží se další volby, čas pro pana Vyorala opět vylézt z pod kamene a předvést další vlnu aktivity. S takovýmhle časováním se dá dost těžko tvrdit, že to všechno dělá jen pro potěchu vlastního ega :-)

1 1
možnosti

Ale to ne, musim si ty rubly prece zaslouzit. To da selsky rozum...

1 0
možnosti

Pulse of Europe je nezávislé celoevropské občanské hnutí, které bylo založeno na protest proti vzestupu nacionalismu a populismu v Evropě. Jeho hlavním cílem je podpora občanů Evropské unie, kteří se aktivně a otevřeně hlásí ke své společné evropské identitě.

Česká republika vstoupila do EU dobrovolně, mj. jí z toho plyne řada výhod, k proevropské politice se hlásí naše vláda i prezident. Takže není žádný důvod skandalizovat paní Fridrichovou.

Pracovní poměr ve veřejnoprávním médiu nijak neomezuje občanská práva jejích zaměstnanců, ti mají stejné právo na svůj názor, jako autor tohoto blogu.

Spolek Pulse of Europe může popuzovat jen postřelené husy - nacionalisty a populisty. Soudě podle opusů, kterými pan Vyoral zahlcuje internet, je nabíledni, do které skupiny patří.

6 2
možnosti

Nu, začínám si myslet, že označení "populista" je přidělováno podobnými organizacemi co jsou přisáté na Bruselském cecíku každému, kdo si ze všech Eurounijních nařízení nesedne na zadek. A jen tak mimochodem - spousta proEupodržtašků rádo označuje vlastenectví jako nacionalismus nejhrubšího zrna-proboha proč? Co je na vlastenectví špatného? Jsem Evropan - dobrá... Ale jsem hlavně Čech (Moravan, Rakušan, Portugalec...) ne?

1 0
možnosti

To mi připomnělo, jak tehdejší ministr Pelikán nalepil na dveře ministerstva spravedlnosti nálepku HateFree. Hnus fialovej, takováto "nestrannost" Rv.

https://echo24.cz/g/wC3vQ/slunickove-ministerstvo-pelikanuv-resort-je-od-ted-hatefree/2

0 0
možnosti
Foto

Kdežto jakýsi Vyoral lobuje proti EU po boku SPD, KSČ(M) a podobných obskurních spolků. ;-D

3 7
možnosti
Foto

Obskurní spolkaři se ozvali! ;-D

1 2
možnosti

"A to navzdory tomu, že moderuje publicistický pořad, jehož součástí jsou spíše komentáře než zpravodajství."

Když už nechutně útočíte na Noru Fridrichovou, tak byste si měl, pane Vyorale, alespoň zjistit definici žánru publicistika. Ta, na rozdíl od zpravodajství, obsahuje autorův subjektivní názor na aktuální témata. Že s tímto názorem nesouhlasíte je Váš problém, jiní také nesdílejí názory komunistů nebo členů SPD a přesto na jejich nositele, kteří je prezentují ve veřejnoprávní televizi nepořádají štvanici. A pokud vím, i zástupci těchto stran budou kandidovat do EP. Na ně také budete útočit?

7 7
možnosti

Paní Blahová , pan Vyoral napsal "...já v době, kdy jsem pracoval v ČT...takže to možná neví(?), ale měl by to vědět.:-)

4 0
možnosti

Paní Fridrichová je alespoň vtipná a do té hodiny a půl shrne hlouposti politiků a všeliké úlety za celý týden. A jak píše pan Bárta - jsme ČR v EU.

(Věro, to teď schytáš;-D)

8 6
možnosti

P42e70t16r 42B50u73r36i97a74n

28. 3. 2019 15:07

Paní Fridrichová si ony komentáře těžko píše sama. Tedy alespoň já tomu nevěřím.

4 2
možnosti

Dekuju za tip, podpořím. A taky dekuju za promo k této aktivitě.

2 6
možnosti
Foto

Nějak Vám nedochází,že EU není nějaká cizí mocnost za našimi hranicemi,ale jsme to my....a to včetně našich všech nejbližších sousedu.Co je na tom špatného lobbovat za naši ekonomickou stabilitu,sílu a spokojený život našich občanu.Je to veřejný zájem.Ne každý je frustrovaný nebo si naskakuje na žvásty Klausova klanu....

9 11
možnosti

Pane Bárto.

V následujícím příspěvku do diskuze reaguji na Vás reaguji. Možná ale bude smazán

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS